Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

25 October 2022

Lichamelijk weinig klachten maar mentaal enorm. Ik werd telkens rond de avondschemering en de avond overvallen door diepe angstgevoelens. Tot meermaals tranen toe. Ik wist eerst niet wat het was tot bleek dat het door deze antibiotica kwam. Het is een zeer vervelende kuur geweest. Achteraf gezien... ja als je bijna alle bacteriën in je darmen doodt... dan gaat je buikgevoel en emotie echt wel veranderen. Later heb ik nog wat wetenschappelijke artikelen gezocht en inderdaad er is een duidelijke relatie. Vreemd genoeg zie ik in de bijsluiter alleen maar lichamelijke klachten... geen mentale.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE CAPSULE 500MG

9 September 2022

1 dag na mijn kuur over mijn hele lichaam rode jeukende bultjes. Verschrikkelijk.

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

10 July 2022

Wel eerder amoxi gebruikt, nooit last ,maar nu hele vreemde enge dromen/nachtmerries

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

19 June 2022

Ernstige anale irritatie (roodheid/jeuk en pijn bij ontlasting) en vaginaal bloedverlies.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

23 May 2022

Ik ben gebeten door een kat en kreeg dit medicijn voorgeschreven voor vijf dagen. Bijwerkingen bij mij zijn lichte ontlasting en lichte krampen/misselijkheid. Blij als ik er weer vanaf ben en hopelijk heeft het dan zijn werk gedaan.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

15 May 2022

Zere maag lucht in de darmen en erge hoofdpijn heb vaker antibiotica gehad maar deze vind ik niet fijn

AMOXICILLINE DISPERTABLET 500MG

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE DISPERTABLET 500MG

23 February 2022

Last van pijnlijke mond na gebruik amoxicilline. Aften en branderig gevoel van tong.

Amoxicilline met clavulaanzuur

5 February 2022

Heel veel jeuk jeuk jeuk je wordt er gek van niet meer kunnen slapen

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR DISPERTABL 500/ 125MG

21 January 2022

Ik heb het middel gekregen om een eikel ontsteking te verhelpen. De ontsteking lijkt over te zijn. Echter, in de bijsluiter staat dat er in zeldzame gevallen een irritatie van de top van de penis kan ontstaan, gepaard met koorts. De ontsteking lijkt dus over maar mijn eikel doet nog wel veel pijn. Geen koorts. Maar het kan een bijwerking zijn dus. Net de laatste pil genomen van 25 stuks. In verband met phimose wacht mij volgende week een besnijdenis. Ik hoop dan overal vanaf te zijn. Verder geen bijwerkingen gehad.

AMOXICILLINE DISPER SANDOZ TABLET 750MG

AMOXICILLINE/ Clavulaanzuur 500/ 125

2 November 2021

7daagse kuur ivm langdurige luchtweginfectie met de nodige klachten. Op dag 6 totaal geen verbetering. Dus maar weer de huisarts contacten…:(

amoxicilline/ clavulaanzuur

12 October 2021

Branderig gevoel zoals bij blaasontsteking, koude rillingen, slapeloosheid!

Amoxicilline met clavulaanzuur

AMOXICILLINE DISPERTABLET 500MG

23 August 2021

voorgeschreven door specialist . Had niet in hetdossier gekeken dat ik dit niet had mogen gebruiken

AMOXICILLINE SANDOZ CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

9 May 2021

Duf duf duf misselijk draaierig Een week geleden 3 op 1 dag geslikt Kuur van 5 dagen Heb er nog steeds last Hoop wel dat het ooit weer beter word Nooit weer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

22 March 2021

Kaakontsteking wel dag 1 en tot nu toe 1capsule al reeds ook paracetamol genomen.De pijn wordt alleen maar veel erger bijna niet te doenHoop dat het na capsule2 wat beter zal gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

13 January 2021

Deze medicijn had ik gebruik voor mijn boven kiest onsteking Toen ik deze medicijn had geslikt werd ik misselijk en ik hoorde heel slecht en vaak vergeetachtig en ook kortademigheid en vaak suf worden. Maar pijnklachten zijn minder geworden .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 July 2020

Na wortelkanaalbehandeling dit middel voor 1 week voorgeschreven gekregen. Na laatste capsule ónder de rode bultjes, rug, borst, armen, bovenbenen, nek en jeuk op mijn hoofdhuid. Ook hees.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE SANDOZ CAPSULE 500MG

20 May 2020

gekregen bij kaakholte ontsteking vandaag de laatste capsule.Heb last van een blok in mijn maag en ben misselijk en heb verhoging voel me er niet goed bij geen diarree gehad omdat ik er probiotica bij gebruik

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

22 April 2020

dag 2 met het nemen van dit middel. Voel me heel raar al 2 x aan de dunne me maag is aan het draaien en veel aan het verwerken. Hoe de rest gaat lopen weet ik nog niet ben nu 5 pillen verder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel