Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

5 October 2018

Ik werd een beetje verslaafd.. Soms 5 of 6 gelijk. Ik wist niet meer wat ik deed. Door een te veel aan zolpidem ben ik mezelf gaan automutileren.. omda je toch al helemaal van de kaart bent.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

11 July 2018

De laatste tijd heb ik het gevoel of ik Hans Kazan benen dat ik kan toveren. Ik slik deze medicatie al vrij lang,maar ben toch maar een halve tablet minder gaan slikken. En slik nu anderhalf en moet zeggen gaat nu wat beter. Moet wel zeggen dat dit zeer heftig spul is en pas er a.u.b er mee op!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

13 May 2018

Hebt sinds 3 jaar mond en tong branden gebruik zolpidem voor de pijn. Het middel is een slaapmiddel. Maar demp de pijn enigzins. Maar de pijn wordt nu heffiger. Wie weet een oplossing. Door de zolpidem slaap ik wel anders lig ik hele nachten wakker. Ik ben totaal gesloopt van de pijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

13 March 2018

Bij een eerste keer inname is 1 tablet een te hoge dosering. Mijn zintuigen stonden op scherp, werd ontzettend misselijk, hallucinaties en je kan idd behoorlijk "dronken" overkomen. Half tabletje de dagen erop genomen, binnen een week ga je echter weer terug na de oorspronkelijke dosering, door gewenning. Ik slaap er aan een stuk door mee, 6 uur. Ik merk alleen wel dat het denkproces moeizamer verloopt. Het is alsof je hersenen omhult zijn met mist. Je vergeet veel sneller wat en ik voel me vrij verstrooid. Mocht je studeren raad ik je het af tijdens je tentamen periode te gebruiken..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

19 February 2018

Ik gebruik iedere maand gemiddeld één strip van tien tabletten van dit middel. Meestal midden in de nacht een half pilletje, om weer in te slapen. Dat werkt uitstekend, want het geeft me nog (gemiddeld) vier uur nachtrust. Geen bijwerkingen ervaren tot nu toe, terwijl ik het al 14 jaar gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

16 January 2018

Helpt prima tegen slapeloosheid maar al gauw (na vier dagen 5 mg) kan ik niet zonder. Misselijk en duizeligheid als gevolg wanneer ik deze niet inneem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

13 January 2018

ik ben een slechte slaper en gebruik zolpidem al wel 8 jaren half tebletje half uur voor slapen geen last van bijwerkingen en s,morgens fit opstaan.prima voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

3 January 2018

Gebruik dit medicijn inmiddels al vijf en half jaar, iedere nacht. Eerst 1 tablet van 10mg per nacht. Tussen oktober 2014 en oktober 2015 zelfs 2 tabletten van 10 mg. Aangezien ik toen problemen kreeg met met slaapritme, sinds november 2015 weer 1 tablet van 10 mg per nacht. Of het nu 1 of 2 tabletten zijn, of waren, ik slaap er gemiddeld genomen zo,n uur of 3 per nacht op. Daar ik ook in ploegendienst werk en mijzelf een goede nachtrust gun neem ik er dus iedere nacht 1 voor het slapen gaan. De huisarts zie eens: slik je die nog steeds? Zou je daar eens niet mee stoppen. Mijn antwoord luidde toen: wat krijg ik er voor terug?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

7 December 2017

Werkt heel goed, net voor het slapen gaan , een half tabletje en val rustig in slaap na een 20/30 minuutjes. Heel te vreden, wil het wel elke avond nemen, maar is waarschijnlijk niet goed om dat te doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

4 November 2017

Ik slaap er goed op, een van de weinige medicijnen die helpt. Groot nadeel: als ik niet direct in bed ga liggen ga ik rade dingen doen. Bellen, sms en etc. Volgende dag kan ik me hier niets van herinneren! Wordt ook nergens wakker van als ik eenmaal slaap, ben ook een keer door een (onterecht, gelukkig) brandalarm heen geslapen. Werking voor slapen is goed, maar je moet heel erg voorzichtig zijn met gebruik. Als je wakker blijft kun je je gaan gedragen alsof je extreem dronken bent.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

26 September 2017

Ik gebruik het nog steeds. Mag het van mijn huisarts niet dagelijks gebruiken. Doe dit toch. Doe ik het niet slaap ik niet in.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

13 July 2017

Word rustig en ontspannen en ik ga een beetje spacen. Gewoon emotioloos. Voordat ik slaap val lijkt t altijf net of er mensen on me kamer staan te praten. En daarna slaap uk heerlijk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

8 March 2017

Slaapmiddel werkt na ong. kwartier, moet wel gaan liggen, niet meer met mobiel of tablet bezig gaan, dan breekt dit de werking van de tablet af. Wel gemerkt van mijn partner dat ik behoorlijk onrustig slaap tot aan spoken aan toe in de nacht. Volgende dag na inname kan ik stemmingswisselingen hebben en lichte pijn op borstbeen (wellicht maag). Werkt bij mij wel als ik een goede nacht wil maken maar bij langer gebruik, 5mg, gaan stemmingen en lichaam opspelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

4 October 2016

Heb dit medicijn ongeveer 3 maanden gebruikt. Heb daarna een afbouwschema toegepast van ongeveer 4 weken. Na de afbouw last van afbouwverschijnselen. Zit nu in de derde week van afkicken. Hoe lang duurt dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

7 August 2016

Goede ervaring mee, ik weet dat het niet gezond is, maar na de hele nacht wakker liggen, voel ik mij uitgeput, blij dat zolpidem bestaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

11 March 2016

Sinds een lange tijd zware slaapproblemen gehad. Dat wil niet zeggen dat ik slecht sliep. Maar gewoon helemaal geen oog dicht deed. Hiervoor ben ik naar mijn huisarts gegaan. Hij heeft mij Zoldipemartraart voorgeschreven. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met dit medicijn. Inslapen gaat na een kwartier en doorslapen gaat ook prima. 's Morgens word ik uitgeslapen wakker en heb geen last van bijwerkingen. Een aanrader voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

2 July 2015

Emotioneel vlak, net alsof je geen contact meer hebt met de buitenwereld om je heen. Het effect was na vier weken verdwenen. Met of zonder weinig resultaat meer. Ik kreeg het om een opgejaagd gevoel te verminderen. Het opgejaagde gevoel werd erdoor versterkt. Dus ook rusteloosheid in de benen en zwakte in de beenspieren. Het ergste vond ik toch wel de totale afstandelijkheid en het slecht kunnen zien. Ik neem het niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

18 June 2015

Het helpt mij om in te slapen en in ieder geval 4 tot 5 uur achter elkaar door te slapen. Helaas krijg ik steeds meer bijwerkingen. Overdag een ontzettend vermoeid sloom gevoel, niet helder meer kunnen nadenken, vergeetachtigheid (soms ook niet meer weten dat je bepaalde dingen hebt gedaan), niet meer durven auto te rijden, uren lang durende hoofdpijn en snel prikkelbaar zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

20 May 2015

Val snel in slaap. Maar lig ik niet binnen 15 min in bed dan krijg ik hallucinaties. En wist ik ook bijv. niet meer dat ik mn zoon had verzorgd in verband met blessure. Vergeetachtigheid en hallucinaties maken me bang. Ik wil graag andere. Want overdags ben ik een zoutzak terwijl ik bergen energie had. Dit middel gekregen na het krijgen van heftig auto ongeluk. Ik vergeet veel, snel geïrriteerd lijkt wel of ik op een andere planeet zit. En 's ochtends nog steeds doodmoe!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

22 April 2015

Ik kreeg dit als "in"slaapmiddel van neuroloog.. vanwege mijn MS, werkt geweldig, maar ze moeten je niet wakker maken na een paar uur: deed dan ook dingen waar ik totaal niks meer van wist!!! Dus dat is wel eng van dit middel. Je kan ook gewekt worden door extreem lawaai zoals onweer: ik schijn toen alle stekkers in huis eruit getrokken te hebben.....pfft. Door een persoon die dacht mij wakker te maken?? ben ik een hele dag kwijt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

10 April 2015

In combinatie met melatonine uitstekend geslapen. Bijwerking : alleen oorsuizingen. Na afbouwen gebruik ik liever passiflora (oorzaak slaapstoornis menopauze; dus hormonaal).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

9 April 2015

Ik heb een vervelende ervaring met dit slaapmiddel. Inmiddels ben ik nu een jaar afgekickt van dit spul en slaap nu beter dan ooit. Ja als een junk, tot op de dag van vandaag ben ik een afgekickte gebruiker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

29 March 2015

Eerst 1 in de maand, toen werden het er meer, de laatste tijd iedere dag een halve. Mijn dokter zegt beter een hele en dan 2 dagen niets. Ik ga het proberen, maar ben bang dat het niet lukt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

22 March 2015

Geweldig spul is dat je voelt je er lekker suf bij en valt snel in slaap.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

27 December 2014

Gebruik er af en toe 1 en werkt super goed. Slaap er heerlijk op. Kan ik even weer in ritme komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel