Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

XANAX RETARD TABLET MGA 2MG

28 April 2021

Ik ben heel ernstig verslaafd geraakt aan het middel. Ik geloof niet dat iemand hier beter van kan worden het is simpelweg harddrugs.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XANAX RETARD TABLET MGA 2MG

XANAX RETARD TABLET MGA 2MG

14 June 2016

Ik slik nu al meer dan 4 maanden Xanax Retard 2mg van Pfizer elke ochtend en kan nu weer mijn leven leiden. Ik durfde helemaal niks meer en zat opgesloten in huis. Het is prettig dat het met vertraagde afgifte is want de gehele dag pillen blijven slikken is ook vervelend. Nadeel van dit medicijn is dat je er erg afhankelijk van wordt. Ik heb last van erge ontwenningsverschijnselen als ik mijn tablet vergeet in te nemen en ik het pas 4 a 5 uur later pak. Dit resulteert zich onder andere in schokkende spieren, moeilijk objekten vastpakken, verwardheid, onwijze angst. Begint het medicijn te werken dan wordt alles weer normaal. Als ik ga afbouwen wil ik graag onder begeleiding hiervan afkomen. Maar voor nu is dit even de enige oplossing voor mijn angst en paniekprobleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XANAX RETARD TABLET MGA 2MG

15 December 2015

Ik gebruik dit middel nu als vervanging van Oxazepam en ben er erg blij mee. Het kalmeert mij ontzettend en ik hoef niet meerdere keren 10mg Oxazepam te blijven slikken. De vertraagde afgifte (retard) is voor mij een super uitkomst. Bijkomend detail is dat de pillen er grappig uitzien. Ze lijken wel sterren. Het is wel even wennen omdat Oxazepam snel uitgewerkt is en de Xanax de hele dag door werkt, maar het is het zeker waard.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel