Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

VENLAFAXINE AUROBINDO CAPSULE MVA 75MG

14 July 2020

Ik heb 25 jaar Fevarin geslikt 150mg omdat ik lijd aan een angsstoornis/Claustrofobie/soort pleinvrees. Doordat Fevarin geen effect meer had ben ik gaan afbouwen tot 50mg en toen kon ik overstappen op Venlafaxine Retard Focus 37,5 mg. De eerste 2 weken van opbouwen (ik moest met Fevarin stoppen) was zwaar. Slecht slapen en heel veel angstaanvallen maar ik kon nog wel wandelen, fietsen en een winkel in. Na 2 weken is de dosering verhoogd naar 75mg en kreeg ik van de apotheek Venlafaxine Aurobindo 75mg. Volgens apotheek en psychiater maakt het merk niets uit. De eerste 5 dagen ging het goed en merkte ik er niet zoveel van. Maar de laatste 4 dagen krijg ik de ene angstaanval na de andere met heftig zweten, in de war zijn en voel me vreselijk. Durg geen winkel meer in en wandelen lukt ook niet meer. Wel fietsen, omdat ik dan snel weg kan. Ik lees heel veel negatieve reacties op dit medicijn, maar ik hoop dat ik antwoorden krijg die mij weer hoop geven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE AUROBINDO CAPSULE MVA 75MG

5 April 2020

Kan iemand mij vertellen of de bijwerking droge mond ook na een tijd verdwijnt als je venlafaxine inneemt? Bedankt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE AUROBINDO CAPSULE MVA 75MG

7 February 2020

Heeft bij mij mijn schommelingen in stemmingen weggehaald, angsten en slaapproblemen duidelijk verminderd.In het begin veel bijwerkingen gehad, hier moet je doorheen. In het begin moest ik ook goed kijken welke dosis het beste bij mij paste.Ben begonnen met 37,5mg daarvan kreeg ik al bijverschijnselen. Gelukkig doorgezet en na een tijdje verdwenen veel bijverschijnselen.Toen verhoogd naar 75mg. Wederom weer bijverschijnselen maar toch doorgezet. Na een tijd voelde ik mij echt veel beter. De schommelingen in stemmingen namen af ik voelde mij minder angstig in bijv. de tram. Voor de zekerheid stap hoger gegaan naar 150mg, dit was duidelijk teveel Kreeg hele levendige dromen, hartkloppingen, sliep steeds maar 1 uur en dan werd ik weer wakker, voelde mij nerveus en had problemen om tot een climax te komen in de seksualiteit. Ook merkte ik dat ik "minder druk" kon zetten tijdens het plassen.Vervolgens een stap lager gegaan naar 112,5mg om vervolgens weer terug te keren naar 75mg.Gebruik het inmiddels 1,5 / 2 jaar en heb geen bijwerkingen meer.Als ik het bijvoorbeeld 1 dag vergeten ben krijg ik de volgende dag erge hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE AUROBINDO CAPSULE MVA 75MG

20 August 2019

De grootste rotzooi die er is.. de bijwerkingen, de withdrawal... en je komt er nooit meer vanaf . Het opbouwen en afbouwen is een grote hel! Levensgevaarlijk ! Dat moge anno 2019 wel duidelijk zijn . Terwijl bewezen is dat een placebo bij de grootste groep ook helpt .. ze weten niet eens wat het met je doet op lange termijn! Parma heeft ons allemaal misleidt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EFEXOR XR CAPSULE MVA 75MG

VENLAFAXINE AUROBINDO CAPSULE MVA 75MG

25 May 2018

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: heb aan mn huisarts weer gevraagd om efexor,vandaag mee gestart,als het cz niet wil vergoeden?zal ik het uit eigen zak betalen,beter dat als mij zo ellendig voelen,met ziekmeldingen erbij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel