Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

9 January 2021

Dat ik minder pijn in mijn tenen heb, en ik slaap er beter door

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

21 November 2017

Deze combi gebruik ik al jaren. 4 x daags zaldiar in combinatie met Pregabaline Steeds goed gegaan. nu krijg ik rood/heet gezicht en hoofdpijn na 1½ uur van inname. Al zeker vier weken achtereen. Nu gaat mijn bloeddruk er ook van omhoog.[Daar gebruik ik ook 4 medicijnen voor}

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

3 March 2017

erg misselijk, niet kunnen slapen en helpt bij mij niet tegen de pijn.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

1 February 2017

Niet minder pijn, wel misselijk, wel maagpijn. Na 4 tabletten gestopt.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

24 October 2016

Dit medicijn krijg ik niet mee/vergoed door de verzekeraar het zilveren kruis achmea, en dit medicijn daar heb ik geen bijwerking van.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

28 September 2016

Na 10 jaar dit middel geslikt te hebben, werd er opeens door de vorige huisarts mee gestopt. Ik heb een ongeneeslijke botziekte (afbraak) en heb 5 operaties ondergaan. Ik heb ook zoplicon gehad om te slapen. Ook dat middel werd zomaar stopgezet, het middel werd te duur. Ik had minder pijn toen ik medicijnen kreeg. Ik kon beter lopen en de brandende pijn verdween. Nu ik niks meer krijg vanwege wat de huisarts (toen) zei; "u bent te duur en ik moet volgens de protocollen werken" toen was ik terug bij af. Ik betaal héél veel en zit alleen met het medicijn lisinoptril, voor het hart en de hoge bloeddruk. Ik ben pijnlijk ziek met daarbij het gevoel te hebben dat ik niet meer serieus genomen word. Dat vind ik triest, heel erg triest.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

31 July 2016

Ik gebruik zaldiar tegen rugpijn. Ik heb scoliose en slijtage, gewone pijstillers waren niet voldoende meer. Toen ik het voor het eerst gebruikte was ik duizelig, misselijk en moe. Na een aantal dagen neemt dat af. Inmiddels gebruik ik het al weer 4 jaar. Zonder deze medicijnen zou ik niet kunnen functioneren. Ik heb een gezin en ik werk parttime. Dat zou ik nooit kunnen doen zonder pijnbestrijding. Dan kom ik mijn bed niet uit, doet mijn lichaam pijn en kan ik weinig. Ik ben heel blij met zaldiar. Het enige nadeel is dat ik er zelf wel moe van wordt, maar ja dat wordt je van pijn ook. Voor mij is het een middel om te functioneren.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

30 January 2016

Ik gebruik dit middel al lange tijd, ik krijg bij stoten blauwe plekken zo erg dat het bloeduitstortingen zijn. Het geeft ook minder pijnvermindering. Ik heb een versleten knie en erg veel pijnklachten. Steeds problemen met vervangende huisartsen, die me steeds weer naar een andere specialist sturen. Heeft iemand ook dit probleem met de blauwe plekken en dat de werking van het medicijn verandert? Dit middel gebruik ik samen met diazepam 5mg. wat ik nu aan het afbouwen ben, ik slikte 3x per dag 1 en nu 1 maal per dag 1 en dan twee maal een half.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

27 January 2016

Twijfelachtig na inname zaldiar, niet kunnen plassen?

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

2 January 2016

Kreeg dit medicijn voorgeschreven voor mijn buikpijn-aanvallen. Artsen weten namelijk nog steeds niet waar die vandaan komen. Zaldiar werkt goed tegen deze aanvallen.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

12 December 2015

Pijnbestrijding voor reuma en de versleten rug. Nu ik eenmaal hetzelfde merk heb, gaat het beter.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

29 August 2015

Ondanks zaldiar (tramadol met paracetamol) nog steeds pijn. Zelfs bij 6 tabletten per dag. (fibromyalgie/artrose).

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

16 April 2015

Ik gebruik Zaldiar 3 a 4 x per dag naast een fentanylpleister die constant medicatie afgeeft. Ik doe dit al een jaar en heb van beide geen last. Helaas gaat ook niet al de pijn weg maar ik heb geen last van bijwerkingen, kan gewoon auto rijden en alles doen.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

23 March 2015

De pijn ging weg maar ik kreeg het ijskoud, mijn hartslag werd trager, duizelig, misselijk, raakte bijna in coma. Direct mee gestopt, voor mij levensgevaarlijk.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

5 September 2014

Na inname ongeveer 20 uur overgegeven. Kon zelfs geen water binnenhouden. Allergische reactie.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

7 August 2014

Ik gebruik deze tabletten al meer dan vier jaar, elke dag. Sedert mijn rugoperatie anderhalf jaar geleden neem ik 's morgens twee tabletten ineens en na een uur kan ik alle dagelijkse activiteiten aan. Zelfs niet alledaagse zoals behangen, in de tuin werken. Op die dagen neem ik wel nog eens twee tabletten na de middag. Ben er zeer tevreden over en ik heb ze nodig om gewoon te kunnen leven. Zonder Zaldiar heb ik te veel rugpijn en ben ik te stijf om wat dan ook te kunnen doen.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

15 June 2014

Verstopping, dikke voeten, in slaap vallen, duizelig, geen eetlust, energieloos.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

18 March 2014

De lage rugpijn was sterk verminderd, maar de "mogelijke bijwerkingen" waren zeer heftig: duizelig, misselijk en aanhoudend overgeven in ernstige mate. Mogelijk was niet voldoende rekening gehouden met mijn andere medicatie!

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

16 March 2014

Verslaafd geraakt. Afkickverschijnselen zijn heel heftig en in een depressie geraakt. Neem het niet! Begin er niet aan!

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

7 February 2014

Wees voorzichtig met lang gebruik, langer dan een jaar en dosering boven 3 tabletten per dag. Ontwenningsverschijnselen bij willen stoppen.. Bouw langzaam af bijv van 3 naar 2 week lang dan van 2 naar 1,5 een week lang, van 1,5 naar 1 een week lang en zo door, dan heb je geen last van ontwenningsverschijnselen zoals trillen, onrust, zweten enz...

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

30 September 2013

Stoned , van de wereld, misselijk angstaanvallen.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

20 March 2013

Ik gebruik Zaldiar tablet 3x daags 1 tablet voor 5 dagen. Gisteren begonnen op 18 maart 2013. Tabletten ingeslikt om 12.00, 17,00 en 22.00 uur . Tegen 22.15 uur voelde ik me niet lekker kreeg een beetje benauwd en later tegen 22.30 begon ik een beetje te zweten en voelde me ook suf tegen 23:00 heb ik 3x overgegeven. Ik merkte ook dat ik helder rood had overgegeven maar weet niet zeker of het bloed is. Heb niks roods gegeten of gedronken.

ZALDIAR TABLET FILMOMHULD

30 January 2013

Betreft: Zaldiar. De pijnstilling zou binnen 1 uur beginnen, maar de pijn stopte abrupt binnen 1 minuut. Vlak daarna viel ik als een blok in slaap. Gelukkig zat ik op de bank. Ca 1/2 uur later begon ik weer een beetje wakker te worden, en 1/2 uur daarna kon ik weer normaal op mijn benen staan. Ik vind dit levensgevaarlijk, omdat ik hier niet op voorbereid was. Toen ik dit bij de apotheek meldde, werd mij verteld, dat iedereen anders reageert. Daar kon ik het mee doen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel