Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

amoxicilline/ clavulaanzuur

12 October 2021

Branderig gevoel zoals bij blaasontsteking, koude rillingen, slapeloosheid!

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

15 February 2020

kuurtje gehad om een ontstoken kaak te verhelpen.Meteen prima resultaat maar donkere waterige ontlasting als bijwerking, (nog) geen buikpijn alleen wat sufheid en milde hoofdpijn, Valt mee te leven.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

28 January 2020

Ik heb dit medicijn gekregen van mijn tandarts voor een wortelpunt ontsteking. Het medicijn sloeg goed aan maar ben niet blij met de bijwerking. Ik heb vaker amoxilline gehad en geen probleem maar van de de clavulaanzuur heel erg in de diarree geraakt en na afloop van de kuur nog behoorlijk last. Ik neem dit dus nooit meer in.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

15 May 2015

6 dagen kuur doet wat die moet doen, talgklier ontsteking remmen. (3 tabletten per dag). Last van buikloop op 2de dag. Maar dit kan worden verzacht door het eten van een banaan. Ik zelf heb voldoende aan 1 banaan per dag. Stopt niet de buikloop maar vermindert het wel. Geen last van pijnlijke buikkrampen. Verder wel irritant; is de rare smaak in mijn mond en het idee dat mijn adem ruikt. Al met al: het medicijn doet wat het moet doen in een redelijke korte tijd, kuur van 6,5 dag ipv 14 dagen, maar daarvoor in de plaats kunt u vervelende bijwerkingen ondervinden.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

3 April 2014

Ik kreeg een vaginale schimmelinfectie van deze tabletten.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel