Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

6 November 2018

Omdat Venlafaxine Focus (nog) niet opnieuw was geleverd bij de Apotheek, kreeg ik Venlafaxine van het merk Mylan mee. Ik ben erg echter heel erg ziek van; misselijk, overgeven, draaierig, suf, afwezig. Het zijn gewoon afkickverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE FOCUS CAPSULE MVA 75MG

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

18 May 2017

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

8 May 2017

Gebruik dit medicijn al een aantal jaar. Dit omdat ik last heb van angstaanvallen die mij belemmerde in me dagelijkse leven. Het opbouwen was geen pretje en heb ook echt door moeten bijten.na onegeer 2 weken merkte ik al licht verschil, maakte me eigen minder druk en was wat rustiger in me hoofd. Inmiddels door 2 bevallingen op en af moeten bouwen..leuk is anders maar tis even doorzetten.. heb ook veel mensen om me heen die dit zelfde medicijnen slikken met goed resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

23 September 2016

De werking is verre van voldoende. Daarom gaan afbouwen. Een hel! Schokken, slapeloosheid, suïcidale neigingen, compleet de weg kwijt. Dit middel moet verboden worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

22 July 2016

Het medicijn voldeed aan wat het moest doen, nl. angst onderdrukken. Bij opbouw en afbouw medicijn hersenschok sensaties.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

25 April 2016

Werkt goed, veel minder bijwerkingen dan het vorige antidepressiva. Zit beter in mijn vel maar ook mijn lichaam heeft meer rust gekregen. Qua bijwerkingen alleen minder zin in sex gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

19 April 2016

Ik weet niet of dit merk klopt, ik heb het gisteren laten vernietigen bij de apotheek, ik slikte altijd venlafaxine Focus 75 mg. Na 20 dagen het andere merk geprobeerd te hebben voelde ik me weer totaal depressief worden en hoofdpijnklachten. Nu slik ik het oude merk weer, maar het zal even duren voor ik me weer wat beter voel. Ik vind het heel naar dat dit zo een uitwerking had, dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE BLUEFISH CAPSULE MVA 75MG

VENLAFAXINE MYLAN RETARD CAPSULE MVA 75MG

7 March 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel