Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

31 July 2021

Deze werkt veel minder dan de vorige die ik had. Ik ben dat merk helaas vergeten. Ik heb nu weer meer zenuwpijn en ik slaap weer slechter. De apotheek zegt dat het hetzelfde is en even effectief. Niet dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 July 2021

Omdat Centrafarm niet meer vergoed wordt door de zorgverzekeraar, ben ik verplicht om Strides te slikken. Mijn dosis is verhoogd omdat Strides niet helpt tegen mijn pijnklachten. Ik doe ‘s nachts met de dosis die ik altijd slikte, geen oog dicht. Ik kan niet functioneren op deze manier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

19 July 2021

Na zonder problemen Teva, kreeg ik ineens Strides. Nu meer zenuwpijn/ kramp klachten: en slaap minder goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 July 2021

Nadat ik al vele jaren amitriptyline 10 mg. van het merk TEVA slikte, kreeg ik recent een ander merk nml. Strides. Na 2 weken voelde ik mij steeds beroerder, wat is er met mij aan de hand? Met mijn partner besprak ik dat ik mij ontzettend down voelde en dat het inslapen moeizamer verliep, ineens viel het kwartje. Verandering van merk van mijn medicatie. Nadat ik met mijn apotheek belde hoorde ik dat Teva voorlopig niet leverbaar is, omdat er leveringsproblemen zijn. Wat moet ik nu?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

30 June 2021

Na een week bijwerkingen, met name dat pijn zelfs erger werd, is de pijn zeg 80% weg. Mij helpt het heel erg goed om de pijn te onderdrukken. Ik heb PDS, helaas word dit medicijn ineens niet vergoed door mijn zorgverzekeraar waardoor ik het nu zelf moet gaan betalen. Door merkwissel staan genoeg mensen niet bij stil welke impact dit kan hebben, en daarmee bedoel ik de artsen, apotheken en zorgverzekeraars. Men kan wel degelijk klachten krijgen door merkwissel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

29 June 2021

Ik kreeg ineens van een ander merk Amitriptyline. Ik merkt vrij snel meteen verschil en had weer meer pijn als voorheen, de zenuwpijn was terug binnen een week. Apotheken beweren hoog en laag dat het geen verschil uitmaakt maar het blijkt van niet. Helaas word je ook niet serieus genomen bij apotheek altijd. Na 2 verschillende apotheken alsnog mijn oude kunnen krijgen en pijn is weer betrokken. Ik ging van HCL CF naar Strides, voor mij een slechte keuze.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

5 June 2021

Werkt in het begin tegen de pijn later niet meer en pittige bijwerkingen zoals droge mond /suf zijn in de ochtend en helaas 10 kg gewichtstoenane

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

25 February 2021

Heb jaren lang, tot volle tevredenheid, Amitriptyline 10 mg van Sandoz gebruikt. De neuropatische pijn in de voeten was weg. Nu na 1 week gebruik van Amitriptyline Teva 10 mg is de pijn weer terug en goed slapen is vanwege ook een probleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

9 January 2021

Gedwongen tot slikken van deze medicatie AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG voorheen gebruikte ik de medicatie AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 10MG geen bij klachten. Bij de teva moet ik meer slikken , is dat normaal gedrag... NEEN

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL AUROBINDO TABLET 25MG

16 December 2020

Ik slikte 2x 25mg en het werkte goed (ik kon beter slapen), maar mijn somberheid was onverminderd én de bijwerkingen waren erg hevig. Extreem droge mond die bleef aanhouden en hartkloppingen die mij angst gaven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 25MG

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

10 September 2020

Iedere nacht een comateuseslaap van 9 uur.Heerlijk. Wel ingewikkelde dromen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL AUROBINDO TABLET 25MG

7 August 2020

Na enkele weken nortriptyline (met positief effect op depressiviteit) overgestapt op amitryptine (vanwege droge mond). Vanaf dag 2 weer veel meer depressief (en geen verbetering droge mond). Is dit herkenbaar?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

15 April 2020

Mijn schoonvader van 87 kreeg dit voorgeschreven voor zijn zenuwpijn ..na een week kreeg hij hallucinaties en begon hij heel vreemd te doen ....nu stoppen met dit middel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

12 April 2020

Zelfs gewoon in deze corona periode slaap ik als een os. Heerlijk. En ook goed tegen de chronische pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 25MG

19 March 2020

Ja! Dit is een prima pijnstiller ! , tegen PTSS, tegen slapeloosheid, en nachtelijke pijn. Ik kreeg deze medicatie nadat Sinequan niet meer leverbaar is. En die kreeg ik destijds van de pijnbestrijding.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

22 February 2020

Maximaal 50 mg. en dan is het goed. Bij een hogere dosering krijg ik een héél snel hart ! Dat is een bijwerking die geldt voor alle a d's; snellere hartslag. Helemaal niet fijn, beangstigend soms. Je merkt zelf wat je kunt verdragen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

11 January 2020

Waaaaauw, dit is de beste pijnstiller die ik ooit heb gebruikt. Zit nu nog op 25 mg plus 10mg, begon met 10, daarna 25, en dat wordt volgende week 2 x 25 mg. 50 mg dus. Tegen pijn , zwaarmoedigheid, PTSS, darmpijn bij crohn,enz. Ik vermoed dat dat genoeg is, 50 mg, de huisarts zei misschien op te kunnen hogen naar 75, maar dat zie ik wel, denk t niet. Wel NOG meer dromen, als dat ik al had. Maar ok, er zijn door dit medicijn heel wat andere pijnstillers afgevallen ! Die zijn niet meer nodig ! Onvoorstelbaar, maar echt waar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL MYLAN TABLET 10MG

8 December 2019

Helemaal opengekrabd, rug armen benen gezicht, hoofdpijn, en werkt niet tegen pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Amitriptyline hcl apotex 25mg

22 October 2019

Ik had op mijn werk gedronken en plops klopte mijn hart 3 keren, ik was geschrokken thuis gekomen mijn zoon moest naar school gaan dus voor rijbewijs en ik ging met slapendheid in auto zitten en rijen ik dacht dat er iets gaat gebeuren met me maar nee,ik kwam thuis ging in bad had gegeten en ging slapen bijna 6 uren toch was het niet voldoende en dit medicijn had dr aan mij gegeven en kijk waar ik werk ik ben al 23 jaren bij admistratie van ziekenhuis SZN ja ik heb er ervaring gehad ervan ik heb drie kinderen 2 jongens 18+23 1 meisje vn 11 dus mensen we hebben kinderen en we zijn vaker moeders hehhh dus ik Ben jasmien Ramtahal dank u voor mijn aflering?

AMITRIPTYLINE EXPHARMA TABLET FILMOMHULD 25MG

26 September 2019

Gebruik al tien jaar Amitriptyiline 25 mg tegen zenuwpijn. Als ik het niet gebruik dan wordt ik na 4 tot 5 uur slapen wakker van de pijn en met Amitriptyiline kan ik 7 tot 8 uur doorslapen. Had hiervoor o.a. Brown&Burk en Apotex tabletten, maar toen ik begin deze week medicijnen ophaalde bij apotheek bleek nu Expharma preferent te zijn. Helaas kan ik sinds ik de Expharma Amitriptyiline slik maar 4 tot 5 uur slapen dus ongeveer net zoveel als zonder Amitriptyiline. Zou het een slechte batch zijn? Ik weet niet maar ga pogen om via de Apotheek een ander merk te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 3x1 tablet per dag

26 September 2019

Amitriptyline heeft mijn leven veranderd,zenuwpijn,fibromialgy. In het begin werd ik er sloom en moe van, maar dat duurde maar een maand,nu jaren later ben ik nog steeds blij dat het zo goed werkt!Als bijwerking heb ik een erg droge mond,moet vaak drinken of op een snoepje sabbelen.

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

5 September 2019

Duf, hoofdpijn, opgeblazen maag/buik, oncomfortabel gevoel. Na 1 week hartbonzen 's nachts. Heel hoge hartslag en alsof je hart uit je lichaam bonkt. Behoorlijk angstig. Hopen dat dit niet meer voor gaat komen. Ik was ontzettend huiverig voor dit medicijn maar behalve het hartbonzen is het tot nu toe te doen. Voor de pijn doet het (nog) niets.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel