Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

13 August 2018

Wat een rotzooi. Bijwerkingen: misselijkheid, hoofdpijn, duizelig, zweetaanvallen, hartkloppingen, vieze smaak in mond. Algeheel ziek gevoel en depressieve gedachten. Volgens de assistente van de huisarts zijn dit normale bijwerkingen en zolang ik geen uitslag krijg of een dik gezicht o.i.d maken ze er geen melding van. Voor mij nooit meer dit waardeloze spul. Of de blaasontsteking over is weet ik niet aangezien ik 40 weken zwanger ben en niet weet of de klachten aan de zwangerschap of blaasontsteking zijn gerelateerd.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

12 April 2018

Koppijn in een keer optreden droge mond duizelig

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

1 April 2018

Moet voor het slapen gaan worden ingenomen. Ik lig tot ong. 03.00 uur 's nachts te draaien in bed. Kan niet in slaap komen. Niet fijn.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

20 November 2016

Spierpijn, misselij,k ontstoken oog, futloos, erg moe.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

30 September 2016

Pas na 2,5 dag werden de klachten van een blaasontsteking minder en lichtelijk vervelend, ik krijg er spierpijn van.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

24 January 2016

Helemaal verward. Misselijk en vuurrood in mijn gezicht en nek. Duizelig en hartkloppingen. Ik ben nu 3 dagen bezig. Ik moet er nog twee slikken om de kuur af te maken, maar ik staak per direct de kuur. Ook mijn blaasontsteking is nog niet over.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

15 December 2012

Mijn ervaring met Trimethoprim 300mg is, dat behalve de bekende bijwerkingen, ik ook een erg droge mond kree en de eetlust verdween.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

24 July 2012

De tabletten moeten 's avonds genomen worden, vervolgens volgt er telkens een slapeloze nacht. Tegen 2.30 val ik in slaap... Slapeloosheid. Overdag 'bijslapen'lukt ook niet.... Dit medicijn werkte onvoldoende voor mijn blaasontsteking maar waar dat aan ligt, weet ik niet.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

24 January 2012

Blaasontsteking: Trimethoprim helpt niet bij blaasontsteking. Teveel mensen zijn al resistent. Het ligt dus niet aan jou, het ligt aan het medicijn. Het is te oud en zou eigenlijk niet meer voorgeschreven mogen worden. Nitrofurantoine helpt direct na de eerste tablet. Dat is ook wat ik verwacht van een medicijn tegen blaasontsteking

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

3 June 2010

2x kuur gedaan van 1x 300 mg. Beide keren heb ik last gekregen van een vreemde bijwerking in de derde dag van de kuur: alles wat ik eet of drink heeft een enorm bittere nasmaak. De eerste keer heb ik de link niet gelegd met het medicijn en gelukkig was dit euvel na een week weer over. Hopelijk is dat nu ook het geval...Wellicht zou een glazuurlaagje om het tablet heen (zoals bijv. bij ipuprofen) het slikken makkelijker maken en de smaakpapillen niet aantasten.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

20 January 2009

niet kunnen eten, misselijk, ziek gevoel.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

25 September 2008

algehele vorm van allergie op en rondom en in de mond met wondjes rode opgezwollen vlekken rondom de mond en onder neus rode vurige plek tussen wenkbrauwen. gepaard met behoorlijk jeuk. 1e keer juli niet zo erg niet in de gaten gehad dat dit van de medicijnen was, 2e keer september en veel ergere mate

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

1 September 2008

tablet is erg makkelijk in te nemen door formaat en vorm

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

1 September 2008

hoofdpijn, pijnlijke borsten, tong voelt opgezwollen, lippen tintelen, lichte jeuk aan armen en benen die steeds willen bewegen

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

28 August 2008

hevige jeuk en uitslag over mijn hele lichaam, 2 dagen nadat ik de kuur had afgemaakt

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

8 June 2008

zware hoofdpijn,koorts,rode ogen en onrust

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

17 February 2008

s avonds: Misselijkheid. Huiduitslag. Jeuk. s ochtends: Flauwvallen. Erge misselijkheid.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

11 June 2007

dikke tong, aften in de mond, tintelende lippen

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

20 May 2007

Na 2 dagen plas ik nog steeds met pijn en enkele druppels bloed. Vorige keer kreeg ik een ander antibioticum en dat werkte sneller.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

26 July 2004

de eerste morgen nadat ik `savonds mijn eerste tablet had ingenomen,had ik een heel rood en warm hoofd en hals.Op de bijsluiter stond niet dat je geen alcohol mocht gebruiken en ik had een glas wijn `savons gedronken.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel