Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

11 August 2019

Man 49jr. Gebrijk nu 1 week pas. Al 4 x blaasontsteking gehad afgelopen jaar met ammoxiciline/clavulaanzuur. Gaat steeds ober en is snel weer terug. Waarschijnlijk blijft er steeds urine achter in de blaas.Plassen gaat minder schokkerig en plas de blaas leeg. Maar bijwerking die zelden voorkomt 'verminderde zaadvloeistof' is bij mij wel heel extreem. Gewoon erectie en klaarkomen. Maar er komt helemaal niks uit. Ben op vakantie maar ga dit wel even doorspreken met arts als ik terug ben. Hele rare ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

7 December 2018

Druk blaas en bijhorende ontstekingen. Minder en beter. Maar geen zaadlozing meer, vervelend gevoel, gevoel van manloosheid :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

3 March 2017

Twee weken ingenomen met goed resultaat. Na hevige duizeling flauw gevallen met als resultaat een gebroken neus, gebroken oogkas, 2 blauwe ogen en een diepe snee onder mijn oog. Behandeld op de Spoed afdeling van het ziekenhuis.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

20 February 2017

Medicijn werkt voor mij niet. Na 1 maand hevige rugklachten. Een maand later hartkloppingen en onbestendig gevoel. Bedoeling is om na 3 maanden opnieuw bloed te prikken ivm psa. Ik ga stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

10 December 2016

Ca. 24 uur na inname eerste pil buikpijn, gevolgd door heftige diarree. Even later pijn in linkerzij en blaar in het gehemelte. Onmiddellijk gestopt. Diarree en pijn in zij verdwenen snel. Gehemelte voelt na drie dagen nog rauw.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

29 September 2016

Vanaf het gebruik 1e dag geweldig. Alleen het probleem zet zich door, maar werkt nog redelijk goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

21 March 2016

Werkte wel goed, maar ik kreeg, na een jaar gebruik, maagklachten. Slikken ging moeilijk en brandend maagzuur. Na stoppen verdwenen de klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

21 January 2016

Plasprobleem was in orde maar enorme bijwerkingen. Verstopte neus, wazig zicht en enorm verhoogde leverwaarden. Heeft me veel geld gekost aan dokter en specialist en enorme angst en bezorgd door hoge leverwaarden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

11 December 2015

Geen bijwerking, het urineren gaat beter al gaat dit nu via een buik katheter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

26 October 2014

Kon kort na gebruik normaal plassen zonder nadruppelen en moest ook minder vaak plassen. Bovendien als plezierig effect een krachtige zaadlozing. Ik ben blij met de werking van dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel