Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

27 October 2021

Al jaren van aurobindo gekregen 50 mg (in eerste instantie voor zenuwpijn gekregen, maar ik kan er niet meer van af komen, want bij stoppen kreeg ik paniekaanvallen. Ik zit er dus aan vast. Dus als het niet hoeft zou ik sowieso geen amitriptyline aanraden. Maar goed nu ineens van Strides gekregen. Ook mijn hartmedicatie van een merkloos merk. Contact gehad met apotheek. Deze wijst naar de verzekering en verzekering zegt dat apotheek moet beslissen. En dat zelfs een arts hier niets tegen kan doen. Vreemd dat deze twee op de stoel van een arts zitten!!! Nu heb ik dus weer hartritmestoornissen!!! En idd meer pijn overal?? Weet door meerdere medicijnenmerkenwissel dus niet waar het nu vandaan komt. Verder zou ik 20 euro bij moeten betalen voor aurobindo. Ik heb opgezocht dat 90 stuks ongeveer 24 euro kosten. Dit zou betekenen dat er 24 euro van mijn eigen risico afgaat(apotheek) en ik ook nog 20 euro erboven op zou moeten betalen. Een rare zaak!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

14 October 2021

Ik heb jaren amitriptyline hcl cf geslikt tegen de verschrikkelijke zenuwpijn in heel mijn lijf. Werkte erg goed, ik slaap weer heel goed ook. Nu moest ik overstappen op amitriptyline hcl Strides. Kwamen de zenuwpijn en de slapeloosheid na een aantal weken weer terug. De apotheek beweert dat ze hetzelfde zouden moeten werken. Nee dus. Nu in overleg met huisarts naar 20 mg gegaan. Pijn was gelijk weg, alleen slaap ik nu teveel. En voelde ik me opeens raar. Vreselijk zo'n medicijnwissel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

28 September 2021

Hiervoor Amitriptyline van het merk Sandoz gebruikt, wat heel goed werkte, tegen mijn zenuwpijn. Nu van Strides en helaas komen mijn klachten weer terug. Ik hoop dat het op den duur misschien toch gaat werken. Ik heb bij Sandoz geïnformeerd of zij het nog op de markt gaan brengen, maar helaas is het uit het assortiment gehaald!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 25MG

22 September 2021

Dit merk blijkt opeens niet meer verkrijgbaar te zijn. Bijzonder betreurenswaardig want dit was voor mij de allerbeste amitriptyline.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE EXPHARMA TABLET FILMOMHULD 25MG

22 September 2021

Amitriptyline van Exphatma en Aurobindo werken voor mij veel minder goed. Meer bijwerkingen en toegenomen klachten. Maar ik begrijp dat er niet veel te kiezen valt... Van de apotheek begrijp ik dat het elke maamd weer een ander merk kan zijn dat vergoed wordt en dat het moeilijk is om altijd hetzelfde merk te leveren. Dit vind ik werkelijk BESPOTTELIJK! We hebben het over een medicijn waar je steeds weer aan moet wennen omdat elke fabrikant ze anders produceert. Het is een fabel dat dezelfde.werkzame stof van verschillende merken hetzelfde effect heeft. Blijkbaar maakt de totale samenstelling nogal wat uit omdat het lichaam er anders op reageert. Het is toch te zot voor woorden dat je geestelijke en fysieke gesteldheid zo door de mangel wordt gehaald? Dat we in een welvarend land als Nederland niet gewoon altijd hetzelfde merk kunnen krijgen dat vergoed wordt? Het leven zou dan een stuk draaglijker en makkelijker worden. Nu is het steeds weer een gevecht om over de neveneffecten van merkwissel heen te komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

21 September 2021

Na jaren Amitriptyline 10 mg van Aurobindo of Sandoz geslikt te hebben Amitriptyline van Strides gekregen. Blijkbaar het enige leverbare merk op dit moment. Waardeloos!!! Al mijn artrosepijnen zijn terug en ik slaap slechter. Doordat er niets anders leverbaar blijkt te zijn maar helemaal gestopt hiermee. Nu nog een oplossing ....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

19 September 2021

Ik slik zelf nu al een tijdje amitrtyline voor zenuwpijn. dit hielp goed. Nu slik ik sinds een week of 3 het merk Strides en de klachten zijn tegenomen. Dit merk blijkt niet te helpen voor mijn klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

30 August 2021

Ik krijg amitriptyline tegen pijn en zenuwpijn. Het was goed te doen (weet het merk niet meer) maar nu kreeg ik ineens weer pijn en meer zenuwpijn overal, niet wetende waarom. Totdat ik me ineens besefte dat ik een ander merk gekregen had! Strides! En nu komen de gewrichtspijnen en zenuwpijnen weer terug! Dit strides helpt bij mij dus totaal niet!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

6 August 2021

Ik heb amitriptyline BB gebruikt, werkte goed bij depressie en beter in slaap komen. Ineens niet meer verkrijgbaar?? Nu amitriptyline HCI Strides werkt niet goed....voel mij wéér depressief, slaap slecht! Echt waardeloos!! Apotheek zegt dat het niet kan zitten dezelfde stoffen in alleen andere naam...maar dat is niet zo...ze behandelen je gewoon alsof je nietswetend bent....??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 August 2021

Ik was begonnen met 20 mgr Amytripteline Aerobindo om beter te slapen en voor de prikkelbaredarm. Na 2 maanden, zonder overleg andere merknaam nl HCL Strides. Vrij direct geen resultaat meer met beter slapen. Na 2 weken, terug nar apotheek.. De Aerobindo werd niet meer vergoed. Het was niet mogelijk dat Strides niet zou werken. Op aandringen toch de Aerobindo gekregen ( wel elf betalen). Vrij snel weer beter resultaat. ( kan wel suffig en viezes maak hebben...). Gisteren nieuw recept; Aroebindo is niet meer leverbaar!!!! Nu HCL Teva meegekregen...Afwachten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

31 July 2021

Deze werkt veel minder dan de vorige die ik had. Ik ben dat merk helaas vergeten. Ik heb nu weer meer zenuwpijn en ik slaap weer slechter. De apotheek zegt dat het hetzelfde is en even effectief. Niet dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 July 2021

Omdat Centrafarm niet meer vergoed wordt door de zorgverzekeraar, ben ik verplicht om Strides te slikken. Mijn dosis is verhoogd omdat Strides niet helpt tegen mijn pijnklachten. Ik doe ‘s nachts met de dosis die ik altijd slikte, geen oog dicht. Ik kan niet functioneren op deze manier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

19 July 2021

Na zonder problemen Teva, kreeg ik ineens Strides. Nu meer zenuwpijn/ kramp klachten: en slaap minder goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 July 2021

Nadat ik al vele jaren amitriptyline 10 mg. van het merk TEVA slikte, kreeg ik recent een ander merk nml. Strides. Na 2 weken voelde ik mij steeds beroerder, wat is er met mij aan de hand? Met mijn partner besprak ik dat ik mij ontzettend down voelde en dat het inslapen moeizamer verliep, ineens viel het kwartje. Verandering van merk van mijn medicatie. Nadat ik met mijn apotheek belde hoorde ik dat Teva voorlopig niet leverbaar is, omdat er leveringsproblemen zijn. Wat moet ik nu?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

30 June 2021

Na een week bijwerkingen, met name dat pijn zelfs erger werd, is de pijn zeg 80% weg. Mij helpt het heel erg goed om de pijn te onderdrukken. Ik heb PDS, helaas word dit medicijn ineens niet vergoed door mijn zorgverzekeraar waardoor ik het nu zelf moet gaan betalen. Door merkwissel staan genoeg mensen niet bij stil welke impact dit kan hebben, en daarmee bedoel ik de artsen, apotheken en zorgverzekeraars. Men kan wel degelijk klachten krijgen door merkwissel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

29 June 2021

Ik kreeg ineens van een ander merk Amitriptyline. Ik merkt vrij snel meteen verschil en had weer meer pijn als voorheen, de zenuwpijn was terug binnen een week. Apotheken beweren hoog en laag dat het geen verschil uitmaakt maar het blijkt van niet. Helaas word je ook niet serieus genomen bij apotheek altijd. Na 2 verschillende apotheken alsnog mijn oude kunnen krijgen en pijn is weer betrokken. Ik ging van HCL CF naar Strides, voor mij een slechte keuze.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

5 June 2021

Werkt in het begin tegen de pijn later niet meer en pittige bijwerkingen zoals droge mond /suf zijn in de ochtend en helaas 10 kg gewichtstoenane

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

25 February 2021

Heb jaren lang, tot volle tevredenheid, Amitriptyline 10 mg van Sandoz gebruikt. De neuropatische pijn in de voeten was weg. Nu na 1 week gebruik van Amitriptyline Teva 10 mg is de pijn weer terug en goed slapen is vanwege ook een probleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

9 January 2021

Gedwongen tot slikken van deze medicatie AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG voorheen gebruikte ik de medicatie AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 10MG geen bij klachten. Bij de teva moet ik meer slikken , is dat normaal gedrag... NEEN

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL AUROBINDO TABLET 25MG

16 December 2020

Ik slikte 2x 25mg en het werkte goed (ik kon beter slapen), maar mijn somberheid was onverminderd én de bijwerkingen waren erg hevig. Extreem droge mond die bleef aanhouden en hartkloppingen die mij angst gaven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 25MG

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

10 September 2020

Iedere nacht een comateuseslaap van 9 uur.Heerlijk. Wel ingewikkelde dromen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL AUROBINDO TABLET 25MG

7 August 2020

Na enkele weken nortriptyline (met positief effect op depressiviteit) overgestapt op amitryptine (vanwege droge mond). Vanaf dag 2 weer veel meer depressief (en geen verbetering droge mond). Is dit herkenbaar?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel