Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

5 August 2020

Eenvoudig te slikken thuis op vast moment bij het eten. Oppassen met wondjes, blijven lang bloeden. Snel blauwe plekken. Draag compressiekousen elke dag om trombose te voorkomen, en Elke dag goed blijven bewegen (wandelen, fietsen, roeien). Met deze connotaties, goede kwaliteit van leven weer mogelijk. Ik sluk het middel dagelijks al meer dan 3 jaar, zal het mn leven lang moeten blihven slikken waarschijnlijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

28 July 2020

Slik xarelto ben zo suf, licht gevoel in hoofd, slaap doe niks heel de dag. Word er angstig van, kan niet goed denken lijkt wel. Vresenlijk middel, wie herkent dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

28 January 2020

2 jaar een zombie ,geen energie,zeer vermoeid, hartkloppingen, slecht slapen en teruggang nierfunctie van 63% naar 49%. en slechte stoelgang.krachtverlies, obesitas. Nu gebruik ik acenocoumerol, en heb ik mijn energie weer terug, moet weer helemaal opnieuw afvallen en spier kracht opbouwen.nooit meer dat soort medicijn voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

4 January 2020

Regelmatig een spontane bloedneus is dit bij het halveren te voorkomen ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

19 December 2019

Gaat om verpakking. Was aanvaardbaar. Nu overbodig veel blister (4x2,5cm) voor elk klein tabletje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

16 December 2019

Mijn man slikte dit medicijn vanwege een nieuwe kunstklep. Hij heeft grote hersenbloeding gehad en ligt al een week in coma!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

12 December 2019

3,5 week geleden voor het eerst deze pillen. Nu voel ik me heel moe met knallende hoofdpijn. Nu ook al 8 dagen menstrueren met bizar veel bloedverlies. Soms merdere keren per dag schone kleding aan trekken. Durf amper ergens langer naar toe te gaan. Zo niet happy.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

6 November 2019

Geen bijwerkingen. Fijne bijkomstigheid is dat ik niet meer wekelijks naar de trombosedienst hoef.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

15 October 2019

Ondanks dat het wellicht een goed medicijn is voor de longembolietjes die zijn gevonden, ervaar ik alle bijwerkingen die er in beschreven staan. Ze zijn heftig vooral de vermoeidheid, zware armen en benen en nergens meer fut voor. Naast de maagkanker is dit niet waar ik op zit te wachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

30 August 2019

Veel last van hoofdpijn, zwaar gevoel in de armen, suf en niet in staat auto te rijden. Heel zware menstruatie, zelfs in het ziekenhuis terecht gekomen voor een bloedtransfusie. Nu over op andere anti stolling en blij dat ik van de Xarelto af ben. Klachten verdwenen en ik voelde me weer mezelf. Voor mij nooit weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

3 May 2019

Het middel heeft ernstige bijwerkingen waar ik gelukkig geen last van heb. Alleen verschrikkelijk moe de gehele dag. Nu ga ik kijken of ik het slikmoment kan verschuiven naar de avondmaaltijd. Dan is de erge vermoeidheid hopelijk in de nacht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

5 February 2019

Ik gebruik 1 pil (20 mg) per dag en neem dat 's-morgens voor het ontbijt in. Daarna ga ik ontbijten. Ik gebruikt deze bloedverdunner al sinds mei 2015 na hartfibillatie en een aneurisma operatie (open hart) en heb geen bijwerkingen gehad. Tot nu toe is mij is mij altijd gezegd niet te stoppen met innemen. Ook niet bij een paar chirurgische ingrepen. Eenmaal per jaar heb ik controle bij de cardioloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

21 September 2018

Heb geen last van het medicijn, ben in de afgelopen jaren meerdere keren geopereerd en moest het gewoon blijven doorslikken, wat je met de reguliere bloedverdunners dus niet mag. Heb zelfs nieuwe slagaders gekregen in de buik en benen en hoefde niet te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

27 July 2018

Ik gebruik xarelto 30 mg p/d. Tot nu toe alleen wat bloed in de urine. Voel mij redelijk goed op dit middel. Hoop dat het straks met de 20 mg per dag zo blijft. More is less!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

17 April 2018

Ik ben letterlijk bijna doodgebloed door dit middel. Of nou ja, door het nalatige gepruts van een van mijn behandelend specialisten - waarbij dit geneesmiddel een rol speelde, icm het feit dat er geen antidotum tegen bestaat (waardoor een bloeding niet snel gestopt kan worden) Feit was in elk geval dat ik uiteindelijk dagenlang aan de bloedtransfusie lag om weer langzaam terug te kunnen komen in het rijk der levenden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

19 February 2018

ik gebruik het nu 1 maand heb bijna elke dag een zware hoofd en ben vaak vermoeid moet vaak gaan liggen en kan niet tegen drukte oorzaak trombose sinus trombose (pil)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 February 2018

Ik slikte al jaren clopidogrel , kreeg daar veel maagklachten en spierpijn van. Met de h arts gesproken en overgegaan op xarelto . 1e dag ging super 2e dag s’avonds een stuwende hoofdpijn . De volgende dag heel veel pijn in Mn gewrichten en maag/darmklachten H.a. Gebeld het kon niet aan de xarelto liggen. S’avonds erg beroerd bloeddruk 199 / 105 H.a. Post gebeld toch reactie van de medicijnen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik al enkele dagen last had van maagklachten Toch maar gestopt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 October 2017

Weinig bijwerkingen. Lichte duizeligheid en korte " hitte" aanvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

11 September 2017

Ik moet sinds begin juni xarelto20 1 keer per dag gebruiken. Wat mij opvalt is een snelle vermoeidheid,vooral in kuiten enkels en voeten. Soms zo sterk dat het gewoon pijn doet. Duizeligheid is er ook bij. Voordien gebruikte ik acenocoumarol en ascal cardio,daar had ik geen enkel probleem bij. Overdag echt functioneren is er moeilijker op geworden,het gedoe in mijn voeten houdt mij s'nachts wakker. Het is nu 0:3,30 uur,dat zegt al genoeg. Ik wil terug naar de ascal cardio.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

8 September 2017

heb veel last van suizen in m'n hoofd en geregeld een slapende linkerarm en hand

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

XARELTO TABLET FILMOMHULD 20MG

5 September 2017

Na mijn longembolie in februari 2017 moest ik dit medicijn gaan slikken. De bijwerkingen die ik ervaarde waren vooral vermoeidheid en duizeligheid. Dit is niet handig als je de hele dag op de weg zit. Ik ben toch wel positief over dit medicijn, ik hoefde niet naar de trombosedienst dat scheelt dan ook weer. Nu zijn we een dik half jaar verder en mag ik er mee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel