Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

10 september 2017

ik heb de sumatriptan sun 6 mg en ben hier heel tevreden over. Helaas zijn er regelmatig problemen met de levering, 4 weken geleden nieuwe injecties besteld. Elke week beloofde de apotheek dat ze er de week erop zouden zijn. Heb afgelopen vrijdag te horen gekregen dat ze op zijn vroegst pas op 2 oktober binnenkomen. Ligt dat aan de apotheek of aan de leverancier?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

28 september 2016

Buikpijn, pijn in de nek, sufheid Clusterhoofdpijn aanval was na 10 min over

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

1 februari 2016

Het werkt echt geweldig, ik word nu door de apotheek al meer als een half jaar aan het lijntje gehouden, dat het product niet meer leverbaar is, ik baal hier echt van. Moet ook veel werken en dit is een super oplossing. Ik snap niet dat het niet geleverd kan worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

11 december 2015

Goede ervaring mee, injectie werkt snel, na 15 minuten migraine vrij en geen verdere bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

imigran injecties 12 mg/ ml penfillpatr 0,5ml

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

11 juni 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Anders, namelijk:

Andere middel niet gebruikt omdat het helemaal niet goedkoper was

Toelichting: Dus het andere middel is door mij niet gebruikt.

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

18 november 2014

De vloeistof werkt prima, maar het veiligheidsrandje wordt maar moeilijk ingeschoven, waardoor je erg hard moet drukken voordat je de injectie kan toedienen, en het veiligheidsrandje snel terugschiet bij iets minder hard drukken op de spuit. Jammer, want de vloeistof werkt super! Als dit randje niet zo stug terugschuift, zou dit een super pen zijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

12 november 2014

Deze injecties werken heel vaak niet want het mechanisme van de spuit functioneert niet. Regelmatig moet ik 6 of 7 keer op de knop van de spuit drukken voor hij het doet. Bij een migraine aanval kan dit niet. Heb inmiddels bij de apotheek gehoord dat dit zeer frequent voorkomt. Ik vraag mij dan ook af hoe het komt dat deze spuit van het bedrijf Sun Pharmaceutical Industries Europe BV nog hier op de markt is. Ik gebruik trouwens niet de 12mg/ml versie maar de 6mg/0,5ml versie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IMIGRAN INJVLST 12MG/ ML PENFILLPATR 0,5ML

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

26 september 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

18 augustus 2014

Last van clusterhoofdpijn, bij gebruik erg snel effect, na 20 min is het over het algemeen weer voorbij :)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

31 maart 2014

Heb al jaren last van clusterhoofdpijn. Bij een aanval is het spuiten, en weg is de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

8 februari 2014

Het enige wat helpt bij Clusterhoofdpijn. Ik heb als ik een cluster hebt gemiddeld 6 tot 8 aanvallen per 24 uur, alleen imigran sumatriptan helpt en alleen de injectie. Als dit er niet was was ik er ook niet!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

22 januari 2014

Werkt supersnel naar aanval. werkt makkelijk. geen pijn na het spuiten hooguit klein blauw plekje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel