Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

VALDISPERT DRAGEE

12 July 2019

Geen last meer van zelfmoord gedachten en agressiviteit naar mn vriendin toe, had haar bijna doodgeslagen met de kolf van mn windbuks.Maar dankzij Valdispert goede nacht ben ik een ander mens geworden.Geen last meer van dunne ontlasting vanwege mijn drankprobleem, maar gewoon een mooie harde keutel.Het masturberen gaat soepeler, mijn bipolaire stoornis kent zn lichte kanten, en mn begeleiders zweren bij dit mooie product!Gr Klaas

VALDISPERT DRAGEE

29 March 2019

29.03.2018 Vakdispert Nacht heeft een nieuwe verpakking en bevat nu ineens melatomine! Op de voorzijde van de verpakking wordt dat niet vermeld. Op da achterzijde staat het ineens wél.De oude verpakking bevatte, volgens de ingrediëntenlijst aan de achterzijde, geen melatomine. Daarom heb ik juist voor dit middel gekozen.

VALDISPERT DRAGEE

19 January 2017

Kan er heerlijk van slapen en word uitgerust wakker.

VALDISPERT DRAGEE

VALDISPERT DRAGEE 45mg (Valeriaan extract)

19 July 2015

Rustgevend, ontspannend. Niet versuffend en geen bijwerkingen. Ideaal bij rusteloosheid, stress of wanneer ik niet in slaap kan komen door mijn onregelmatige werktijden.

VALDISPERT DRAGEE

17 November 2014

Ik vind het prima werken. Na een tijdje word ik erg suf, en zodra ik dan ga liggen, ben ik zo weg. Ik word er ook enorm rustig van in mijn hoofd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VALDISPERT DRAGEE

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel