Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 35 resultaten gevonden.

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

3 August 2019

mijn ervaring met thyrax is goed. bij de eerste inname was mijn vol gevoel in de maag weg. Nu wil ik graag ontzuringsthee gaan proberen. Maar ik weet niet of dit bij de thyrax medicatie gebruikt kan worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

10 October 2016

Mijn lichaam was prima ingesteld (op Thyrax duotab), totaal géén klachten. Sinds 3 maanden Levothyroxine, bevalt heel erg slecht. Last van schimmels (vaginaal/mond) en dit gaat maar niet over. Soms prikkelt/brandt het ook in rond mijn lippen. Ook heb ik al een week (aan de antibiotica / in het ziekenhuis gelegen) met een hevige darmontsteking (op 3 plaatsen). Weet sinds vorige week dat Thyrax wel te verkrijgen is in het buitenland (Portugal). Ben nu naarstig op zoek naar iemand die deze medicijnen uit Portugal mee kan nemen/aan het overdenken om ze zelf op te halen. Eerst zelf uitzoeken waar/hoeveel je er kan/mag halen, overleggen met mijn huisarts. Verstandig/niet terug naar Thyrax, wat als ze niet meer leverbaar gaan worden in Nederland? Er wordt tenslotte niets concreets gemeld, wanneer/of ze wel terugkomen? Vind het schandalig dat ministerie/fabriek dit zover hebben laten komen. Gezondheid/gezondheidszorg staat schijnbaar niet hoog in het vaandel? Ben waarschijnlijk te blond om dit te begrijpen, maar wat ik nu al weet is: dat dit probleem 25.miljoen (alleen al in 2016, nog niet eens kosten voor 2017 hierbij inbegrepen) meer aan zorgkosten gaat kosten, dan dat als wij gewoon het Thyrax medicijn in voorraad hadden gehad. Te bizar voor woorden dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

6 October 2016

Heel veel spierpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, brok in de keel, stemproblemen, depressief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

5 October 2016

Ik slik nu al 17 jaar Thyrax. De trage schildklier is destijds ontstaan na de geboorte van ons eerste kind. Ik ben altijd al overgevoelig geweest voor veel dingen zoals toevoegingen aan etenswaren en ook medicijnen; met een paar lichte bijwerkingen (stijfheid, huiduitslag, onrustig slapen, hoofdpijn) is het verder gelukkig altijd wel goed gegaan met het gebruik van de Thyrax. Ik wil het ook graag blijven gebruiken. Daarom had ik gehoopt dat ik het kon uitzingen met de medicijnen tot Thyrax weer volop verkrijgbaar is, maar ook ik moet nu helaas overstappen op een ander merk. En ik zie er vreselijk tegenop. Ik begrijp niet dat er niet beter gecommuniceerd en begeleid wordt over het tekort en met het overstappen. Een schildklierpatient zit zijn leven lang vast aan dit medicijn; het dagelijks functioneren is ervan afhankelijk en dat wordt te gemakkelijk over het hoofd gezien.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

28 August 2016

Ik heb ze jaren gehad en mis ze nu. Ik ga op zoek of ik dezelfde Thyrax ergens kan kopen en de rekening stuur ik naar de zorgverzekeraar. Per slot betalen we genoeg. Nu gaf mijn dokter mij een ander medicijn. Ben er goed ziek van geworden, 9 dagen. De naam van het medicijn is Euthvrnx75 microgram. Heeft iemand die misschien ook gekregen en er ervaring mee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

13 August 2016

Ik slik 3x 0,025 mg per dag. Na het veranderen van de verpakking vind ik mijzelf vaak hyper. Toch zijn de bloedwaarden goed. Ik las ergens dat het beter kan zijn de medicatie in een potje te doen. Dat ga ik uitproberen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

31 July 2016

Ik kan niet snappen dat een leverancier van Thyrax niet zorgt voor een grote voorraad om te voorkomen dat alle patiënten nu moeten overstappen. Ik heb het gevoel dat ik meer bijwerkingen heb bij levothyroxine terwijl het dezelfde werkzame stof bevat. Toch kan dat door het verschil in hulpstoffen. Ik zou graag zien dat Thyrax 0.025 weer snel leverbaar is. Dan zou ik meteen weer overstappen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

20 May 2016

Met thyrax ging het goed. Totdat ik moest overstappen op de euthyrax, wat een drama was dat zeg. De hele dag pijn in mijn spieren zo erg dat ik er slecht van kon slapen. De vermoeidheid was niet te doen. Vreselijke periode en ik heb het geluk dat mijn schoonzus nog thyrax voor me had. Ik begin nu eindelijk weer "normaal" te functioneren. Helaas is het maar voor korte tijd maar altijd beter dan de hele dag pijn en onrust.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

27 March 2016

ik gebruik de tablet al 16 jaar, nog nooit is mijn waarde goed geweest, het blijft schommelen, ik gebruik op dit moment 0,125 mg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

19 March 2016

Niet veel last gehad van de thyrax, nu over op een ander merk en ik ben bang dat het mis gaat. Met angst en beven begonnen, echt eng, zit tussen de oren natuurlijk, kan ook goed gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

11 March 2016

Onder andere darmklachten en spierklachten die niet verdwenen zijn door het gebruik van Thyrax, ik vind het dus eigenlijk niet zo heel erg dat ik straks moet overstappen op een nander merk i.v.m. de problemen rond de levering van Thyrax.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG en de 0,100 Mg

9 March 2016

Wij kochten tijdens vakantie in febr. `16 in Portugal, met een recept van onze huisarts, voor 6 maanden Thyrax Duab 0,025mg en 1,00 mg. Betaalden in de apotheek de normale prijs. De nota hebben we bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. We betaalden voor de gehele partij circa 40 euro.

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

2 February 2016

Na heel veel gezondheidsproblemen zoals hartkloppingen, hartfilmpjes, metropolol, verhoogde bloeddruk, slapeloosheid, voortdurende vermoeidheid, opgejaagdheid, bibberen, koude-aanvallen, bleek het verschil te zitten in een half tabl. van 0,025 mg. Dit heeft meer dan anderhalf jaar gekost voor het werd ontdekt. Hoe moet dit straks met een ander medicijn?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

29 January 2016

Slik vanaf 1993 thyrax. Het heeft wat voeten in de aarde gehad voordat men er achter was wat er met mij aan de hand was. Het werd allemaal afgedaan met psychische klachten, van de ene depressie naar de andere depressie met zo nu en dan een opname omdat ik niet meer kon. Was zo moe en lusteloos en had een baby om voor te zorgen. Al met al zag ik het niet meer zitten en verlangde liever dood te zijn, maar welke moeder laat haar kind alleen. Ik zie er daarom tegenop om te veranderen van merk. Wat hangt er boven mijn hoofd? Wordt alles weer afgedaan als psychische klachten. Merk dat er maar weinig hulpverleners zijn die met de situatie om kunnen of willen gaan. Zowel mijn huwelijk als de meeste vriendschappen zijn verleden tijd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

27 January 2016

Ik gebruik al jaren thyrax, heeft in het begin even geduurd om de maximale dosering te krijgen waarbij ik mij goed voelde. Heb ook wel eens een ander merk gehad en die overstap verliep zonder problemen, naderhand weer terug naar thyrax. Een en ander had te maken met de hoogte van de dosering die ik moest nemen, maar nogmaals geen problemen ervaren. Ik hoop dat alle mensen die nu moeten switchen niet al teveel problemen ervaren en vervolgens hoop ik dat ze niet terug keren naar Thyrax, van mij mag die fabrikant de fles opgaan, niemand moest het ooit nog gebruiken, zou dan ook een leer zijn voor andere fabrikanten zouden ze ooit zoiets in hun hoofd halen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG en de 0,100 Mg

24 January 2016

Ja prima, nu bezorgd voor verandering, heb begrepen dat Portugal ze nog wel heeft maar duur wil verkopen, klopt dit?

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

23 January 2016

Ik ben 15 jaar schildklierpatient, gebruik hiervoor thyrax 0,025mg plus thyreoid !5 mg. Ik ben niet goed in te stellen met daarbij de nare klachten: moe, suf in het hoofd, obstipatie. Ik vind het daarom zeer onverantwoord, dat ik misschien op een ander middel wordt overgezet, met daarbij de klachten. Ik heb net 2 jaar een slechte tijd gehad en maak me daarom ook grote zorgen hier over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

23 January 2016

3 stuks. Prima, dus ik hoop van harte dat de fabrikant snel zorgt dat ze weer voorradig zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

THYRAX DUOTAB TABLET 0,025MG

22 January 2016

Onvoorstelbaar dat een fabrikant een medicijn dat zo belangrijk is 9 maanden uit de schappen haalt omdat ze gaan verhuizen. Onze zoon gebruikt dit middel al jaren en we zijn dan ook woedend dat zoiets wordt toegestaan. Besef wel dat de apotheken hier ook niet om gevraagd hebben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel