Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

10 May 2022

Gebruik nu 4 weken Tirosint 75mcg. Begon meer dan 20 jaar geleden met Euthyrox. Al die jaren oververmoeid, overal pijn. Kon niet meer werken of spontaan sociaal zijn. Door alle jaren heen geworsteld. Doordat ik mais allergie heb ontdekt dacht ik dat het misschien zou helpen over te stappen op een Levothyroxine zonder mais. Eerst Thyrofix geprobeerd. Dit was afschuwelijk. Depressief en zoveel pijn dat ik niet meer kon lopen. Na 4 weken nu dus Tirosint vanwege minste vulmiddelen. Het gaat beter qua depressie en kan weer beter lopen. Maar ben ongelooflijk vermoeid, pijn nog niet weg in benen en armen. Slaap veel teveel. Voel me nog steeds niet goed. Maar nog 6 weken volhouden en dan weer prikken en kijken hoe verder. Jammer dat mocht het goed komen je 1 euro per capsule moet betalen.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

TIROSINT CAPSULE 75MCG

3 January 2017

Ik gebruik Tirosint capsules 75en 88 mcg. Deze bevallen me zeer goed. Enige nadeel: ik moet (naast het eigen risico) bij de apotheek een eigen bijdrage betalen per doosje van 30 stuks 7 en 7,05 euro.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

3 January 2017

Graag volledig vergoeden in basispakket.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

3 January 2017

Voorlopig voor mij een hele verbetering t.o.v. Thyrax. Kan hier goed mee leven. Alleen had ik het medicijn graag vergoed willen hebben.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

3 January 2017

Zou het alleen vergoed willen hebben. Zeer jammer, want het middel werkt goed.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

22 December 2016

Voel me in het algemeen beter dan bij mijn oude Thyrax medicatie, die voor mij te zwak was. Heb nog hypoklachten, maar daarmee valt wel te leven.

TIROSINT CAPSULE 75MCG

19 July 2016

Ik ben heel blij met tirosint. Ik heb me 15 jaar af laten maken door medicijnen zoals thyrax, euthyrox, verschillende bloeddrukmedicijnen en pijnstillers. Ik had 's morgens totaal geen lucht en mijn hele lijf deed pijn, voor de rest van de dag voelde ik alleen pijn, moe en niet lekker. Ik ben nog bezig met instellen, maar kan nu voor 90% normaal opstaan en heb normaal lucht. Ik heb verder ook geen andere medicijnen meer nodig en heb me de afgelopen 15 jaar nog nooit zo goed gevoeld. Het is alleen jammer dat je naast je eigen risico ook een eigen bijdrage van 7 euro per maand en sterkte moet betalen en dit dus ook niet voor iedereen toegankelijk is. Voor mij is wel duidelijk dat als ze alle medicijnen zo zouden maken zonder al die troep erin, de ziekenfondsen geld over zouden houden. Ik kan het echt iedereen aanraden, het is gewoon een wondermiddel dat je kwaliteit van leven een stuk aangenamer maakt.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel