Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

5 March 2020

Had hier al eerder een melding gemaakt maar de medicatie per ongeluk “terbinafine aurobindo” genoemd.Intussen drie weken verder waarin mijn smaak nog steeds volledig verdwenen is en ik af en toe paniekerig begin te worden uit angst dat het nooit meer goed zal komen... Ik lees nergens dat het over zal gaan. Jammer dat er hier niet op elkaar gereageerd kan worden. Mijn apotheker reageert steeds laconiek op mijn klacht. Ben twee keer geweest om melding te maken en versterkende middelen te vragen zoals probiotica en krachtdrankjes omdat mijn eetpatroon zorgelijk is en ik kilo’s afgevallen ben. Op mijn vraag of het over zal gaan werd geantwoord; “hopelijk wel”.... De huisarts die ik gebeld heb zei dat deze bijwerking niet bekend is. Ik ben een heel belangrijk zintuig kwijt en voel me niet serieus genomen waardoor ik steeds bozer en banger word. Nergens is te vinden wanneer en óf het over gaat! Is er hier iemand die meer weet? Stuur mij dan aub een e-mail; zeghetmaar1@hotmail.com Bij voorbaat hartelijk dank.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

15 January 2020

Na 7 weken gebruik zomaar van de één op de andere dag totaal geen smaak meer. Geen zout geen zoet, alles smaakt vies. Inmiddels ruim een week geleden gestopt met de tabletten en nog steeds is mijn smaak niet terug. Daardoor eet ik slechter en ben al bijna 2 kilo afgevallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

8 January 2020

Na 2 maanden gebruik mijn smaak verloren.Dit stond niet in de bijsluiter vermeld.In de USA zou ik de fabrikant hiervoor aanpakken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

30 July 2019

ik gebruik het nu 3 maanden voor mijn kalknagels (schimmelnagel) en het is er bijna uitgegroeid . het werkt prima en ik heb gelukkig geen last van bijwerkingen . ik heb in de zomer vaak last van gist schimmel op mijn borst nu heb ik deze zomer nog geen last gehad. vermoedelijk ook een goede werking van dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

16 July 2019

Geen problemen tijdens gebruik.Enige middel wat heeft geholpen bij kalknagels. Zorg wel dat je je schoenen en sokken met antischimmelpoeder blijft instrooien om het niet terug te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

14 June 2018

Na 4 weken gebruik plots heftige hoofdpijn, oorsuizen, heftige buikpijn, snel moe zijn duizeligheid en algehele malaise. Na een week staken zijn klachten maar weinig verminderd. Eetlust is zeer verminderd en eten doet klachten toenemen.Volgens apotheker moet het geneesmiddel weer uit mijn lichaam zijn vanwege de halfwaarde tijd. Geloof hier niets van.Ze weten er veel te weinig van. Heb enorme spijt dat ik dit middel geslikt hebt. Vraag mij af hoe lang dit gaat duren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

30 May 2018

Nu anderhalve maand bezig en al 60% verbetering in mijn nagels. Geen bijwerkingen . Alleen nu wilde ik de laatste pilletjes ophalen zijn ze niet meer te verkrijgen . Stoppen is geen optie dan begin je weer van voor af aan . Baal als een stekker en wacht de ha af met een antwoord hoe u verder..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

21 April 2018

Ik raad het niemand aan.. Na 6 weken de kuur gebruikt te hebben verdween mijn smaak, niks smaakte, echt NIETS! Heel erg vervelend! Voorbeeldje, ik kon een hap mosterd nemen en nog proefde ik er niks van.. Ik moest van mijn arts meteen stoppen, smaak zou binnen enkele weken terug keren maar nu 4 weken later is mijn smaak nog steeds niet geheel terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

8 April 2018

Ook ik heb, na bijna 8 weken gebruik, sinds 1 week volledig smaakverlies. Ik proef niets meer, niets smaakt meer en het enige wat ik proef is zout. Wat ik drink lijkt qua smaak nog het meeste op het middel wat je moet drinken voor een darmonderzoek. Vreselijk. Mijn arts heeft geen onderzoeken doorgevoerd. Zowel niet voor als tijdens het slikken van dit middel. Ik twijfel om door te gaan met het middel omdat ik bang ben dat mijn smaak misschien nooit meer zal terugkomen. En wat dan met de voetschimmel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE FOCUS TABLET 250MG

6 April 2018

Sinds 2 maanden neem ik deze tabletten. De eerste 6 weken regelmatig winderigheid maar verder geen bijwerkingen. Tot afgelopen week.. ineens smaakt alles wat ik eet ziltig. Een flauwe zoutige overheersende smaak in mijn mond. Mijn mond voelt droog aan. Nog ruim 4 weken te gaan. Aan mijn teennagels zie ik nog geen positieve verandering, maar misschien is het nog te vroeg om een verandering te kunnen zien. Mijn arts heeft overigens de tabletten meteen voorgeschreven zonder bloedafname/voor- en nacontrole. Zelfs de nagels heeft hij niet bekeken. Wordt vervolgd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel