Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 16 resultaten gevonden.

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

5 augustus 2017

geen problemen gehad met bovenstaande capsule en controle op mijn blaas is verbeter, wel een verandering bij zaadlozing ,maar ik ben 80 jaar en stoor daar niet aan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

27 maart 2017

Ik gebruik dit medicijn gedurende 6 dagen. Na de tweede dag al resultaat± het plassen gaat aanmerkelijk beter, de straal is ook krachtiger. In de nacht nog maar twee keer het bed uit. Voorheen was dit 4 tot 5 keer. Moest ik voorheen om de 30 minuten plassen, dit is nu 1 uur en 30 minuten. Van bijwerkingen was geen sprake. Tot nu toe zeer tevreden over dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

19 januari 2016

Ik slaap slecht en het werkt helemaal niet goed. Ik moet zo vaak naar de wc, kan mijn plas niet ophouden. Ik slaap ook slecht. Ik ga morgen naar de dokter om te zeggen dat ik ermee stop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

11 december 2015

De eerste iname was zeer positief. Echter na ca. 1,5 jaar wordt het effect minder doordat de vergroting doorzet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

8 maart 2015

Dacht na enkele dagen dat ik een hartinfarct kreeg. Snel gestopt en na twee maanden opnieuw geprobeerd met dezelfde klachten, weer gestopt. Helaas want het doet wel waarvoor het was voorgeschreven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

21 december 2014

Veel minder opstaan in de nacht, hierdoor betere nachtrust. Neem dit al 10 jaar. Maar deze week bij cardioloog blijkt dat dit middel de oorzaak is van duizeligheid. Ik geloof dit niet en het is bij mij te lage hartslag. De cardioloog zij dat ik Tamsulosine moest stoppen. Help.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

4 oktober 2014

Geen noemenswaardige bijwerkingen, wel 's nachts heel veel dromen. Effect van het medicijn is matig. Na avondmaaltijd van aardappelen en groente nog steeds vaak 's nachts plassen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

20 mei 2014

Verminderde sportprestaties, hardlopen. Minder power en minder fut. Wel goed resultaat in de plasverbetering. Ik pies weer als een jonge kerel. 50 plusser noord NL.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

12 maart 2014

Van deze fabrikant kon ik zo uit de strip drukken. Nu een andere fabrikant Aurobindo kan ik ze haast niet uit de doordrukstrip krijgen. Van de 10 capsules waren er 3 stuk,ik ben er mee naar de apotheek geweest om dit te melden en laten zien. Ik kreeg er 3 voor terug. Ze konden me de vorige fabrikant niet geven of ik moest bij betalen. Ik moest de zorgverzekeraar maar bellen en dat heb ik gedaan. Ik kreeg te horen dat dit toch goedkoper was als ik ze weg moest gooien. Ik vind het te gek voor woorden, ik kan toch niet iedere keer naar de apotheek gaan om de kapotte om te wisselen tegen nieuwe. Of ik moest aan de achterkant met een mesje de doordrukstrip maar openen of met mijn nagel. Waar laat ik de kapotte capsules. Als ik ze uit druk boven mijn medicijnen doos voor een week komt het vaak voor dat ze stuk gaan en ik alle korreltjes erin heb zitten. Weer op de kop en alles weer opnieuw doen/ Kan U het nog volgen? Weg gooien in de wastafel en in het riool/ Dit wil ik toch niet. Het zijn ook nog medicijnen voor mijn demente man waar ik ook veel tijd in steek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

14 januari 2014

Verliest bloed en moet wel 10 keer op een nacht naar het toilet. Heeft regelmatig hoofdpijn en geen eetlust.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

6 december 2013

Ik kreeg jeuk, vooral in mijn gezicht en vooral 's nachts. Eerst dacht ik het gaat wel over op den duur, maar ik werd er gek van. Ga nu binnenkort naar de uroloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

TAMSULOSINE HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel