Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

15 September 2018

Ik kan ervan plassen dat is dan ook het enigste ik heb hartkloppen, overslaan van het hart, duizeligheid, extreme moe heid, uitgeput, dubbel zien wazig zien, afvallen, slap gevoel, lage bloed druk. in het begin kwam ik klaar in mijn blaas en bovenstaande bijwerkingen waren zeer ernstg nu minder maar nog erg genoeg, maar ja je niet kiezen, niet slikken en je kunt niet gaan met als resultaat je nieren gaan eraan of slik ze en leef in ellende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MGo

2 August 2018

Herhalingsrecept Tamsulosine HCL Aurobindo retard ontvangen terwijl de fabrikant o.a. in Baarn, Spanje, zit, [ staat in de bijsluiter ] maar uiteindelijk Aurobindo uit India komt waar gebrekkig gecontroleerd wordt. Bewezen is dat er met de samenstelling wordt gesjoemeld. Teruggebracht bij de apotheek en het bekende Tamsulosine HCI CF van Centrafarm gehad. Onbegrijpelijk dat Menzis deze medicijnen nog prefereert. Weer blijkt dat winst boven gezondheid gaat, er moet meer toezicht en controle komen om misstanden tegen te gaan. Ik wil absoluut geen rotzooi uit India.

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

12 April 2018

Na een niersteenaanval deze pillen gekregen. De bijwerkingen zijn bizar, licht in mijn hoofd, hoofdpijn, dronken gevoel, reactie vermogen heel slecht, bij inspanning een hele nare druk in mijn hoofd.Ik durf niet eens de auto of fiets op te gaan. Voor t plassen is het prima, de rest is niet grappig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel