Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 November 2022

Ik heb veel nare dromen en voel me niet uitgerust daarna. Ik heb het juist om beter te slapen. Bij merk teva niet deze klachten. Droge mond is ook slecht voor gebit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

19 November 2022

Had eerst de 25mg van teva, maar die dosering was te hoog nu de 10 mg maar van Strides, pijn klachten worden alleen maar erger en veel angsten maken dat ik raar in mijn hoofd word. Heb nu ook huilbuien. Ga snel met specialist overleggen want wil hem niet meer van dit merk. Wat een zooi het moest verboden worden Krijg hem voor fybromyalgie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

13 September 2022

Amitriptyline strides zou uit de handel genomen moeten worden! Deze medicatie doet voor mij helemaal niets. Altijd de Aurobindo gehad wat super zijn werk doet. Daarna ineens de strides en ik sliep niet meer, van huisarts mocht ik dubbele dosering innemen, ook dit deed niks. Dat is pas geld over de balk smijten, een medicijn wat niets doet leveren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

23 August 2022

Al jaren slikte ik 20 mgr van het merk Sandoz en afgelopen weken heb ik Strides. Ik heb meer zenuwpijn in gezicht en slaap slechter. De verzekering vergoed alleen dit merk. Ik baal hier enorm van!! Machteloos.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

6 July 2022

hele nacht wakker gelegen in plaats van suf te worden en de zenuwpijn werd niet minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

19 February 2022

Ik gebruik 4x 10 mg......in een keer voor het slapen gaan. Is al meerdere keren gebeurd, dat er maar 1 tablet in de medicatierol zit......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

2 February 2022

Gebruikte al jaren Amitriptyline 10 mg. om door te slapen. Zelfs een half tabletje was vaak al meer dan voldoende. Sinds najaar 2021 ineens Strides gekregen. Volgens apotheek van tijdelijke aard. Waardeloos middel wat spierspanning geeft, onprettig en paniekerig gevoel veroorzaakt en totaal niet bevorderlijk voor de slaap. Na overleg met huisarts en apotheker heb ik Amitriptyline van fabrikant Teva weer kunnen krijgen. Blij mee en slaap weer als vanouds.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

27 December 2021

Sinds kort deze amitriptyline van Strides gekregen en slaap niet meer,zenuwpijn en spiertrekkingen. Wil deze niet meer maar ja, dat zit tussen je oren hè en alleen deze worden vergoed.Voel me er k*t door bah en wil gewoon weer slapen.Krijg deze voor m'n fibromyalgie zodat ik snacht kan slapen en m'n spieren niet verkrampen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

26 November 2021

Ik heb 2 maanden Amitriptyline BB gehad en die werkte redelijk goed tegen mijn zenuwpijn en slaapproblemen. Daarna kreeg ik ineens Amitriptyline Strides omdat dat de enige bleek te zijn die op dat moment vergoed en geleverd werd. Deze werkt niet of een stuk minder goed. Volgens de apotheek kan dat niet, zoals altijd verteld wordt, maar mijn huisarts zegt dat hij dat regelmatig hoort. Ik weet toch echt wel wat ik voel en of ik slaap of niet. Waarom moeten zij toch altijd doen of we achterlijk zijn en waarom krijg je constant andere, goedkopere medicijnen die dan niet helpen. Als ik dan de dubbele hoeveelheid moet slikken om mijn klachten draaglijk te maken, kost het uiteindelijk toch meer. Nederland vind zijn medische wereld zo goed, maar als je iets mankeert dan kom je er wel achter dat de werkelijkheid anders is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

27 October 2021

Al jaren van aurobindo gekregen 50 mg (in eerste instantie voor zenuwpijn gekregen, maar ik kan er niet meer van af komen, want bij stoppen kreeg ik paniekaanvallen. Ik zit er dus aan vast. Dus als het niet hoeft zou ik sowieso geen amitriptyline aanraden. Maar goed nu ineens van Strides gekregen. Ook mijn hartmedicatie van een merkloos merk. Contact gehad met apotheek. Deze wijst naar de verzekering en verzekering zegt dat apotheek moet beslissen. En dat zelfs een arts hier niets tegen kan doen. Vreemd dat deze twee op de stoel van een arts zitten!!! Nu heb ik dus weer hartritmestoornissen!!! En idd meer pijn overal?? Weet door meerdere medicijnenmerkenwissel dus niet waar het nu vandaan komt. Verder zou ik 20 euro bij moeten betalen voor aurobindo. Ik heb opgezocht dat 90 stuks ongeveer 24 euro kosten. Dit zou betekenen dat er 24 euro van mijn eigen risico afgaat(apotheek) en ik ook nog 20 euro erboven op zou moeten betalen. Een rare zaak!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

14 October 2021

Ik heb jaren amitriptyline hcl cf geslikt tegen de verschrikkelijke zenuwpijn in heel mijn lijf. Werkte erg goed, ik slaap weer heel goed ook. Nu moest ik overstappen op amitriptyline hcl Strides. Kwamen de zenuwpijn en de slapeloosheid na een aantal weken weer terug. De apotheek beweert dat ze hetzelfde zouden moeten werken. Nee dus. Nu in overleg met huisarts naar 20 mg gegaan. Pijn was gelijk weg, alleen slaap ik nu teveel. En voelde ik me opeens raar. Vreselijk zo'n medicijnwissel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

28 September 2021

Hiervoor Amitriptyline van het merk Sandoz gebruikt, wat heel goed werkte, tegen mijn zenuwpijn. Nu van Strides en helaas komen mijn klachten weer terug. Ik hoop dat het op den duur misschien toch gaat werken. Ik heb bij Sandoz geïnformeerd of zij het nog op de markt gaan brengen, maar helaas is het uit het assortiment gehaald!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 25MG

22 September 2021

Dit merk blijkt opeens niet meer verkrijgbaar te zijn. Bijzonder betreurenswaardig want dit was voor mij de allerbeste amitriptyline.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE EXPHARMA TABLET FILMOMHULD 25MG

22 September 2021

Amitriptyline van Exphatma en Aurobindo werken voor mij veel minder goed. Meer bijwerkingen en toegenomen klachten. Maar ik begrijp dat er niet veel te kiezen valt... Van de apotheek begrijp ik dat het elke maamd weer een ander merk kan zijn dat vergoed wordt en dat het moeilijk is om altijd hetzelfde merk te leveren. Dit vind ik werkelijk BESPOTTELIJK! We hebben het over een medicijn waar je steeds weer aan moet wennen omdat elke fabrikant ze anders produceert. Het is een fabel dat dezelfde.werkzame stof van verschillende merken hetzelfde effect heeft. Blijkbaar maakt de totale samenstelling nogal wat uit omdat het lichaam er anders op reageert. Het is toch te zot voor woorden dat je geestelijke en fysieke gesteldheid zo door de mangel wordt gehaald? Dat we in een welvarend land als Nederland niet gewoon altijd hetzelfde merk kunnen krijgen dat vergoed wordt? Het leven zou dan een stuk draaglijker en makkelijker worden. Nu is het steeds weer een gevecht om over de neveneffecten van merkwissel heen te komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

21 September 2021

Na jaren Amitriptyline 10 mg van Aurobindo of Sandoz geslikt te hebben Amitriptyline van Strides gekregen. Blijkbaar het enige leverbare merk op dit moment. Waardeloos!!! Al mijn artrosepijnen zijn terug en ik slaap slechter. Doordat er niets anders leverbaar blijkt te zijn maar helemaal gestopt hiermee. Nu nog een oplossing ....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

19 September 2021

Ik slik zelf nu al een tijdje amitrtyline voor zenuwpijn. dit hielp goed. Nu slik ik sinds een week of 3 het merk Strides en de klachten zijn tegenomen. Dit merk blijkt niet te helpen voor mijn klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

30 August 2021

Ik krijg amitriptyline tegen pijn en zenuwpijn. Het was goed te doen (weet het merk niet meer) maar nu kreeg ik ineens weer pijn en meer zenuwpijn overal, niet wetende waarom. Totdat ik me ineens besefte dat ik een ander merk gekregen had! Strides! En nu komen de gewrichtspijnen en zenuwpijnen weer terug! Dit strides helpt bij mij dus totaal niet!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

6 August 2021

Ik heb amitriptyline BB gebruikt, werkte goed bij depressie en beter in slaap komen. Ineens niet meer verkrijgbaar?? Nu amitriptyline HCI Strides werkt niet goed....voel mij wéér depressief, slaap slecht! Echt waardeloos!! Apotheek zegt dat het niet kan zitten dezelfde stoffen in alleen andere naam...maar dat is niet zo...ze behandelen je gewoon alsof je nietswetend bent....??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 August 2021

Ik was begonnen met 20 mgr Amytripteline Aerobindo om beter te slapen en voor de prikkelbaredarm. Na 2 maanden, zonder overleg andere merknaam nl HCL Strides. Vrij direct geen resultaat meer met beter slapen. Na 2 weken, terug nar apotheek.. De Aerobindo werd niet meer vergoed. Het was niet mogelijk dat Strides niet zou werken. Op aandringen toch de Aerobindo gekregen ( wel elf betalen). Vrij snel weer beter resultaat. ( kan wel suffig en viezes maak hebben...). Gisteren nieuw recept; Aroebindo is niet meer leverbaar!!!! Nu HCL Teva meegekregen...Afwachten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

31 July 2021

Deze werkt veel minder dan de vorige die ik had. Ik ben dat merk helaas vergeten. Ik heb nu weer meer zenuwpijn en ik slaap weer slechter. De apotheek zegt dat het hetzelfde is en even effectief. Niet dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 July 2021

Omdat Centrafarm niet meer vergoed wordt door de zorgverzekeraar, ben ik verplicht om Strides te slikken. Mijn dosis is verhoogd omdat Strides niet helpt tegen mijn pijnklachten. Ik doe ‘s nachts met de dosis die ik altijd slikte, geen oog dicht. Ik kan niet functioneren op deze manier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

19 July 2021

Na zonder problemen Teva, kreeg ik ineens Strides. Nu meer zenuwpijn/ kramp klachten: en slaap minder goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 July 2021

Nadat ik al vele jaren amitriptyline 10 mg. van het merk TEVA slikte, kreeg ik recent een ander merk nml. Strides. Na 2 weken voelde ik mij steeds beroerder, wat is er met mij aan de hand? Met mijn partner besprak ik dat ik mij ontzettend down voelde en dat het inslapen moeizamer verliep, ineens viel het kwartje. Verandering van merk van mijn medicatie. Nadat ik met mijn apotheek belde hoorde ik dat Teva voorlopig niet leverbaar is, omdat er leveringsproblemen zijn. Wat moet ik nu?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

30 June 2021

Na een week bijwerkingen, met name dat pijn zelfs erger werd, is de pijn zeg 80% weg. Mij helpt het heel erg goed om de pijn te onderdrukken. Ik heb PDS, helaas word dit medicijn ineens niet vergoed door mijn zorgverzekeraar waardoor ik het nu zelf moet gaan betalen. Door merkwissel staan genoeg mensen niet bij stil welke impact dit kan hebben, en daarmee bedoel ik de artsen, apotheken en zorgverzekeraars. Men kan wel degelijk klachten krijgen door merkwissel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel