Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

11 November 2018

De eerste dagen was ik wat duizelig en slaperig. daarnaast had ik overmatige transpiratie , met name op het voorhoofd. Ondertussen ging de rugpijn die ik had veel minder worden. Na een dag of vier waren de bijwerkingen zo goed als verdwenen en de pijn veel dragelijker. Dus ja, ik ben blij dat ik het gebruik. Altijd pijn bij het bewegen vergalt je leven op den duur echt. Tegen hoofdpijn, wat iedereen wel eens heeft, werk het bij mij niet. Die pijn blijft.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

31 July 2018

Ik gebruik tramadol retard 150 mg per dag, eerst gebruikte ik 300 mg per dag. Heb heftige zenuwen pijn in mijn hele hand. Na een bedrijfsongeval zijn mijn zenuwen in mijn duim beschadigd, zo wel duim als de hele hand functioneert niet meer zoals het hoort. En constante zeurende pijn dat op gegeven moment mijn leven ging overnemen. Slik nu al bijna één jaar tramadol. Overgegaan naar 150mg per dag omdat ik met hogere dosering niet meer kon slapen. Ik heb bijwerkingen zoals slecht slapen, mood swings, overmatig zweten. Met tramadol is mijn leven stuk aangenamer omdat mijn pijn over het algemeen verdoofd is. Constant pijn voelen, was voor mij een ware hell.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

10 July 2018

Ik neem het soms voor de bijwerking, niet voor pijnbestrijding. Wanneer ik voor 03:00 s'nachts wakker wordt en niet meer denk te kunnen slapen door piekeren. Wordt er heerlijk ontspannen en euforisch van tot de volgende ochtend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

27 June 2018

Ik slik het nu 4 weken en ik blijf duizelig, onstabiel, erg moe en suf. Hoop dat het niet lang meer duurt die bijwerkingen. Word er niet blij van!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

10 June 2018

Ik gebruik het al een paar weken maar het geeft me niet het effect. Dat ik wil.zijn er mensen die juist pijn hebben die heel erg gevoelig is voor het lichaam

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

5 April 2018

Na een week te hebben gebruikt heel erge spierpijn koude rillingen zweten me dus echt niet goed voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

27 September 2017

Synthetische morphine. Sterk spul met sterke bijwerkingen. Is ook een SRI (anti-depressiva). Kijk maar eens op https://en.wikipedia.org/wiki/Tramadol en https://nl.wikipedia.org/wiki/Tramadol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

9 September 2017

Werkt goed, (rugklachten, 'spit'). Neem het alleen als de pijn te lang achter elkaar duurt en paracetamol en ibuprofen niet meer genoeg zijn. Wél bijwerkingen: Jeuk, slecht slapen, sufheid, licht misselijk en obstipatie. Maar bij langer gebruik gaat dat inderdaad over na twee weken zoals vermeld in de bijsluiter. Bijwerkingen neem ik voor lief, opluchting als pijn even minder is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

26 August 2017

voor mij was het TRAUMADOL!!!! zo erg dat ik hallicunaties had! heel beangstigend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

20 March 2017

Ik neem 1-2 per dag tegen mijn zenuwpijn. De scherpste pijn is weg en ik kan de nacht doorslapen zonder constant wakker te worden van de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

6 January 2017

Normaal helpt tramadol mij prima om de pijn te onderdrukken, echter sinds mijn apotheek is overgegaan op een goedkopere van Pharmachemie BV NL is de werking net zo goed als een placebo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

4 November 2016

Tegen de vermoeidheidsklachten werkt het prima. Ik slik 2 maal per dag 1 tablet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

25 May 2016

Ik kreeg het advies om het gebruik op te bouwen, de eerste dag 1, tweede dag 2, vanaf de derde dag tot maximaal 3 per dag. Wel iets misselijk, met een weekje weg. De pijn (gewrichtspijn) is een stuk verminderd bij mij, niet helemaal weg maar het werkt wel in zo'n mate dat ik mijn werk kan blijven doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

10 May 2016

Neemt de pijn bij mijn rugklachten wel af ma niet helemaal jammer genoeg .ben wel heel erg duizelig en suf de heledag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

11 December 2015

Goede ervaring met tramadol, het helpt de pijn van een 10 naar een 7 en maakt het weer een beetje leefbaar, doe wel iedere 4 maanden 1 maand niks gebruiken, om de werking te behouden en niet verslaafd te worden aan tramadol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

23 April 2015

Goed medicijn de verpakking is minder. De capsules zijn lastig uit de doordrukstrip te krijgen. Het plastic is dik en taai waardoor ik al menig pilletje tot gort heb geknepen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

2 April 2015

I.v.m. zenuwpijn in voet en been na een knieoperatie, een keer tramadol gebruikt. Zeker minder pijn , maar de volgende dag misselijk, draaierig en duizelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

25 March 2015

Als pijnstiller prima na een schouderoperatie. Maar na een dag of 5 gestopt te zijn met tramadol heb ik heftige jeuk over heel mijn lichaam. Ik vraag mij af hoe lang dit gaat duren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel