Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

Simvastatine 40mg

27 November 2019

Blauwe plekken spierpijn beroerd impotentie klachten waardeloos product

Simvastatine 40mg

7 March 2018

Ik slik dat middel nu een jaar of 4. In dat laatste jaar heb ik constantepijn in mijn bovenbeen en dijbeen. De piriforme spier. Dedokter zei, dat het bursitus was. Dat is het bij gang naar fysiotherapeut dus niet. Omdat deze spier dieper ligt is behandeling moeilijk eeen aantal oefeningen doe ik dagelijks maar de pijn blijft. Ook als ik slaap.Ik ben een zij slaper.

Simvastatine 40mg

1 February 2018

Kramp in de nacht,spierpijn tintelende onderbenen droge mond in de nacht.

Simvastatine 40mg

31 December 2016

Mijn vraag is of gewichtstoename misschien ook hoort tot de bijwerkingen.

Simvastatine 40mg accord

Simvastatine 40mg jubilant

19 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Nee

simvastatine 40mg merk Jubilant

16 May 2014

Ik gebruik al ruim 20 jaar simvastatine, de laatste jaren krijg ik regelmatig een ander merk. Sinds vorige week is dat jubilant. Nu ben ik op vakantie en krijg uitslag en een heel rood gezicht met bulten en een gevoel alsof ik in brand sta. Ik moet regelmatig mijn gezicht met koud water afwassen om het een beetje dragelijk te maken. Dit heb ik nog nooit meegemaakt in al die jaren. Zouden de klachten aan dit nieuwe merk kunnen liggen?

simvastatine 40mg

28 February 2014

Ontzettend veel spierpijn. Vooral mijn benen en heupen. Ontzettend moe. Kan slecht functioneren. En overmatig gapen en slaap. Was ook gestopt met roken, dacht dat het ontwenningsverschijnselen waren.In diezelfde periode een verhoogde dosering simvastine gekregen. Ik werd voor het stoppen van het roken begeleid door een een verpleegkundige. Maar zij wist niet, waar mijn klachten vandaan kwamen. Niet alert genoeg en haar huiswerk niet goed gemaakt. Ik loop er nu drie maanden mee. Maar rook nog steeds niet!!!!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel