Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

ALLOPURINOL APOTEX TABLET 100MG

28 February 2019

ik krijg griep klachten, pijn in mijn gewrichten, ook misselijk, pijn bij het hart, benauwd, uitslag op benen en armen en borst, ik ben echt doodop!!! dit medicijn is voor mij echt ongeschikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL SANDOZ TABLET 100MG

20 August 2018

Ik kreeg binnen een periode van 3 maanden 2 jichtaanvallen en mijn grote teen gewricht bleef opgezwollen en paars. Ik kreeg tegen deze aanvallen Diclofenac en Prednison. Deze medecijnen hebben nare bijwerkingen, vooral de laatste. Bij de huisarts aangegeven dat ik de oorzaak van de jicht wilde voorkomen en niet de gevolgen. Nu slik ik een half jaar dagelijks 100mg Allopurinol en zijn de jichtaanvallen weg. Ik kan alles eten en drinken en ook zonder problemen lange wandelingen maken. Er zijn geen bijwerkingen. Mijn urinezuur gehalte is inmiddels met 20% gedaald. Ik ben erg tevreden over dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL APOTEX TABLET 100MG

12 June 2017

Eigenlijk wou ik doorgeven dat ik overgegaan ben op cannabisolieCBD voor colitis ulcerosa. Door deze olie kon ik met de allopurinol en aziathioperine, naar de standaard mezavant stoppen. Ik had allerlei bijwerkingen van de allopurinol en aziathioperin waardoor ik extra moe was. Door te stoppen en gebruik te maken van Cannabisolie in hoge dosis hoef ik alleen nog mezavant te gebruiken en ik begin me steeds beter te voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL ACTAVIS TABLET 100MG

22 June 2016

Ik had veel pijn van de jicht en er werd bloed geprikt. De huisarts heeft verteld dat mijn urinezuur te hoog was en sinds dien slik ik Allopurinol en heb geen aanval meer gekregen. Slik het zeker al anderhalf jaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL ACTAVIS TABLET 100MG

ALLOPURINOL ACTAVIS TABLET 300MG

ALLOPURINOL ACTAVIS TABLET 100MG

24 June 2015

Maagklachten: zal het moment van inname en waarmede beter in't oog houden zo was bv de inname met +- 1/2 fles wijn voor het slapengaan geen goed idee .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRILEPTAL TABLET FILMOMHULTriplet

ALLOPURINOL MYLAN TABLET 300MG

28 December 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Doordat het nieuwe medicijn er heel anders uit ziet (ander doosje, andere vorm of andere kleur) neem ik soms het verkeerde medicijn in.

ALLOPURINOL ACTAVIS TABLET 300MG

29 July 2014

Internist verhoogde sterkte van 200 naar 300 mgr i.v.m. een te hoog niveau urinezuur. Kreeg een maand na gebruik een enorme aanval van polyperifere neuropathie. Tijdens het daarop volgende bezoek aan de arts vertelde hij dat allopurinol neuropathie kan aanjagen! en verlaagde de dosering direct terug naar 200 mgr, maar toen was het kwaad al geschiedt. Wat mij verbaast, heeft is dat er niets van in de bijsluiter staat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL PCH TABLET 300MG

25 February 2014

Ik gebruik deze pillen een paar jaar,geen jicht aanval meer gehad, maar wel veel andere klachten waar ik niet de oorzaak van kan vinden, zo heb ik het alle dagen benauwd. De longen zijn goed volgens de dokter, kan het gebruik van lange termijn gevolgen hebben op je gezondheid?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL SANDOZ TABLET 300MG

5 September 2013

<p> Jeukende en kapotte (hoofd)huid, blaren op gehemelte en bloedend tandvlees.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALLOPURINOL TABLET 300MG

4 April 2011

Jicht. Behandeling met Allopurinol, Colchicine, Diclofenac, Prednisolon is alleen een symptoom bestrijding en geeft steeds nieuwe ontstekingsreacties. Ik heb al deze middelen gestopt, restanten teruggebracht naar de apotheek en gestart met een wel wetenschappelijk onderbouwde behandeling. De klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en komen ook niet meer terug!!!

ALLOPURINOL TABLET 100MG

19 January 2010

ZWELLINGEN CQ OEDEEM EN ONTSTEKINGEN IN GEWRICHTEN VOETEN EN KNIEEN EN BUIK HARTSLAG TERUGGELOPEN NAAR 56

ALLOPURINOL TABLET 100MG

ALLOPURINOL TABLET 100MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel