Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

9 October 2021

Ik slik sinds 5 maart dit jaar tamoxifen had heel veel klachten alle botten in mijn lichaam deden pijn na 3 maanden ging het ineens beter. Nu na een aantal maanden heb ik weer veel last overal spierpijn door mijn hele lichaam. Zijn er meer mensen met deze ervaring?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

18 August 2021

Nu voor de 2e keer in 3jaar overstap moeten maken van tamoxifen sandoz 20mg naar tamoxifen PCH 20 mg. Opnieuw 3 maanden klachten. Pijn in botten, ribben, borst, darmklachten, opvliegers etc. Slaapgebrek door pijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

15 April 2021

Ik kreeg dit medicijn ter vervanging van Sandoz zonder opgave van reden. Hier zijn de bijwerkingen veel erger bij mij: been krampen, stram, pijn in mijn ribbenkast dog gevoel in huid en zeurderig gevoel. Dat heb ik sinds deze pillen. Loop er zelfs door bij de fysio.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

10 December 2018

Ik mis de waarschuwing dat bij gebruik van tamoxifen bij hormoongevoelige borstkanker alle produkten en supplementen met isoflavonen vermeden moeten worden. Soja bijvoorbeeld, wanneer je dit gebruikt werkt de tamoxifen niet of minder goed. Na de operaties, de borstontsteking en tijdens de bestraling heb ik behoorlijk wat eiwitshakes naar binnen gewerkt, denkend dat ik hiermee het genezingsproces stimuleerde. In feite stimuleerde ik hiermee de tumorgroei... Vreemd dat deze waarschuwing nergens te vinden is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

2 April 2017

Ik gebruik de tamoxifen nu drieënhalf jaar. Voor mijn zijn de ergste klachten: gewrichtspijn, droge slijmvliezen (ogen, neus, mond, vagina) en een gewichtstoename van meer dan 25 kilo. Ik vind het echt ongeloofijk dat gewichtstoename niet als bijwerking wordt genoemd. Misschien valt het onder het kopje 'overgangsklachten', maar ik weet dat dit bij heel veel tamixofensliksters het geval is. Daarom "verdient" het mijns inziens een plekje in de lijst met bijwerkingen. Nog 534 dagen zegt mijn aftelkalender en dan mag ik stoppen met de tamoxifen en hoop ik dat het zijn werk heeft gedaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

23 September 2016

Neem het 3 weken en in tegenstelling tot wat ik overal lees, heb ik minder eetlust, slaap beter en de opvliegers (door de chemo) zijn verdwenen. Voorlopig valt het mee. Ik heb nu Sandoz (want verplicht door verzekering), volgens de apotheek kan het opvliegers ofzo niet verergeren door van merk te veranderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

12 March 2016

Ontzettend moe, geen eetlust, regelmatig misselijk, 24 uur last van mijn benen, slecht slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

29 September 2015

Mijn ervaring met tamoxifen is dat ik veel last heb van slaapstoornissen en stemmingswisselingen. Ook voel ik me af en toe een beetje hyper en ben nogal ongedurig. Verder heb ik last van spierkrampen en m'n gewrichten, vooral polsen en enkels, zijn soms erg pijnlijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

28 April 2015

Ook ik heb een andere leverancier van de Tamoxifen. Ipv Sandoz nu Mylan. Ik ervaar andere en heftige bijwerkingen. Meer opvliegers en ben labiel. Heb zelf met een aantal apotheken contact gehad. In juni is de sandoz weer leverbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

17 April 2015

Omdat Sandoz niet leverbaar is, slik ik nu PCH sinds 4 weken. Sindsdien heb ik geen nacht meer doorgeslapen, veel meer opvliegers en ben ik stijf en stram. Het lijkt op het begin van Sandoz slikken, nu 1,5 jaar geleden. Dat was toen ook een diep gat, maar intussen redelijk gewend. Nu opnieuw zo'n gat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

15 April 2015

Misselijk een half uur tot een uur na inname, gedurende ongeveer 1-2 uur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

15 April 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Misselijk na inname ongeveer na 1/2 uur tot 2 uur na inname.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

15 January 2015

ja maar tamoxifen is wel gif, en gif is gif.Je wilt je lichaam toch niet vergiftigen?? In 1993 publiceerde het Nationaal Kanker Instituut de resultaten van een studie over vrouwen die positief waren getest op borstkanker. De helft van die vrouwen werd gevraagd om door te gaan met hun typische Amerikaanse voedingspatroon. en vroegen de andere helft om over te stappen op een plantaardig dieet. Na 4 jaar hadden bijna 40% van de vrouwen die op het typische dieet bleven terugvallen van borstkanker. Geen enkele vrouw die op een plantaardig dieet overstapte had een terugval van borstkanker. Vrouwen die gewoon lijnzaadmuffins aten hadden een vermindering van borsttumoren gelijkwaardig aan diegenen die het giftige medicijn Tamoxifen innamen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

16 November 2014

Reactie op de vraag. Dat kan kloppen ,ik moet nu namelijk ook 10 jaar i.p.v 5 jaar tamoxifen gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

19 May 2014

Ik gebruik sinds 28 april 2014 tamoxifen pch tabl.20.mg, en sindsdien heb ik enorme darm- en buikkrampen en een ondragelijk volle buik gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

29 December 2013

<p> Ook ik heb veel last van gewricht en bot pijn. ook ben ik veel aangekomen. vooral mijn buik, het lijkt wel of ik 7 maand zwanger ben.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

12 December 2013

<p> Ik gebruik dit medicijn al drie jaar eerst had ik geen bijwerkingen maar nu wel veel spierpijn in de botten en in de aangedane borst en in de lymfen.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel