Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

23 May 2022

Ik ben gebeten door een kat en kreeg dit medicijn voorgeschreven voor vijf dagen. Bijwerkingen bij mij zijn lichte ontlasting en lichte krampen/misselijkheid. Blij als ik er weer vanaf ben en hopelijk heeft het dan zijn werk gedaan.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

15 May 2022

Zere maag lucht in de darmen en erge hoofdpijn heb vaker antibiotica gehad maar deze vind ik niet fijn

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR DISPERTABL 500/ 125MG

21 January 2022

Ik heb het middel gekregen om een eikel ontsteking te verhelpen. De ontsteking lijkt over te zijn. Echter, in de bijsluiter staat dat er in zeldzame gevallen een irritatie van de top van de penis kan ontstaan, gepaard met koorts. De ontsteking lijkt dus over maar mijn eikel doet nog wel veel pijn. Geen koorts. Maar het kan een bijwerking zijn dus. Net de laatste pil genomen van 25 stuks. In verband met phimose wacht mij volgende week een besnijdenis. Ik hoop dan overal vanaf te zijn. Verder geen bijwerkingen gehad.

amoxicilline/ clavulaanzuur

12 October 2021

Branderig gevoel zoals bij blaasontsteking, koude rillingen, slapeloosheid!

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

15 February 2020

kuurtje gehad om een ontstoken kaak te verhelpen.Meteen prima resultaat maar donkere waterige ontlasting als bijwerking, (nog) geen buikpijn alleen wat sufheid en milde hoofdpijn, Valt mee te leven.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

28 January 2020

Ik heb dit medicijn gekregen van mijn tandarts voor een wortelpunt ontsteking. Het medicijn sloeg goed aan maar ben niet blij met de bijwerking. Ik heb vaker amoxilline gehad en geen probleem maar van de de clavulaanzuur heel erg in de diarree geraakt en na afloop van de kuur nog behoorlijk last. Ik neem dit dus nooit meer in.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

15 May 2015

6 dagen kuur doet wat die moet doen, talgklier ontsteking remmen. (3 tabletten per dag). Last van buikloop op 2de dag. Maar dit kan worden verzacht door het eten van een banaan. Ik zelf heb voldoende aan 1 banaan per dag. Stopt niet de buikloop maar vermindert het wel. Geen last van pijnlijke buikkrampen. Verder wel irritant; is de rare smaak in mijn mond en het idee dat mijn adem ruikt. Al met al: het medicijn doet wat het moet doen in een redelijke korte tijd, kuur van 6,5 dag ipv 14 dagen, maar daarvoor in de plaats kunt u vervelende bijwerkingen ondervinden.

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

3 April 2014

Ik kreeg een vaginale schimmelinfectie van deze tabletten.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel