Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 16 resultaten gevonden.

TRIGYNON DRAGEE

5 juli 2024

Zijn er meer mensen die net als ik na 3 maanden een vieze smaak/geur ervaring kregen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

27 januari 2016

Overgestapt omdat verpakking Trinordiol niet de mogelijkheid geeft voor aanduiding startdag. Trigynon heeft hiervoor in de verpakking stickertje wat je op de strip kan plakken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

27 januari 2016

Ook ik had slechte ervaring met de destijds nieuwe verpakking van Trinirdiol. Met overstap naar Trigynon was dit probleem verholpen. Nu was deze niet op voorraad bij de apotheek en heb weer Trinirdiol. En wat blijkt, de verpakking is weliswaar weer veranderd in de tussentijd, maar nog steeds niet goed je begindag aan te geven. Gelukkig heb ik maar 3 strips, dus straks weer over op Trigynon, heeft precies dezelfde samenstelling en wel een klantgerichte verpakking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

TRINORDIOL DRAGEE

11 november 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Anders, namelijk:

Vreselijk gebruiksonvriendelijke verpakking. Zonder dag datumsticker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

3 april 2011

ik slik trigynon (anticonceptie) al jaren. Het werd eerst verpakt in een ronde strip, waarop je een maandsticker kon plakken, dat je op je begindag kon matchen met de beginpil (het is een 3-fasenpil). Sinds enige tijd is de strip om raadselachtige reden veranderd in een horizontale vorm en raak ik steeds de tel en de dag kwijt. Ik maak steeds fouten en moet steeds na-tellen omdat ik niet duidelijk kan zien of ik op een bepaalde dag wel/niet heb geslikt...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

7 juli 2010

Vanwege bijverschijnselen door een andere anticonceptie- pil slik ik nu Trigynon als mijn antionceptie en dat is verder zonder problemen. Het enige wat ik vervelend vindt is dat de dagen niet op de strip vermeld staan waardoor je steeds de lege gaatjes moet tellen om te kijken of je er geen vergeten bent dat was bij mijn vorige pil wel duidelijk aangegeven en dat heb ik als heel prettig en handig ervaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

27 april 2010

Trigynon werd door de oorspronkelijke fabrikant (Organon?) altijd geleverd in een ronde doordrukstrip, waar je een stikker met de dagen van de week op kon plakken. Zo kon het heel makkelijk zien als je de pil een dag vergeten was, want dan zat de pil bij die dag nog in de strip. Nu sinds ruim een jaar wordt Tryginon geleverd door Bayer in een rechthoekige strip, zonder dagaanduiding. Je moet dus pillen tellen om te zien of je nog 'op schema' zit. Dit is onhandig en leidt tot meer fouten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

15 maart 2010

erg stemmingswisselingen, hoofdpijn,maagpijn,overgeven,erg moe,nergens geen zin in,lamme armen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

27 juni 2009

De dagen zijn genummerd, dit is erg lastig als je wilt kijken of je je pil al ingenomen hebt. Je moet dan vanaf de begindag gaan tellen. Ik had eerst de pil Trionordiol maar deze wordt niet meer vergoed. Misschien kunnen de dagen gewoon op de verpakking komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

13 mei 2009

De nieuwe verpakking is erg lastig. Ik moet steeds tellen of ik wel de pil genomen heb of niet. Met de oude verpakking, kan ik makkelijk zien welke dag heb ik gemist vanwege de dag stickers die je op de ronde verpakking plakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

28 april 2009

Met de pilstrip van bayer kan ik heel moeilijk bijhouden of ik de pil voor die dag of die ervoor wel heb ingenomen. Ik heb met de nieuwe fabrikant al meerdere malen een tussentijdse bloeding gehad omdat het on overzichtelijk is. De Trigynon pilstrip van Schering was veel overzichtelijker met zijn dagen sticker

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

12 februari 2009

Vorige verpakking was veel betrouwbaarder.Nu kun je je veel eerder vergissen omdat de dagen er niet bij staan. Je moet steeds tellen. Niet betrouwbaar en een zwangerschap is niet ondenkbaar. Is dat de bedoeling?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

12 december 2008

Vernieuwde verpakking. In vergelijking met de vorige verpakking is het minder goed te controleren of je de tabl al ingenomen hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

29 november 2008

Bij de oude verpakking zat een praktische sticker met daarop de dagen. Altijd in één oogopslag zichtbaar of de pil was ingenomen of niet. Nu met de nieuwe verpakking is dit elke dag opnieuw tellen of de pil is ingenomen of niet. Lijkt mij niet erg praktisch. Of het moet de bedoeling zijn dat er meer ongewenste zwangerschappen komen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIGYNON DRAGEE

18 mei 2004

humeurig en dik worden; inmiddels half jaar gestopt en 7 kilo kwijt zonder aanpassing van eetgewoonten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.