Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

20 maart 2017

Ik neem 1-2 per dag tegen mijn zenuwpijn. De scherpste pijn is weg en ik kan de nacht doorslapen zonder constant wakker te worden van de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

6 januari 2017

Normaal helpt tramadol mij prima om de pijn te onderdrukken, echter sinds mijn apotheek is overgegaan op een goedkopere van Pharmachemie BV NL is de werking net zo goed als een placebo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

4 november 2016

Tegen de vermoeidheidsklachten werkt het prima. Ik slik 2 maal per dag 1 tablet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

25 mei 2016

Ik kreeg het advies om het gebruik op te bouwen, de eerste dag 1, tweede dag 2, vanaf de derde dag tot maximaal 3 per dag. Wel iets misselijk, met een weekje weg. De pijn (gewrichtspijn) is een stuk verminderd bij mij, niet helemaal weg maar het werkt wel in zo'n mate dat ik mijn werk kan blijven doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

10 mei 2016

Neemt de pijn bij mijn rugklachten wel af ma niet helemaal jammer genoeg .ben wel heel erg duizelig en suf de heledag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

11 december 2015

Goede ervaring met tramadol, het helpt de pijn van een 10 naar een 7 en maakt het weer een beetje leefbaar, doe wel iedere 4 maanden 1 maand niks gebruiken, om de werking te behouden en niet verslaafd te worden aan tramadol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

23 april 2015

Goed medicijn de verpakking is minder. De capsules zijn lastig uit de doordrukstrip te krijgen. Het plastic is dik en taai waardoor ik al menig pilletje tot gort heb geknepen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

2 april 2015

I.v.m. zenuwpijn in voet en been na een knieoperatie, een keer tramadol gebruikt. Zeker minder pijn , maar de volgende dag misselijk, draaierig en duizelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

25 maart 2015

Als pijnstiller prima na een schouderoperatie. Maar na een dag of 5 gestopt te zijn met tramadol heb ik heftige jeuk over heel mijn lichaam. Ik vraag mij af hoe lang dit gaat duren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

7 maart 2015

Bij vreselijke zenuwpijn ten gevolge van gordelroos door de pijnpoly Tramadol voorgeschreven gekregen. De eerste capsules deden ook helemaal niets. Na een aantal dagen 4 x daags een capsule te hebben geslikt (voorschrift arts) zakte de pijn af en kon ik eindelijk een paar uur slapen. Ik heb het 5 maanden gebruikt. Nu aan het 'afkicken'. Ook dat is niet prettig. Sterkte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

24 februari 2015

Pijn blijft weg maar teveel bijwerkingsverchijnselen zoals misselijkheid braken geen eet of drink lusslapeloosheid maar wel superdufheid. Ik ga op zoek naar een andere oplossing.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

18 januari 2015

Ik mag er maximaal 6 per dag, ben al vele kilo's afgevallen door de bijwerkingen, die ik 'allemaal' wel lijk te hebben! Vreselijk, nog 2 dagen, dan is het de operatie dag, ik hoop dat ik hier snel vanaf zal zijn, maar inderdaad, het werkt tegen pijn....een mens moet wat! Van oktober tot eind januari, het is wel mooi geweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

20 november 2014

Helpt goed tegen pijn. Voor ik er achter kwam dat dit middel de voor mij onbekende hallucinaties en dissociaties veroorzaakte. Had ik er meer ellende dan baat bij gehad. Nooit meer !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

30 oktober 2014

Heftige aanval van zweten, duizelig en daarna bewustzijnsverlies van korte duur. Ben na de twee capsules gestopt moet er wel bij vermelden dat ik medicijnen voor epilepsie slik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

29 september 2014

Na smeken en bidden dan toch 3 capsules gekregen van de huisarts. Ik heb botontkalking en ben daar zelf achtergekomen. Mijn huisarts is het nooit met mij eens. Ondertussen ernstige botontkalking gekregen. Nu pijn in mijn rug die zo erg is dat ik niet eens meer halverwege de straat kom. Weer smeken en bidden voor een foto en pijnstillers. Volgens mijn huisarts is het toch wel heel vreemd dat ik pijn heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

3 augustus 2014

Bij gebruik is pijn in knie minder geworden. Na 5 weken afgebouwd. Daarna begon de ellende, misselijk, gespannen, diarree, kippenvel, rillen, eigenlijk van alles. Dit houdt al 1,5 week aan. Apotheek begrijpt het niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

5 juli 2014

Gebruik dagelijks 3 maal icm naproxen voor bekkenpijn, spanningshoofdpijn en spanning in spieren. In 2 maanden tijd 12 kilo kwijt (kon ik gebruiken dus geen probleem) maar geen eetlust, moe, hangerig, heeeel veel zweten (water loopt van me af als ik alleen op de bank zit), slapeloos, rusteloos en jeuk tussen mijn vingers. Maar tot nu toe hielp niets zo goed dus ik blijf het slikken tot ik word aangenomen bij het revalidatiecentrum..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

17 juni 2014

In het begin even zoeken naar de hoeveelheid. Slik nu 200 Mg - 4x50. Ik merk alleen de laatste tijd dat de pijn er door heen komt en dat vind ik minder, maar weer even terug naar de arts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 50MG

15 juni 2014

1 keer ingenomen maar ik zat alleen maar op de wc, alleen maar overgeven en zo misselijk, moe. Voelde me slechter dan voor ik t innam. Gelijk gestopt moest van huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel