Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

3 June 2021

Gebruik Tamoxifen 20 Mg zandos sinds Dec 2019....had veel last van opvliegers heb ik nu medicatie voor...maar ook veel last van vaginale schimmel infectie nu ineens last van kalknagel op voet ..en de erge gewrichtsklachten ...gebruik wel magnesium maar helpt nog niet veel ...ben nu 58 maar voel me niet zo ...vreselijk in totaal 7 jaar tot volgend jaar april Tamoxifen en dan over op letrazol ...moeten blijven volhouden ..maar is niet altijd fijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

12 May 2020

In September 2016 begonnen met 20 MG Tamoxifen Sandoz. Aangezien dit niet in bloed terug te vinden was na 1e onderzoek over moeten staappen naar Anastrazol. Wat een troep is dat, na 4 dagen al ongelooflijke last van mijn knieen. Na weer wat onderzoeken weer terug naar tamoxifen , maar nu 80 Mg !!Ben zo stram en stijf als ik weet niet wat :-(. Nog 1 jaar te gaan ......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

12 June 2019

Slik deze sinds januari dacht dat het allemaal wel mee viel maar de opvliegers zijn er niet minder op geworden ben er soms gewoon naar van vermoeidheid en slecht slapen ellende dus

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

21 April 2018

Zweten (opvliegers?). Gewrichtspijn in polsen en enkels. Spierpijn in kuiten. Pijn in onderrug en voeten. Wazig zien. Buikpijn. Lusteloos/depressief. Een vuurrood, warm gezicht. Na twee dagen een krachtige allergische reactie met huiduitslag (urticaria en een ander soort) en een zwellingen in het gezicht (oogleden, wangen). Ik moest direct stoppen. Ik heb 4 keer een tablet ingenomen. 1,5 Maand later, na 3 cortisonekuren en anti allergiepillen) is mijn immuunsysteem nog steeds onrustig. Het blijkt dat ik allergisch ben voor een stofje: Titandioxide E171.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

15 August 2017

Na 4 weken Tamoxifen werd ik zwaar depressief en heb ik de behandeling stopgezet. Na overleg met oncoloog heb ik daarna Venlafaxine (antidepressiva) genomen en dit na drie weken terug gecombineerd met Tamoxifen. Deze keer zo goed als geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

7 April 2016

Ik slik tamoxefin voor een half jaar en wandel veel om spieren soepel te houden eet veel fruit en groentes advocado appel En dan heb ik mijn grootste medicijn nog niet eens genoemd Mijn geloof in Jezus Hij zorgt voor mij Probeer het maar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

18 March 2016

Geen of nauwelijks bijwerkingen. Alleen wat opvliegers. Nu is er een tekort aan dit soort medicijnen door de marktwerking. Niet door schaarste van grondstoffen. Men wil dat we dat geloven. Ik ben zo bang dat ik geen medicijnen meer krijg. Waarom wordt er zo weinig aandacht in de media aan besteed. Alleen maar een mededeling.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

15 March 2016

Na eerst tamoxifen Mylan, kreeg ik bij het herhalingsrecept het merk Sandoz. Het ging meteen weer fout. Vreselijk depressief, wilde zelfs uit het leven stappen. Na overleg met arts weer Mylan gekregen en het gaat veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

TAMOXIFEN MYLAN TABLET 20MG

3 June 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Zie bovenstaande uitleg over het verloop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

15 April 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Misselijk na inname ongeveer na 1/2 uur tot 2 uur na inname.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

2 July 2014

Ervaren bijwerkingen: Na inname in de avond, in toenemende mate na plat liggen, kortademig, luidruchtige knisperende ademhaling, prikkelhoest, benauwdheid, extreem opgezet maagstreek. Deze klachten verdwenen na gestopt te zijn met innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

24 April 2014

Ik slikte deze ook toen kreeg ik anastrazol maar dat beviel niet nou heb ik weer Tamoxifen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

23 April 2014

Slik ruim 2 jaar tamoxifen. Heb erg veel klachten gehad, botpijn, vermoeidheid, haaruitval, krampen in benen zelfs in het begin hartkloppingen. Er is nu een botdichtheidsmeting gemaakt en dan wordt er besloten of ik een ander medicijn ga gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

27 March 2014

Neem het nu 3 jaar en na het eerste jaar, moest ik eens stoppen voor 3 maanden, omdat ik te veel last kreeg van gewrichtspijnen, het was niet meer draaglijk. Na de stop terug moeten starten en helemaal geen bijwerkingen meer ... en de borstkanker blijft voorlopig weg :-) en daar neem ik het tenslotte voor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

18 March 2014

Ik gebruik het nu 2 jaar en de pijn in m'n heupen neemt erg toe. Pijnstillers werken niet voor deze pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel