Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

TENTIN TABLET 5MG

14 April 2021

-Moeite met in slaap vallen en slapeloosheid (na 5 á 6 uur slaap klaarwakker zijn) -Hoofdpijn -Wazig zicht, lichte druk op ogen -Geïrriteerdheid (wellicht niet gerelateerd, wel opvallend meer aanwezig sinds gebruik medicijn) -Regelmatig lichte hartkloppingen Zodra ik weer overging op dexamfetamine hielden deze klachten op, maar dankzij Amfexa/Tentin wordt dit middel niet meer gemaakt en moet ik een andere oplossing vinden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

TENTIN TABLET 5MG

29 March 2021

Ik slikte eerst dexamfetamine 2,5mg maar moest overstappen naar Tentin. Ik werd er heel agressief en suïcidaal van, kreeg erge hoofdpijn en hartkloppingen. Verder had het helemaal geen (gewenst) effect. Ik moest 3 weken bijkomen na een paar dagen Tentin.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

5 March 2021

Hoofdpijn, zwaarhoofd, moe, slecht slapen, concentratie weg, onrust terug.Dexamfetamine was dit niet. Ik wil ze terug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

31 January 2021

Hoofdpijn van uit de achterkant van mijn hoofd. Slecht zien. De weg kwijt concentratie is weg niet zo als mijn eerdere medicijn dexamfetamine

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

17 November 2020

Is hetzelfde als Amfexa en mijn ervaringen daarmee zitten nog zo diep dat ik dit niet meer aandurf. Denk dat het ongevraagd switchen van medicatie meer aanricht dan men beseft. Wat men niet wil zien, is er niet. Op termijn gaat dit de overheid meer kosten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

12 November 2020

Binnen twee weken ben ik veranderd van een vrolijke vrouw naar een hoopje ellende. Dit omdat Amfexa niet meer vergoed wordt en ik verplicht over moest stappen. Apotheek weigert mijn oude medicijnen uit te geven. Zelfs na een medische verklaring van mijn huisarts. Schandalig!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

2 November 2020

Altijd Dexamfetamine gehad, 1x over moeten stappen op Amfexa waar ik totaal geen baat bij had, mijn concentratie was verdwenen, wel had ik heel veel bijwerkingen en voelde mij ontzettend down. Omdat je de Amfexa niet mocht breken om aan een juiste dosering te komen, kreeg ik de Dexamfetamine weer terug! Hier functioneerde ik weer normaal op, vooral mijn concentratie was weer terug! Nu heeft de apotheek weer zonder enig overleg Tentin mee gegeven en helaas heeft deze dezelfde uitwerking als Amfexa. Waarom mag je niet zelf aangeven waar je je goed bij voelt, nu slik ik Tentin + paracetamol voor de hoofdpijn en andere bijkomende klachten. Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Wanneer worden deze klachten door iemand serieus genomen?!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

11 October 2020

Heeft dezelfde werking als Amfexa, ik ga hier heel slecht op helaas. Depressief, er komt niets meer uit mijn handen, ik kan beter niets slikken dan Tentin/Amfexa. Wanneer komt de vertrouwde 2,5mg dekamfetamine terug op de markt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel