Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

12 August 2019

Ik heb alles geprobeerd en Soolantra werkt echt snel!

Soolantra

11 August 2019

Heb deze zalf een jaar geleden (2 maal daags) gebruikt tegen Rosacea. Ik had last van roodheid en pustels op mijn kin en roodheid op mijn wangen en neus. Bij eerdere middelen oa Rosex en iets met acidum lacticum erin totaal geen baat gehad. De eerste weken werd de roodheid erger (brande niet), maar na 6 a 8 weken werden de klachten minder. Na 3 maanden was mijn rosacea helemaal verdwenen en ben ik gaan afbouwen. Heb nu al zeker 6 maanden niet meer gesmeerd en de rosacea is bij mij ook niet teruggekomen. Ik hoop ook echt dat andere mensen er baat bij zullen hebben.

Soolantra creme

2 August 2019

Ik heb van alles voorgeschreven gekregen totdat ik soolantra kreeg. Geweldig spul,helemaal weg de rosasea! En je mag er gewoon mee in de zon,dat vind ik erg belangrijk!)

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

22 February 2019

Erge jeuk, meer uitslag, meer roodheid.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

14 May 2018

Huidontstekingen in ernstige vorm Ben 67 en heb altijd wat last gehad van acne. Kwam voor iets anders bij de dermatoloog maar liet ook naar de huid kijken ivm de acne. De dermatoloog gaf aan dat het rosacea zou kunnen zijn en kreeg Soolantra voorgeschreven met gebruik zoals ook in de bijsluiter vermeld. Na een paar dagen zat mijn gezicht vol rode ontstekingsachtige bulten en daarnaast ook meer puistjes dan normaal. Mijn dermatoloog en huidkliniek adviseerden beiden om de Soolantra niet elke dag maar om de dag 's avonds te gebruiken. Dat doe ik nu al enige weken maar het is nog steeds erg. Veel erger dan mijn klachten ooit zijn geweest. Ik maak me inmiddels behoorlijk zorgen dat het niet meer weggaat. Wie kan mij informeren wat te doen?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel