Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

17 September 2020

Ik gebruik het nu ongeveer een half jaar en heb het langzaam opgebouwd. Was erg bang om te beginnen door alle nare verhalen die ik erover las op het internet. Ik heb echter zelf helemaal geen problemen gehad met vervelende bijwerkingen. Het enige wat misschien wat is veranderd, is dat ik het idee heb dat ik wat sneller zweet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

6 February 2020

Ik heb 150 mg geslikt van dit middel. Ik moest 2x 75mg slikken. Ik had veel bijwerkingen. Ik was elke dag duizelig, veel hoofdpijn, levendige nachtmerries waardoor ik of in mijn slaap een paniekaanval kreeg of wakker werd met een paniekaanval. Ik had het de ene keer heel erg warm en de andere keer heel erg koud. Ik ben nu bezig met afbouwen. Zit sinds zondag op 0 mg. Maar het is erg moeilijk. Veel paniekaanvallen gehad. Doodgedachtes. Voelde mij een zombie. Somber, moe, sommige dagen alleen maar kunnen slapen hele dag en nacht. Denk goed na voordat je aan dit middel begint. Het is geen pretje om af te bouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

17 October 2019

Voor mij werkt Venlafaxine erg goed.De dosering van 150/d Doet z'n werk.Paniek, angst en depressieve klachten zijn tot 'n minimum terug gebracht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

13 January 2019

Gezeur tussen apotheek en verzekeraar die elkaar de schuld geven. Plots over op merk Mylan, libido zakt gelijk ineen. Erectieproblemen...ik ga langzaam afbouwen want deze rommel heeft teveel invloed op mijn sex leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

6 November 2018

Omdat Venlafaxine Focus (nog) niet opnieuw was geleverd bij de Apotheek, kreeg ik Venlafaxine van het merk Mylan mee. Ik ben erg echter heel erg ziek van; misselijk, overgeven, draaierig, suf, afwezig. Het zijn gewoon afkickverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE FOCUS CAPSULE MVA 75MG

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

18 May 2017

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

8 May 2017

Gebruik dit medicijn al een aantal jaar. Dit omdat ik last heb van angstaanvallen die mij belemmerde in me dagelijkse leven. Het opbouwen was geen pretje en heb ook echt door moeten bijten.na onegeer 2 weken merkte ik al licht verschil, maakte me eigen minder druk en was wat rustiger in me hoofd. Inmiddels door 2 bevallingen op en af moeten bouwen..leuk is anders maar tis even doorzetten.. heb ook veel mensen om me heen die dit zelfde medicijnen slikken met goed resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

23 September 2016

De werking is verre van voldoende. Daarom gaan afbouwen. Een hel! Schokken, slapeloosheid, suïcidale neigingen, compleet de weg kwijt. Dit middel moet verboden worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

22 July 2016

Het medicijn voldeed aan wat het moest doen, nl. angst onderdrukken. Bij opbouw en afbouw medicijn hersenschok sensaties.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

25 April 2016

Werkt goed, veel minder bijwerkingen dan het vorige antidepressiva. Zit beter in mijn vel maar ook mijn lichaam heeft meer rust gekregen. Qua bijwerkingen alleen minder zin in sex gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

19 April 2016

Ik weet niet of dit merk klopt, ik heb het gisteren laten vernietigen bij de apotheek, ik slikte altijd venlafaxine Focus 75 mg. Na 20 dagen het andere merk geprobeerd te hebben voelde ik me weer totaal depressief worden en hoofdpijnklachten. Nu slik ik het oude merk weer, maar het zal even duren voor ik me weer wat beter voel. Ik vind het heel naar dat dit zo een uitwerking had, dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE BLUEFISH CAPSULE MVA 75MG

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

7 March 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel