Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

11 March 2019

Veel gewichtstoename. Stijfheid en krampen in hand en kuiten. Geheugenverlies en concentratie problemen.Aan het afbouwen, misselijkheid, voortdurend het gevoel grieperig te zijn.

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

23 December 2018

Ik slik min.200mg tracydal per dag(nee geen typefout), maar ik vind het even effectief als parnate, behalve de gore smaak en je merkt dat het goedkoper gemaakt wordt.Bijwerkingen:hoger gewicht, zweten, amfetamineachtig gevoel als bijwerking; Welke ik zie als de hoofdwerking, en de gewenning.Bij het verlagen van de dosis krijg ik supernachtmerries, welke erg levendig zijn. Verder zorgt het minder voor een tijdelijke opleving, binnen een half uur na inname...Het is wel schaamtelijk te zien dat veel psychologen en zelfs de psychiaters, de naam Tracydal nog niet kennen.

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

28 October 2018

De overgang van parnate naar tracydal geeft veel lichamelijke klachten. Een algeheel gevoel van" malaise". Misselijk, zweten, hartjagen,grieperig. Ook wbt mijn stemming ben ik meer somber en kamp weer meer met de donkere gedachten. Geen vooruitgang die overgang nasr tracydal.

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

14 July 2018

Mijn partner moest ook overstappen van Parnate naar Tracydal. Na verloop van tijd bleek dat de klachten van depressieve aard terug kwamen. We zijn via een verwijzing van de huisarts terug gegaan naar de Ggz. De psychiater heeft een verzoek gedaan bij de zorgverzekeraar om Parnate weer te vergoeden. Dit verzoek is gehonoreerd voor een jaar. Daarna bij de apotheek Parnate besteld. Dit g8ng niet zomaar, de apotheker moest toestemming vragen bij de Inspectie Gezondheid en Jeugd. Uiteindelijk is deze toestemm8ng gekomen en kon de Parnate besteld worden. Uiteindelijk dus na 4 maanden kunnen we weer beschikken over Parnate.

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

22 May 2018

Voorheen Parnate, wat echt goed werkte, was sinds vele jaren nagenoeg depressie-vrij. Maar sinds het over is gegaan in Tracydal ben ik weer vaak depressief. Ook al ben ik verhoogd: van Parnate 60mg naar tracydal 80 mg én daarbij ben ik ook nog andere medicijnen erbij moeten gaan slikken tegen mijn huidige depressies. Kortom: Tracydal is een ellende en ik zou zó graag weer Parnate terug willen!

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

23 February 2018

Na 12 jaar Parnate gebruikt te hebben over moeten gaan op Tracydal. Echter is Tracydal bij mij minder werkzaam. Ook het verhogen van de dosering gaf geen verbetering. Depressieve klachten komen terug. Tracydal is bij mij duidelijk minder werkzaam dan Parnate.

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

1 August 2017

Ik ben ook 6kg aangekomen na het omschakelen van Parnate naar Tracydal. Verder heb ik meer last van vermoeidheid, pijnlijke spieren en pijn op de borst

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

31 March 2017

Ook van Parnate naar Tracydal over moeten stappen zoals zo velen. Naast nachten van klaar wakker en 0,0 uur slapen tot maximaal 1 1/2 uur ook 30 x per dag vreselijke krampaanvallen over het gehele lichaam. In vijf week 10 kg aangekomen. Makers van Tracydal bedankt!!!!!! Je vraagt je af wat erger is de depressie of de " cure".

TRACYDAL TABLET FILMOMHULD 20MG

16 February 2017

Slapeloosheid. Nachten op soms 2 uurtjes slaap of hele nacht wakker. Gewichtstoename (9kg). Heftige krampaanvallen. Oorsuizingen, stemmingswisselingen. Bij Parnate bijna geen klachten maar volgens leverancier was de stof hetzelfde!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel