Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

TERBINAFINE MYLAN TABLET 250MG

29 December 2017

Ik had last van veel lichte bijwerkingen genoemd in de bijsluiter en ook enkele zwaardere: opgeblazen gevoel, buikpijn, geen eetlust, iedere ochtend misselijkheid en over het algemeen veel zware vermoeidheid. Tijdens de controle voelde ik me door de dermatoloog echter als een klein kind behandeld, er werd me verteld dat ik maar even door moest zetten. Na de controle heb ik de Terbinafine nog enkele weken doorgeslikt en kreeg ik een griep die drie weken duurde. Dit heb ik nooit eerder gehad, dus ik heb de indruk dat de pillen ook mijn algehele immuunsysteem hebben verzwakt. Hierna ben ik op eigen initiatief met de pillen gestopt en naar een pedicure gegaan. Zij vertelde me dat bij de opleiding tot pedicure men op het hart wordt gedrukt om mensen deze pillen niet te laten slikken, omdat ze regelmatig tot ernstige leverklachten leiden. De pedicure vijlt nu regelmatig mijn nagels en daarnaast heb ik een smeermiddeltje gekregen om de schimmel mee te behandelen. Dit werkt prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE MYLAN TABLET 250MG

19 April 2017

Tabletten zelf aangeschaft via internet tegen hardnekkige kalknagels. Na een paar maanden ontstond een scherpe piep in mijn oor, die maand na maand erger is geworden. Nu na vijf maanden continu oorsuizen en scherpe piep die ik niet meer kan negeren. Ik stop er nu mee en hoop dat het weer weggaat. Ik heb wel de indruk dat de kalknagel herstelt, maar het gaat heel erg langzaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TERBINAFINE MYLAN TABLET 250MG

11 January 2015

3 dagen achter elkaar tablet en daarna 1 x per week. Direct gestopt omdat ik na gebruik van 4 tabletten in 8 dagen dus nu een opgezwollen gezicht heb gekregen wat al 10 dagen duurt direct na gebruik. Mijn huid van mijn gezicht zit nu geen gevoel meer in vanwege al dat vocht. Mijn oogleden en wangen zijn heel erg opgezwollen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel