Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

VIAGRA TABLET 50MG

10 August 2016

De werking is goed, maar de prijs te hoog. Bij mij werken twee stoffen Sildenafil (viagra, kamagra) en vardenafil (livitra). Cialis heeft bij mij geen effect. Helaas vind ik de medicijnen te duur en vind ik mijn toevlucht elders waar ik geen 25 euro kwijt ben voor een pilletje maar 1.20 euro. En het werkt ook. Heel de farmaceutische industrie is maar op 1 ding uit. Winst en niet om mensen te helpen want anders zouden ze het betaalbaar maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

15 February 2016

Prima effect, stevige erectie binnen 30-40 minuten en uitstekende sexervaring. Lijkt bij mij nog in de ochtend te werken bij avondinname. Enige last van druk in het hoofd. Veel sterker bij 100 mg dosis. Daarom mijn advies: niet onnodig met en te hoge dosis aan de slag gaan, eerst 25 of 50 mg uitproberen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

SILDENAFIL SANDOZ TABLET 50MG

8 October 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Sildenafil Sandoz werkt vele vele malen minder dan het oorspronkelijk en origineel voorgeschreven medicijn Viagra. En met deze precaire medicijnen ga je ook niet snel terug wegens "slechte werking.."

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

2 February 2013

Af en toe gebruik ik een kamagra tablet om de sex nog aangenamer / intenser te maken. Na 1 of 2x gebruik (bijvoorbeeld 2 dagen 1tablet 50 mg) ontwikkeld zich stelselmatig vocht achter de gele vlek in mijn rechteroog. In mijn rechteroog heeft ooit een vitrectomie plaatsgevonden (verwijderen glasachtig lichaam) en een staaroperatie. In het linkeroog heeft alleen een staaroperatie plaatsgevonden en ontwikkeld zich geen vocht achter de gele vlek. door gebruik diamox trekt het vocht na 5 dagen weg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

27 March 2012

Ik heb na gebruik van viagra altijd maagklachten die ca 2 dagen aanhouden. Daarna verdwijnen de klachten maar komen weer terug na het opnieuw innemen van een tablet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

18 February 2008

Ik heb last van hart ritme storingen en kan hierdoor een erectie niet in stand houden .Zonder Viagra zou ik geen sexueel conakt meer kunne n hebben dit geeft veel spanningen in onze relatie . volgens mijn huisarts zou Viagra voor mensen met hart problemen in het basis pakket thuis horen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

30 March 2007

Sinds ik Viagra gebruikt hebben we veel minder vage klachtenwe kunnen weer veel meer van elkaar hebben , maar financieel is het niet haalbaar meer voor mensen met een uitkering . Dus minder of geen goede of helemaal geen seks meer met je partner verhoogt de andere dokters kosten . Immers als een mens ondanks zijn handicaps zich lekker in zijn vel voel zal hij / zij veel minder naar de dokter gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

30 March 2007

Ondanks dat ik veel medicijnen slik heb ik weinig bijwerkingen . Viagra zorgt dat we weer een heel goed en intiem kontakt kunnen hebben dit verhoogt zeker onze levensvreugde. De medische wereld realiseert nog steeds niet als ik door hartritme storingen een erectie niet in stand kan houden , ik wel dezelfde behoeftes heb . En mijn vrouw mankeert op dat gebied niets waarom moet mijn partner op seks gebied te kort komen ? Het werkt ook heel positief op onze relatie . We kunnen weer veel meer van elkaar hebben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

18 March 2007

Betrokkene is geopereerd en als gevolg daarvan ( vooralsnog) impotent. Gebruik van Viaigra wordt nu uitgeprobeerd maar heeft ( nog) geen succes. Het medicijn moet langere tijd gebruikt worden om te bezien of het zal gaan werken, is erg duur, alleen aanvraag van een arts verkrijgbaar, is binnen de relatie ( zeker gezien de leeftijd van betrokkene en partner, resp 51 en 47 jaar) het enige middel dat de kwaliteit van leven in dezen zou kunnen verbeteren maar wordt niet vergoed. Weet u of er een instantie / werkgroep / verzekeringsmaatschappij is die deze zaak aanhangig zou kunnen maken om het medicijn wel binnen het vergoedingenstelsel te laten vallen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIAGRA TABLET 50MG

3 March 2007

Je kan gratis injectie s krijgen in je penis dit is veel duurder en lijkt mij niet zo prettig . Viagra werkt goed maar is voor mensen (zo als ik ) met een uitkering bijna onbetaalbaar . Ik heb al gevraagd aan de minister van volksgezondheid om Viagra op de GVS te plaatsen maar dan zeggen ze dat het veel geld kost (Viagra kost circa 8 euro een injectie circa 35 euro plus de dokters kosten en de kosten van de uroloog . Raar dat Viagra dan toch duurder is

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel