Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

27 July 2018

Ik gebruik xarelto 30 mg p/d. Tot nu toe alleen wat bloed in de urine. Voel mij redelijk goed op dit middel. Hoop dat het straks met de 20 mg per dag zo blijft. More is less!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

17 April 2018

Ik ben letterlijk bijna doodgebloed door dit middel. Of nou ja, door het nalatige gepruts van een van mijn behandelend specialisten - waarbij dit geneesmiddel een rol speelde, icm het feit dat er geen antidotum tegen bestaat (waardoor een bloeding niet snel gestopt kan worden) Feit was in elk geval dat ik uiteindelijk dagenlang aan de bloedtransfusie lag om weer langzaam terug te kunnen komen in het rijk der levenden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

19 February 2018

ik gebruik het nu 1 maand heb bijna elke dag een zware hoofd en ben vaak vermoeid moet vaak gaan liggen en kan niet tegen drukte oorzaak trombose sinus trombose (pil)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 February 2018

Ik slikte al jaren clopidogrel , kreeg daar veel maagklachten en spierpijn van. Met de h arts gesproken en overgegaan op xarelto . 1e dag ging super 2e dag s’avonds een stuwende hoofdpijn . De volgende dag heel veel pijn in Mn gewrichten en maag/darmklachten H.a. Gebeld het kon niet aan de xarelto liggen. S’avonds erg beroerd bloeddruk 199 / 105 H.a. Post gebeld toch reactie van de medicijnen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik al enkele dagen last had van maagklachten Toch maar gestopt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 October 2017

Weinig bijwerkingen. Lichte duizeligheid en korte " hitte" aanvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

11 September 2017

Ik moet sinds begin juni xarelto20 1 keer per dag gebruiken. Wat mij opvalt is een snelle vermoeidheid,vooral in kuiten enkels en voeten. Soms zo sterk dat het gewoon pijn doet. Duizeligheid is er ook bij. Voordien gebruikte ik acenocoumarol en ascal cardio,daar had ik geen enkel probleem bij. Overdag echt functioneren is er moeilijker op geworden,het gedoe in mijn voeten houdt mij s'nachts wakker. Het is nu 0:3,30 uur,dat zegt al genoeg. Ik wil terug naar de ascal cardio.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

8 September 2017

heb veel last van suizen in m'n hoofd en geregeld een slapende linkerarm en hand

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

5 September 2017

Na mijn longembolie in februari 2017 moest ik dit medicijn gaan slikken. De bijwerkingen die ik ervaarde waren vooral vermoeidheid en duizeligheid. Dit is niet handig als je de hele dag op de weg zit. Ik ben toch wel positief over dit medicijn, ik hoefde niet naar de trombosedienst dat scheelt dan ook weer. Nu zijn we een dik half jaar verder en mag ik er mee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

21 August 2017

Gebruik Xarelto 20 mg sinds jan.2016, een stop van 3 mnd, en na een 2e DVT nu in andere been, opnieuw sinds oktober 2016. Merk weinig van bijwerkingen en kan dit ook moeilijk beoordelen vanwege een heel andere aandoening met flinke medicatie tot voor kort. Maar ik merk niet dat mijn bloed later stolt bij wondjes: stolt vrij snel. Wel de afgelopen maanden vaker een gesprongen adertje in een oog. Gemakkelijk in gebruik maar inderdaad: wie en hoe beoordeelt het effect, en of ik bv naar 10mg kan?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

28 July 2017

slikte dit xarelto 20mg inmiddels meer dan een half jaar. In het begin geen problemen met bijwerkingen. Na een aantal maanden kreeg ik spontaan ontstekkingen in me gewrichten. Bloedonderzoek laten doen en blijkt verschillende leverwaarders verhoogd te zijn uiteindelijk een echo en een leverbiopsie gehad en blijkt het toch te komen door dit geweldig medicijn. 10 weken in onzekerheid, omdat eerst werd gezegd dat onze grote vriend xarelto er niks mee te maken had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

8 June 2017

Na 10 jaar acenocoumarol te hebben geslikt ben ik ruim een maand geleden na overleg met mijn specialist over gestapt op Xarelto. Deze overgang is probleemloos verlopen, van bijwerkingen heb ik niets gemerkt, maar waar ik wel aan moet wennen is dat er schijnbaar geen controle op de stollingswaarde meer nodig is. Dit begrijp ik niet helemaal. Weet iemand hier een antwoord op?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

6 June 2017

Heb met verbazing de reacties op dit medicijn gelezen: wist niet dat er bijwerkingen waren. Slik het trouw en doe verder alles wat ik altijd deed: sport, werk, reis, etc. Ga wel bij controle eens vragen over het hoe en wat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

15 May 2017

Slik sinds november 2016 Xarelto. Aanvankelijk met tegenzin; want dagelijks slikken maakt je patient. Maar regelmatig bloed prikken doet dat nog meer. Heb geen ingrijpende bijwerkingen. Soms wat last van diarree. Ben benieuwd of ook conditie op peil blijft....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

21 April 2017

gebruik sinds juli 2016 Xarelto 20 mg Geen andere bijwerkingen verder. Ook geen last van zeer grote blauwe plekken. Bloed stolt wel langzamer bij het ontstaan van een wondje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

2 April 2017

Hoofdpijn, vermoeid, nooit eens uitgeslapen. Hierdoor raak ik geestelijk uit balans. Ik ga nu over op een ander middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

17 February 2017

Ik zou xarelto 20 moeten nemen voor mijn voorkamerfibrilaties, maar ziekteverzekering betaald niets terug, 250 euro voor doosje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

14 February 2017

Ik slik na 3 weken 2x 15 mg nu 1x 20 mg na ontdekken van longembolie. Ik menstrueer nu al een maand lang waardoor ik ijzer tekort heb. Verder ben ik bekaf en wil ik het liefst stoppen met dit middel maar dat is te gevaarlijk. Ik mag nu 2 dagen even 10 Mg slikken in de hoop dat de bloedingen stoppen. Die zijn minder maar helaas niet weg. Combi ongesteld en bloedverdunners zijn niet handig? Aangezien ik niet tegen hormonen kan om de bloedingen te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

21 January 2017

Heb nu dit medicijn 11 dagen, had eerst 15 mg 2 x per dag en veel neusbloedingen, zelf laatste keer wel veel bloedverlies voor een neusbloeding, heb nu dus 1 x per dag, en soms een, gekregen wegens een trombose in been, neem dit medicijn wel met eten in.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

12 January 2017

Ik gebruik dit medicijn vanwege hartritmestoornis. Na 1 maand gebruik ervaar ik vermoeidheid en verminderde energie. Ook twee keer een dik opgezette voet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

19 December 2016

Sinds gebruik juli 2015 last van hoofdpijn. Geen andere bijwerkingen verder. Ook geen last van zeer grote blauwe plekken. Bloed stolt wel langzamer bij bijv. een wondje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

1 December 2016

Ondanks spiraaltje heb ik ontzettend veel last van bloedingen. Vorige maand 3 dagen niet ongesteld geweest. Nu zo zwaar menstruerend, dat ik er duizelig van word. Ondanks het gemak van niet hoeven prikken, wil ik toch terug naar de acenocoumarol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

29 September 2016

Gekregen voor trombose in been en begonnen met 2x daags 15 mg en dat ging goed. Geen bijwerkingen, nu over op 20 mg maar maag en darmen al meer als een weekje van streek, geen fijn gevoel en zweet soms als een malle. Ben redelijk door de menopauze heen dus dat zal het niet of nauwelijks kunnen zijn. Verder gaat het goed en blij om niet elke keer te moeten prikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

15 August 2016

Ik heb het medicijn voorgeschreven gekregen vanwege boezemfibrilleren. Ik heb geen enkele last van bijwerkingen. Heb eerst fenprocoumon gebruikt met de hinderlijke controle door de trombosedienst en dat ongemak is nu niet meer van toepassing.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel