Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

31 December 2021

4 dagen aan het slikken nu, tegen veels te hoge bloeddruk. De bijwerkingen beginnen te komen. Ijskoude handen tot 'dode' vingertoppen, spierpijn in armen en benen, hartkloppigen, rillingen van top tot teen. Hoop dat dit weggaat. Bloeddruk wel iets gezakt, van 190 naar 170. Nog veels te hoog, maar ben pas 4 dagen bezig.

AMLODIPINE SANDOZ TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

AMLODIPINE SANDOZ TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

10 October 2021

Ik heb Amlodipine gekregen van mijn huisarts, de bijwerkingen van dit middel zijn juist bij mij bekent. Wie ervaart dit ook en wat doe je eraan?

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

4 October 2021

Gebruik sinds 27 augustus 2021 , 5 mg per dag welke ik om 22.00 inneem. Sinds eerste dag is mijn bloeddruk gezakt van 175/103 met een hartslag van 55, naar een hartslag van 132/80 met hartslag van 52. Al met al zeer tevreden. Van alle in de beschrijving omschreven mogelijke bijwerkingen heb ik totaal geen enkele last.??

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

17 August 2021

Ik ben pas begonnen ik ben benieuwd

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

12 August 2021

smaak- en geurverlies, in sterke mate.

AMLODIPINE AUROBINDO TABLET 5MG

28 June 2021

door de jaren heen steeds allergische reactie na 8 jaar een echte uitbarsting kleine bultjes toen armen en benen vuurrood als of ze ondergedompeld waren in kokend water blaren op de benen wel 8 weken er ellende er van jeuk en pijn gehad zo het nu lijkt duurt het nog wel een paar week voor dat het echt weg gaat koorts er bij een en al ellende het wekt wel snel tegen h.bloeddruk voor de rest word je vergiftigt. dood ziek er van dus nu moet ik opnieuw in geregeld worden met een nieuw medicijn en dat is ook niet gemakkelijk verschillende gehad en nog niet klaar dokter zegt nou maar die amlodipine doet het wel goed hoor advies om het weer op te pakken nou echt niet.

AMLODIPINE SANDOZ TABLET 10MG (ALS BESILAAT)

21 June 2021

Na 2-3 weken gebruik: dikke enkels en onderbenen, glanzende huid ter plekke. Pijn in knie, enkel, schouder, teen; steeds wisselend. Tintelingen in armen vooral in bed. Algeheel malaisegevoel. Sinds 4 dagen gestopt. Enkels worden dunner en bijna geen tintelingen meer. Ik wacht even af.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 10MG

5 June 2021

Oedeem aan een voet, tics in mijn gezicht en agressief gedrag Ga nu stoppen!

AMLODIPINE ACCORD TABLET 10MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

18 May 2021

Jeuk op hoofd, koud, zweten,moe,algeheel malaisegevoel,slecht slapen,dikke enkels. Bloeddruk wel iets naar beneden maar niet spectaculair. Was aan afbouwen prednison dus ik gaf daar alle bijwerkingen de schuld aan. Nee dus !!!!!! Vrouw 70 jr

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

31 March 2021

opgezette en pijnlijke voeten. Algehele conditie achteruitgegaan!

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

27 February 2021

Oedeem linker onderbeen en in de linkervoet met veel pijn, waardoor lopen bijna onmogelijk werd.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 10MG

19 January 2021

Na 23 jaar Norvasc Amlodipine te hebben geslikt moest ik overstappen naar een goedkoop merk volgens de apotheker, dus nu van het merk Accord.Nou dat heb ik dus geweten, ik ben helemaal depressief geworden, kon bijna niet meer functioneren. Ik snap niet dat je na zoveel jaren zonder problemen over moet stappen naar zulke rommel.Dus ze hoeven me nooit meer te zeggen dit is het zelfde als je vorige medicijn. Na terug gaan naar mijn oude vertrouwde medicijn is het weer langzaam goed gekomen, maar de lijdensweg weg was groot.Verzekeraars moeten eens na gaan waar ze mee bezig zijn.Normaal ga je toch om beter te worden en niet slechter. Zelde medicijn in ander jasje, vergeet het maar.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

22 November 2020

Onbestendig gevoel, hoofdpijn, tranende ogen, jeuk hoofd, spierpijnen oa in de kuiten en armen, hartkloppingen en blozen

AMLODIPINE ACCORD TABLET 10MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

26 October 2020

haaruitval-duizelig gevoel-slaapprobleem-vermoeidheid-slecht zicht. verder medicijnverbruik:METOPROLOLTARTRAAT 200MG, LOSARTANKALIUM XIROMED 100 MG, ACENOCOUMAROL SANDOZ 1MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

7 October 2020

Vrouw 70. Mijn bloeddruk was al een tijd te hoog. Ik slik het middel nu bijna 4 weken. Opvallend is, dat ik regelmatig opeens doodmoe ben bij lichte inspanning (trap, fietsen, wandelen); hartslag vertraagt, voel een flauwte aankomen, zweet en koude handen. Te lage bloeddruk nu? Te hoge dosering? Ga het even afwachten en contact opnemen met apotheek. huisartsenpost.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

13 August 2020

De eerste paar weken prima.Bloeddruk ook naar beneden.Nu dikke onderbenen en voeten.Zelfs de tenen zijn dik.Glanzende huid op onderbenen. Prikkelende huid en raar gevoel onder de voeten.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

AMLODIPINE MYLAN TABLET 10MG (ALS BESILAAT)

29 July 2020

Rare rode vlekken op handen en onderbeen, Dikke onderbeen, huid heel dun, kon zo de huid weghalen, daarna bloeden, duurt heel lang voordat de vlekken weg zijn, maar dan krijg je weer nieuwe, labatorium geweest, bloed is goed bloedplaatjes ook....stoppen met deze medicijnen....duurt een tijdje voor dat het uit je lichaam is....wat een eng medicijn.

AMLODIPINE APOTEX TABLET 5MG

1 July 2020

De eerste paar weken geen bijwerkingen. Nu dikke enkels en benen. Duizeligheid licht misselijk en darmklachten. Kan zo niet doorgaan.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 10MG

28 June 2020

Na veel bijwerkingen van lisinopril, nu eindelijk weer een goed gevoel

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

23 June 2020

Duizelig, misselijk diarree hoofdpijn zware benen op watten lopen niet geschikt voor mensen met neuropathie

AMLODIPINE MYLAN TABLET 10MG (ALS BESILAAT)

14 June 2020

Last van duizeligheid moeheid rode huid misselijk hoofdpijn

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel