Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ALFUZOSINE HCL AUROBINDO TABLET MVA 10MG

6 March 2018

Ik gebruik dit middel ook al 15 jaar naar tevredenheid. Maar sinds enkele jaren is het van de fabrikant Aurobindo. Heb het vermoeden dat de werkzame stof niet hetzelfde is als bij Xatral. Aurobindo, is dat niet dat Indiaas bedrijf dat verdacht wordt van illegale productie en geknoei met medicijnen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALFUZOSINE HCL AUROBINDO TABLET MVA 10MG

28 December 2017

Had voorheen altijd Alfuzosine van Actavis. Werkte voortreffelijk s'avonds altijd de blaas zo goed als leeg en een ongestoorde nachtrust Nu met Aurobindo krijg ik s'avonds met veel moeite iets uit mijn blaas en moet s'nachts minimaal twee keer uit bed wegens aandrang. Wat een aanwinst al die fusies en kostenbesparingen in de farmaceutische industrie De kwaliteit van leven raakt hierbij steeds verder achterop

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALFUZOSINE HCL PCH RETARD TABLET MVA 10MG

10 January 2017

Ik gebruik dit middel al zeker 20 jaar, is dit nog wel zinvol? Ik heb een erg lage bloeddruk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALFUZOSINE HCL ACTAVIS RETARD TABLET MVA 10MG

21 January 2016

Geen bijwerkingen ook al ben ik van het merk Xatral op een generiek overgegaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALFUZOSINE HCL AUROBINDO TABLET MVA 10MG

28 March 2015

Voorgeschreven voor niet bacteriële chronische prostatitis samen met een antibioticum (NB). Heb een vergelijkbaar middel jaren geleden gebruikt. Veel bijwerkingen zoals: droge neus 's nachts, vaag onprettig gevoel gedurende de hele dag, hoofdpijn, slechter zien en meer. Maar deze alfa blokker zou wel eens helemaal geen positief effect kunnen hebben maar vergelijkbaar zijn met een placebo. Lees de onderzoeken op http://www.harvardprostateknowledge.org/treating-prostatitis-any-cause-for-optimism.(vertaalde versie: http://o.elobot.eu/onderwerp/erectiele-disfunctie/de-behandeling-van-prostatitis-enige-reden-tot-optimisme) Daarin worden ook mogelijke alternatieven genoemd. Ik ga eens kijken of de triggerpointtherapie wat kan doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALFUZOSINE HCL AUROBINDO TABLET MVA 10MG

26 August 2014

Hielp niet bij mij. Had nog meer klachten dan voor het gebruik, dus veel plassen 's nachts.... en overdag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALFUZOSINE HCL ACTAVIS RETARD TABLET MVA 10MG

16 August 2014

27jr. Uroloog schreef het middel voor wegens a-bacteriële prostatites, eerste 5 maanden goed gewerkt maar daarna nog meer klachten dan ik voor dit middel slikte. Ik ben nog jong en nu al last van die rotkwaaltjes.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Alfuzosine HCI 10 mg Ranbaxy

25 January 2014

Van dit merk heb ik 18 pillen in genomen, ik ben gestart op 1 januari 2014 en de acute prostaat klachten waren het hevigst in de nacht van zaterdag op zondag 19 januari 2014.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

23 November 2012

Vanaf enkele dagen na inname moeizame stoelgang dus ook lichte gewichttoename. Ook winderigheid en oprispingen komt bij mij voor, vooral bij het opstaan. Het werkt tot op heden goed (ca. 2 mnd.)

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

21 March 2012

na gebruik opeens nachtelijk bedplassen, waarvan ik eerder nooit last had

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

5 October 2011

met medicijn Alfuzosine tablet mga 10mg: buikpijn, droge mond, niet lekker voelen, , erg moe, weinig energie en slechte stoelgang.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

28 March 2011

Bij gebruik van Alfuzosine/en paracetamol-codeïne fosfaat 1x pd ben ik er achter gekomen dat ik 100% leeg en goed plas,deze combinatie gebruik ik 3 jaar.Weet dat ik moet oppassen voor verstopplng maar tot nu toe gaat dit perfect en hoef niet aan de prostaat geopereerd te worden

ALFUZOSINE TABLET 2,5MG

6 November 2008

Ik gebruikte jaren Xatral 2,5 met goed resultaat. Sinds 3 maanden gebruik ik alfusozine 2,5, terugval. De straal en de plasfrequenties nachts en overdag zijn verslechterd. Sinds 14 dagen gebruik ik weer Xatral met goed resultaat, de klachten zijn weer zo als voor de verandering.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

5 November 2008

last van gewrichtspijnen in handen en schouders

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

29 September 2008

maag/darm klachten zo erg dat na 6 weken gestopt te zijn de klachten nog niet geheel verdwenen zijn. Een maag/darm onderzoek volgt

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

ALFUZOSINE TABLET 2,5MG

8 February 2008

al deze medicijnen zijn erg lastig in te nemen.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

27 May 2007

hoge bloeddruk, flauwvallen bij enige inspanning, veel zweten en black outs.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

27 May 2007

Eerst enige maanden Xatral gebruikt, daarna vervanger aphotekers merk Alfuzosine, na enige dagen snel moe bij traplopen flauw vallen, hiervan dusdanig geschrokken dat ik direct gestopt ben, daarna toch nog enige dagen last van hoge bloeddruk, s nachts badend in zweet wakker worden, stijve spieren met autorijden last van nek spieren, verhoogde temperatuur en tijdens rit met auto black out gehad. Dit speelde zich af vanaf zaterdag 22-07 t/m woensdag 02-08-2006.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

27 May 2007

Plassen gaat in het geheel niet beter. Wel bijwerkingen zoals hogere bloeddruk, flauw vallen, overmatig zweten, last van nekspieren met autorijden, black outs.

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

30 March 2007

Sinds ik dit middel gebruikt heb ik (bijna )geen plas problemen meer

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

30 March 2007

Ik kan geen bijwerkingen op noemen .

ALFUZOSINE TABLET MGA 10MG

9 May 2006

De verpakking is niet erg handig, de pil is te hoog in een te smal folie. Ik heb reuma in mijn handen en dan is het lastig om de pil uit de verpakking te halen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel