Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

15 March 2019

Flinke vermindering van migraine aanvallen. Maar na verloop van tijd breekt de migraine er weer doorheen. Dan stop ik een maand en start weer opnieuw. Zo gaat het al 6 jaar prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

5 February 2017

Steeds aanvalsvrij maar enorm veel bijwerkingen: geheugenstoornissen, woordvindingsproblemen, somberheid, gevoeligheid, emotioneel reageren, jeukmomenten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

23 January 2017

Ik heb dit medicijn meerdere jaren gebruikt. Vervolgens omwille van mijn kinderwens ovegeschakeld naar Lamictal, daarna terug Topamax. De tweede keer heb ik heel slecht gereageerd. Na een vijftal maanden kreeg ik problemen met lopen, spierpijn, gewrichtspijn, tintelingen. Dit in zulke mate dat ik niet meer kon functioneren in het dagelijks leven en op het werk. Er gebeurden allerlei onderzoeken, MRI etc, die allemaal clean waren. Na een tijd werd besloten dat de Topamax de oorzaak moest zijn. Naarmate ik afbouwde verdwenen de klachten stilaan. Er wed ook een tekort aan vit B12, vit D, ijzer, Q10, enz ontdekt. Blijkbaar hebben veel anti-epileptica de eigenschap de vitamines aan te vallen, vooral de B-vitamines en vit D. De gevolgen hiervan mogen echt niet onderschat worden. Dus helaas, mijn ervaring met Topamax was niet goed. Opletten met dit medicijn zou ik zeggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

24 January 2016

Mijn migraine is veel minder frequent. Heb ervoor veel geprobeerd. Nu krijg ik het af en toe en minder hevig. Enkel de bijwerkingen: minder eetlust, emotionele schommelingen, tintelende vingers.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

26 September 2010

Ontzettend koud. enorm gewichtsverlies. 3/4 jaar aanvalsvrij geweest (epilepsie) in combinatie met carbamazepine, keppra en frisium... nu niet meer, overgedoseert?? :( Tip: Betere verpakking, de 25 mg in potjes doen ofzo, die rollen je zo over tafel of in de gootsteen....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

14 November 2007

topamax werkte in het begin heel goed,maar nu na een aantal jaar ben ik er aan gewend en werkt het vrijwel niet meer,de migraine is bijna weer net zo hevig als voor de topamax

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

14 November 2007

in het begin had ik veel bijwerkingen,tintelingen in vingers,rond de mond,raar zicht,net alsof ik door een tunneltje keek, overactieve blaas, nu heb ik alleen nog een overactieve blaas maar niet zo heel erg meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

1 July 2007

Topamax werkt bij minder goed ter voorkoming van migraine dan Depakine die ik voorheen gebruikte. Positief vind ik de gewichtsafname

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

30 September 2004

Tijdens het gebruik van topamax ben ik in 1.5 jaar 15 kilo afgevallen van 63 naar 48 kilo (lengte 1.64) normaal en soms extra gegeten. Een zeer onplezierig effect!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

30 September 2004

Tijdens het gebruik van topamax werden de aanvallen vreemder normaal is een aanval een absence maar tijdens topamax gebruik kwamen er ook lang durige aanvallen. De andere werking die ik wil melden is dat ik tijdens het gebruik van topamax ongeveer 15 kilo ben afgevallen (van 63 naar 48 kilo met een lengte van 1.64) dit was een zeer onplezierig iets. Ik bleef gewoon normaal eten en soms zelfs extra maar het afvallen ging door.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

18 September 2004

Bij de topamax gebruik ik ook nog 800 mg depakine/dag. De bijwerkingen zijn vooral vermoeidheid, vergeetachtigheid en darmklachten. Dit is begonnen toen ik met de topamax gestart ben, 7 jaar terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

24 August 2004

ik woon in Belgie en het medicijn wordt voor migraine nog niet vergoed

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

14 June 2004

De bijwerking was dat ik ernstig psychotisch werd, en dit aanvankelijk niet onderkend werd als bijwerking van topamax.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPAMAX TABLET OMHULD 100MG

15 May 2004

Ernstige vermoeidheidsklachten,darmklachten, vergeetachtigheid en spraak (moeilijk op de woorden komen).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel