Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ACENOCOUMAROL AURO TABLET 1MG

19 February 2021

De kleine pilletjes zijn bijna niet uit de verpakking te drukken. Zaten vroeger in een potje. Kan het ook niet door apotheek laten doen. De toediening is afhankelijk van de bloedziekte en varieert week voor week

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL CF TABLET 1MG

22 January 2021

Na 3 jaar er zelf mee gestopt, omdat cardioloog zijn schouders optrok. Na 3 jaar zoveel klachten, niet meer gewoon kunnen lopen en naar nu achteraf blijkt komen ook de meeste van mijn darmproblemen daar vanaf. Mijn hele lijf komt tot rust. Ga nu nog 1 bloedverdunner proberen na elliquis, axipan oid nu marcoumar proberen. Krijg ik dan weer bijwerkingen in deze mate, dan houd ik t voor gezien!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL TEVA TABLET 1MG

10 June 2020

TEVA met vervaldatum 01/2022 Geeft me een moe, en sloom gevoel. Met die van daarvoor had ik daar geen last van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL TEVA TABLET 1MG

6 January 2020

Kreeg in een nacht/pigment aan doening witten armen rug. en kan niet meer in de zon zitten.En nu een Histamine Intolerantie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL CF TABLET 1MG

19 December 2019

Bij het innemen van meerdere tabletten (meestal 3 of 4) vallen de tabletten zo snel uiteen, dat héél doorslikken haast onmogelijk is.De apotheek vermeldt dat zo deze moeten afgeven, omdat deze verpakt zijn in capsules waardoor er méér zekerheid is, dat de werkzame stof van 1 ml. beter behouden blijft.Maar als ze zo snel uiteen vallen blijft wellicht een deel van de werkzame stof in de mond achter. Wellicht kunt u er bij Cetranfarm op aandringen hun tabletten te verrbeteren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL ACTAVIS TABLET 1MG

12 February 2019

Na aanleiding van een trombose gestart met de tabletten . Het duurde enkele maanden tot de INR stabiel was. Het geeft wel een constante oor suizing wat niet prettig is.

ACENOCOUMAROL AUROBINDO TABLET 1MG

9 April 2018

het leek net of ik party drugs had gebruikt, ik was aanwezig maar voelde alles in slow motion ging en was moeilijk om te praten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL SANDOZ TABLET 1MG

8 January 2018

- Tabletstrips moeilijk uit doosje te krijgen - Tabletten moeilijk uit strip te krijgen - Tabletten zijn zo klein en licht dat ze in keelholte blijven vastzitten en daar heel moeilijk zijn weg te krijgen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

acenocoumarol

28 July 2017

De eerste 3 maanden jeuk maar daarna totaal geen problemen

ACENOCOUMAROL TEVA TABLET 1MG

19 July 2017

In het bein goed, na 2 weken, moe, lusteloos, 4e week , nergens zin, viel in de middag in slaap, anders nooit. 5e en 6e week, duizelig, sufheid, sufheid was erg kreeg het gevoel niet bij te komen, of ik flauw ging vallen werd zo bang. apotheek zegt kan niet h.zegt nooit gehoord kan bed niet uit zo duizelig raar hoofd, slapte gevoel pfff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

acenocoumarol

2 July 2017

Moe, hoofdpijn, lusteloos, druk op ogen

ACENOCOUMAROL AUROBINDO TABLET 1MG

28 April 2017

Na een paar dagen werd de hoevelheid pilllen door de trombosedienst opgehoogd, daarna heftige jeuk en rood worden van gehele huid die daarna begon af te .sterven , nu na drie maanden gestopt te zijn nog steeds problemen met de huid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL AUROBINDO TABLET 1MG

5 March 2017

INR waarden eerste week al goed. Bijwerkingen: last van maag, erg moe. Tevens vermindering borstvoeding. Laatste dagen last van hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL MYLAN TABLET 1MG

28 February 2017

Duurde ca. 5 maanden voordat ik de juiste INR had. Na 6 maanden mocht ik stoppen. Verder tintelingen in handen waargenomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL SANDOZ TABLET 1MG

29 October 2016

Ik heb veel kuitkrampen 's nachts en om de twee uur plassen in de nacht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL TABLET 1MG

27 June 2016

Nu ik lees dat diverse mensen (om welke reden dan ook) moeite hebben gehad met de Teva doordrukstrips, kan ik me voorstellen dat Teva deze variant ondertussen van de markt heeft gehaald. Sinds begin 2014 de doordrukstrips gebruikt tot medio 2014. Nadien overgezet naar de containerversie. Van de doordrukstrips had ik er gemiddeld 22,5 per week nodig om de gewenste INR te bereiken, echter sinds de overstap naar containerversie ineens 32,5 per week. Contact met Teva leerde mij dat de doordrukstrips werden vervaardigd in de Sandoz-fabriek en de containerversie bij een andere farmaceut. Mogelijk zou er een klein verschil zitten in de hulpstoffen doch echter de werkzame stof zou hetzelfde zijn. Ondertussen overgestapt naar een andere apotheek waar ze de Acenocoumarol in 'doordrukstrip' van Sandoz leveren en warempel ik slik er gemiddeld weer 22,5. Contact met de trombosedienst heeft mij geleerd dat ik niet de enige ben met deze ervaring.

ACENOCOUMAROL TABLET 1MG

12 June 2016

De tabletjes zijn inderdaad moeilijk uit de strip te drukken, ze zijn zo klein, springen soms ook uit je handen.

ACENOCOUMAROL TABLET 1MG

1 May 2016

Ik heb slijtage in mijn handen, krijg de pilletjes die toch al zo klein zijn bijna niet uit de zeer slechte strips!

ACENOCOUMAROL TEVA TABLET 1MG

ACENOCOUMAROL SANDOZ TABLET 1MG

14 March 2016

Na een maand slikken enorme pijn in de onderbuik en enorm moe daardoor. Zeer gevoelig voor medicijngebruik en vraag me dan ook af of er geen andere medicijnen voor zijn waar mijn lichaam niet zo op reageert.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ACENOCOUMAROL MYLAN TABLET 1MG

15 February 2016

Werkt perfect, geeft wel veel schommelingen in de INR waardes en moet dan steeds weer bij geregeld worden met de hoeveelheid tabletten. Verder erg kleine tabletjes wat wel eens problemen geeft met slikken en of kwijt raken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel