Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

THIOSIX TABLET 20MG

21 June 2020

Ik heb weinig last van bijwerkingen misschien mijn gewrichten maar ik word ook ouder. Het helpt mij tegen ontstekingen colitus ulceroses samen met inflectra infuus . Ik slik het nu een jaar of 2 na heel veel andere medicijnen en eindelijk zijn mijn darmen nu behoorlijk rustig en is het weer leefbaar. Zeg maar van 20 keer per dag naar toilet naar meeste dagen normaal 1 a 2 keer. ( 66 jaar)

THIOSIX TABLET 20MG

26 February 2019

Ik slik sinds 3 maanden thiosix. Na 1,5 maand kreeg ik steeds meer pijn in m’n gewrichten/ peesaanhechtingen/ spieren m’n hele lijf doet zeer. (Vingers, polsen, ellebogen, schouders, nek, onderrug, bekken, heupen, knieën, enkels, voeten en tenen.) ik heb het op een Facebook pagina aan lotgenoten gevraagd wie er thiosix slikt en ongeveer dezelfde klachten heeft... en het zijn meer die het hebben! Zou het in verband met elkaar staan?! Ben heel benieuwd of dit onderzocht kan worden. De pijn is echt verschrikkelijk. En verder kwa bijwerkingen, heb ik erg last van haaruitval.

THIOSIX TABLET 20MG

7 September 2018

Doordat er een enzym bij mij niet goed werkt heb ik 3 weken in het ziekenhuis gelegen aan bloedtransfusies omdat mijn beenmerg niet meer werkte. Helaas door de arts ook niet gewezen op de mogelijkheden om dit vooraf te testen. Hierop ontstond een levensgevaarlijke situatie door complicaties door de enorm lage weerstand en infecties.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel