Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

Terbinafine 250

12 April 2018

In het begin winderigheid, na 10 weken hoofdpijn en spierpijn. Ik dacht dat ik ziek zou worden, maar het is van de tabletten. 2 jaar geleden ook een kuur van 3 mnd gedaan maar teennagel grote tegen weer helemaal teruggekomen. Vies gezicht zo n gele teennagel. Ik vraag me af of het deze keer wel blijvend is. Onderste randje ziet er goed uit, maar dat was verleden keer ook. Dokter gebeld om te vragen een ander kuurtje erachteraan te doen voor de zekerheid . Anders is alles voor niets geweest. Maar zegt beter van niet.

Terbinafine 250MG

25 August 2017

Ik (als hartpatiƫnt) gebruik Terbinafine 250mg al twee dagen. Volgens de dokter zou mijn lever het aankunnen. Ik heb last van benauwdheid waardoor ik zwaar adem en best duizelig ben. Ook heb ik door de combinatie van Atenolol (betablokkers) en Terbinafine onregelmatige hartkloppingen.

Terbinafine 250 mg

25 August 2017

Ik heb deze pillen voorgeschreven gekregen vanwege schimmelnagels. Na 6 weken begon alles naar zout te smaken. Alles wat ik eet smaakt naar zout. Of ik nou chocola, of iets zoets eet, het smaakt zoutig en dat is smerig. Hierdoor weinig eetlust gekregen en dat is niet fijn. Ik heb ook hele droge mond en droge lippen. Enige wat redelijk smaakt op dit moment zijn olijven. Ben onmiddellijk gestopt met het slikken van Terbinafine ondanks dat mijn nagels er veel beter uitzien. Inmiddels 3 weken geleden gestopt maar nog steeds heb ik deze vieze smaak in mijn mond.

Terbinafine 250 mg

7 November 2016

Vreselijke jeuk en bultjes op de rug. Achter m'n orgiƫn op oorschelp ook. Handen en voeten jeuk en branderig. Handen opgezet. Ook op m'n hoofd erge jeuk. Wat moet ik nu doen? Door blijven slikken en stoppen. Huisarts zegt stoppen want het kan erger worden. Wil dit eigenlijk niet. Is er een second opinion?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel