Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

VENLAFAXINE TEVA RETARD CAPSULE MVA 37,5MG

30 May 2021

Na 10 jaar stabiel met Venlafaxine van Focus weer een flinke terugval nu Focus niet meer leverbaar is en vervangen is door Teva. Echt ontzettend balen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE TEVA RETARD CAPSULE MVA 37,5MG

14 February 2019

Ik heb het in de afgelopen 10 jaar 2x gebruikt. De eerste keer was om uit een zware depressie te komen na een zeer ernstige medische misser waarbij ik maanden op sterven had gelegen. Met alle lichamelijke gevolgen van dien. Dit medicijn heeft de scherpe randjes er af gehaald en geholpen om er weer boven op te komen. Bijverschijnselen neem ik op de koop toe die verdwijnen voor het grootste deel weer. Dus was de 1ste keer erg blij er mee. De laatste keer heeft het me weer uit het diepe dal weten te halen na wederom een hele nare en zware periode. Kijk het medicijn lost je problemen niet op maar het is net dat steuntje in je rug. Dankbaar dat ik dit heb gekregen. Je moet geen wonderen verwachten maar opeens heb je weer eens zin om iets in je huis te doen of kan je weer eens lachen om iets op tv. Ik noem maar en dat is het begin (voor iedereen andere dingetjes natuurlijk). Ik gebruik het nu nog en ga weer beginnen met afbouwen. Hoop dit iemand hier iets aan heeft en het medicijn de tijd geeft om goed zijn werking te doen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VENLAFAXINE TEVA RETARD CAPSULE MVA 37,5MG

27 July 2017

gaat zeker niet samen met tramadol of durogesic pleisters. niettegenstaande mijn huisarts meldde dat dit gerust samen mocht genomen worden. enorme pijnscheuten, elektrische schokken in mijn hoofd, grieperig gevoel (maar dan wel heel zware griep), trillen, beven, gevoel van leegheid in mn hoofd, angst koortsgevoel, zweten, ... echt álle symptomen van heel erg zwaar ziek zijn dus. bijkomende problemen met het nemen van dit medicijn zijn, enorme plasproblemen (niet kunnen plassen zonder pijn in de blaas en rug), verwardheid, pijnlijke droge mond, heel wat slaapproblemen, ...noem maar op. ik begrijp zeker niet dat dit een AD zou zijn, volgens mij geraak je er enkel nog dieper in de put van. momenteel probeer ik te stoppen met dit kl... medicijn, maar makkelijk is anders. kan iemand helpen? heeft iemand gelijkaardige ervaringen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel