Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

SYMBICORT TURBUHALER INHALPDR 400/ 12MCG/ DO 60DO

10 September 2021

Ook ik zit vaak onder de blauwe plekken, sinds ik symbicort gebruik. Bij de geringste aanraking sta ik op blauw. Middelen om de plekken sneller te laten genezen zijn bij mij weggegooid geld. Nu gebruik ik een poederdoosje om de plekken te camoufleren en dat bevalt mij goed.

SYMBICORT TURBUHALER INHALPDR 400/ 12MCG/ DO 60DO

21 April 2018

Help zeer goed in combi met budesonide neusspray voor voor mijn allergische veroorzaakte astma in de boom pollen periode. Ik kreeg er alleen veel spierkrampen van, op de gekste plekken. ( o. a. in rug, zij, buik, bizeps, handen, voeten en heel vervelend soms de hamstrings). Nu slik ik zins kort mulivitamine bruistabletten van kruidvat. Super! Alle spierkrampen zijn voor verdwenen!

SYMBICORT TURBUHALER INHALPDR 400/ 12MCG/ DO 60DO

29 July 2016

Ik gebruik het middel al een aantal jaren met teverdenheid. Wat ik echter heel erg vervelend vind, is dat er 60 inhalaties mogelijk moeten zijn, maar dat het middel bij mij na zo'n 40 inhalaties niet meer werkt. Bij de apotheek doen ze net of ik gek ben, maar ik vind het pure oplichterij. Na 40 inhalaties kan ik weer een nieuwe aanbreken. Heel erg irritant. Ik zou heel graag willen dat hier eens onderzoek naar wordt gedaan.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel