Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 20 resultaten gevonden.

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

10 september 2017

Veel last zware en pijnlijken benen en soms een verdovende gevoel in voeten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

5 augustus 2017

Ik gebruik het medicijn nu 11 jaar, aanvankelijk alleen zonodig bij mijn tachycardie, maar al snel overgegaan naar de dagelijkse retard doses van 120 mg. Af en toe heb ik,nog een ritmestoornis (re entry tachycardie) maar die gaat binnen 20 minuten vanzelf weer weg. Na 2 uur moet ik wel extra urineren. Verder voorkomt het een laser ingreep (ablatie van de bundel van his)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

13 april 2017

Tegen hypertensie. Is effectief, ben in 4 weken 30 pt gedaald. Bijwerkingen zijn beperkt, en veel minder storend dan bij betablokkers. Ik had wat verstopping maar dat ging weer weg na een week, ik lijk er alleen wel dik van tw wordden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

8 april 2017

Ik blijf steeds maar duizelig als ik opsta en kortademig, alsof er niets van mijn conditie over is. Nu 1 dag gestopt en ik voel me, (wishfull thinking?)nu al beter, nog niet duizelig geweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

22 augustus 2016

Ik weet niet of het van het medicijn komt, maar de laatste tijd veel last van raar gevoel in de benen met lopen, gevoel of ik dronken ben. En toch regelmatig hartversnelling, zwakt wel snel af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

19 maart 2016

Ben er net 2 weken mee bezig, heb een wissellende ervaring. Soms het gevoel meer lucht te krijgen, maar soms ook druk op de borst en iets verkramping. Misselijk, veel hoofdpijn, en duizelig. al met al niet echt lekker. De ritmestoornissen zijn minder, wel het bonzen is er nog af en toe. En neem het 's morgens in. Zou het ook 's avonds mogen? En hoe lang zullen de bijwerkingen duren, of blijven deze klachten?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

3 september 2014

Perfect spul, kreeg twee maanden geleden nieuwe medicatie voorgeschreven, na aanhoudende klachten. Bovenop mijn Tambocor gebruik kwam en nu Xarelto en Metoprolol bij. Na twee weken metoprolol ellende ben ik er zelf mee gestopt en kreeg ik Verapamil voorgeschreven als alternatief. Na twee weken zijn de stoornissen als sneeuw voor de zon verdwenen, en dat terwijl ik al bijna een half jaar vrijwel continue de stoornissen had. Volledigheidshalve vermelden dat ik vanwege deze stoornissen al 7 jaar Tambocor slik. Plus, ik heb het roer omgegooid, geen alcohol meer, ben gaan sporten (1,5 uur hardlopen of 2 uur op de racefiets, wisselend dus, zes dagen per week. Ik let op mijn eten en ben in 4 maanden 10 kg afgevallen. Topfit voel ik me.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

24 augustus 2014

Altijd zorgen voor een gevulde maag. Ik was er anders steeds behoorlijk misselijk van. Ook draagt het middel bij aan sterk verminderde potentie. Jeukende hoofdhuid bij gebruik van dit middel. Na een jaar overgestapt op Satolol. Bevalt een stuk beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

14 maart 2014

Super! heb eerst een b├Ętablokker gehad en veel bijwerkingen, de helft aan energie ect.. Nu verapamil en alleen de eerste weken een opgejaagd gevoel, daarna voelde ik me zo goed als vroeger. Nadeel na het liggen op de bank erg stijf. Verder super!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

3 februari 2014

Ik gebruik het nu nog, binnenkort naar de cardioloog. Ik heb hele opgezette handen en enkels.. druk op mijn hart lijkt wel. Bonzen, vooral s nachts zo erg dat ik er wakker van word en niet meer slaap.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

VERAPAMIL HCL PCH DRAGEE 120MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel