Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SULFASALAZINE TEVA TABLET MSR 500MG

19 February 2019

Eerste week ernstige diarree, vanaf tweede week fiks misselijk en verschrikkelijk hoofdpijn. Maarrr.. ik heb ontdekt dat het erg helpt als je ieder uur een glas water drinkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Sulfasalazine

1 February 2019

Na 7 weken gebruiken maagpijn en alsof slokdarm in brand stond, ipv 4 daags 3 daags toen na 8 weken hondsberoerd, blijk ik door dit middel een maagzweer opgelopen te hebben. 4 maanden na stoppen een hel gehad en geleeft. Snap niet dat men deze goedkopere middelen nog verschaft, goedkoop blijkt nu weer duurkoop, dagopname ziekenhuis, narcose, maagonderzoek, zware antibioticum kuur en zo ziek als een hond daarvan.

Sulfasalazine suspensie 100 ml

6 December 2018

Bij de 2e keer misselijk. Bij de 3e inname heftige hoofdpijn misselijk en overgeven s' nachts

SULFASALAZINE MYLAN TABLET MSR 500MG

18 September 2018

Nu in mijn 3e week (3 x daags 1 tablet). Ontzettend veel last van bijwerkingen; knetterende hoofdpijn, misselijk, moet heel vaak naar het toilet, draaierig. Moet ik doorzetten? Vlg week naar 2 x daags 2 tabletten. Sta in dubio.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE SANDOZ TABLET MSR 500MG

12 October 2017

Het duurt geruime tijd voordat het werkt, maar uiteindelijk werkt het uitstekend bij mij. Alleen in het begin wat bijwerkingen. Regelmatig wordt bloed geprikt om te kijken of mijn lever en nieren nog goed werken en tot noch toe geen problemen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE CF TABLET MSR 500MG

SULFASALAZINE CF TABLET MSR 500MG

10 January 2017

Opgebouwd met 1 tablet per week zit ik nu in week 4 en nog steeds geen verbetering in ra. Het duurt zo lang om resultaat te krijgen. Ik kan niet wachten. Heb eigenlijk geen geduld meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE SANDOZ TABLET MSR 500MG

19 December 2016

Geen bijwerkingen waar ik last van heb. Het enige is erg gele urine en sperma.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Sulfasalazine

9 August 2016

Bijwerkingen en geen effect op artritis psoriatica

SULFASALAZINE SANDOZ TABLET MSR 500MG

SULFASALAZINE PCH TABLET MSR 500MG

14 January 2016

Ik slikt nu 8 weken dit medicijn en heb weinig last van bijwerkingen. Ik heb wel heel langzaam opgebouwd in het begin. Van 1 per dag tot uiteindelijk 4 per dag. Nu nog afwachten of het echt gaat helpen voor mijn ontsteking in mijn pols.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE CF TABLET MSR 500MG

29 August 2015

Ik heb hierbij een vraag aan mensen die lijden aan de ziekte van Crohn of een soortgelijke ziekte die o.a. chronische darmen doet veroorzaken. Ik heb het een en ander gelezen aangaande de medicatie en ik zou graag aan iemand met deze ziekte wat informatie willen vragen aangaande medicatie die (gebruikt wordt) helpt en of eenn verantwoord dieet daadwerkelijk nut heeft. Ik hoop dat u mij kunt helpen met uw ervaring. aroma1976sarah@gmail.com

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE PCH TABLET MSR 500MG

17 February 2015

Doet wat het moet doen. Weinig tot geen bijwerkingen. Ik zit op 3x daags 500 mg. Echter bij 4x daags 500 mg wel veel bijwerkingen waaronder duizeligheid en misselijkheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE CF TABLET MSR 500MG

26 December 2014

Na een periode met bijwerkingen (buikpijn, misselijk, diarree) nu heel stabiel. Pijn en ontstekingen minimaal. Ik leef weer !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Sulfasalazine mylan 500mg

17 April 2014

Veel hoofdpijn, echt dat je er gek van wordt. Veel stemmingswisselingen "vooral down". Na vijftien weken en vijf dagen allergische reactie rooie huid alsof je verbrand bent en trekt je huid naar je toe zie je bultjes "wit" en veel echt veel jeuk! Je kan er netelroos krijgen en ja hoor dat heb ik. Prednison geslikt, 1 tablet, en het begon van voor af aan "de jeuk etc". Reuma artritis heb ik en diabetes type 1.

SULFASALAZINE PCH TABLET MSR 500MG

SULFASALAZINE CF TABLET MSR 500MG

21 March 2014

Ik heb dit middel samen met Prednisolon gebruikt. Was heel goed voor mij. Tot de werking over was. Daarna Remicade.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SULFASALAZINE TABLET MSR 500MG

10 December 2011

Erg veel last van diverse bijwerkingen: weinig tot geen eetlust (6 kilo afgevallen), weinig smaak, gauw een 'vol' gevoel, zeer pijnlijke tong met blaasjes, regelmatig hoofdpijn, trillende handen, buikpijn/hevige steek in de buik, concentratieverlies, erg vermoeid, 'van de wereld'. Na 2 weken helemaal gestopt op advies van de reumatoloog en foliumzuur tabletten voorgeschreven gekregen om aan te vullen. Na het stoppen werden de knieƫn wel weer gevoeliger.

SULFASALAZINE TABLET 500MG

21 November 2011

Ik heb goede ervaringen met het middel Sulfasalazine 500mg. Gedurende 30 jaar heb ik met dit geneesmiddel de Colitus Ulcerosa goed onder controle kunnen houden. Totaal geen last van hinderlijke bijwerkingen gehad. Wel gekleurde urine (geel/oranje) Echter sinds 2 maanden weer last van een ernstige ontsteking. Er is gekozen voor een nieuwe medicatie: een stootkuur van Prednisolon 20mg (1x 1,5) en als onderhoud (Azathioprine 50mg (1x3,5 tablet) en Salofalk (2x 1,5g)

SULFASALAZINE TABLET 500MG

15 September 2011

Twee keer gebruikt. Eerste periode van ongeveer drie maanden. Na verhoging van de dosis naar zes tabletten per dag last van slapeloosheid en zeer levendige dromen. Daardoor gestopt. Enkele maanden later nieuwe poging. Direct midden in eerste nacht dromend wakker geworden. Daarna niet meer kunnen slapen. Moeite om gedachten op orde te houden. 's Ochtends in de auto naar werk gegaan, maar na paar kilometer omgekeerd omdat het niet veilig was: gedesorienteerd en moeite met reageren op de omgeving.

SULFASALAZINE TABLET MSR 500MG

5 January 2011

ik ben 4 dagen geleden begonnen met dit medicijn voor reumatische klachten. maar nu al vreselijke hoofdpijn wie weet alternatief medicijn bij gebruik van 2 tabletten per dag.

SULFASALAZINE TABLET MSR 500MG

21 April 2009

voorheen kreeg ik ze in een bus nu in een doordrukstrip. Gezien de hoeveelheid per dag is dat niet prettig (reuma)

SULFASALAZINE TABLET MSR 500MG

9 March 2009

Het medicijn had geen enkele invloed op de reumatiode artritis.

SULFASALAZINE TABLET MSR 500MG

9 March 2009

Ziek en misselijk. Alles kreeg een andere smaak, behalve zoet. Ben 8 kilo afgevallen

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel