Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ATENOLOL AUROBINDO TABLET 25MG

ATENOLOL AUROBINDO TABLET 25MG

1 June 2021

Na overdosering eindelijk juiste dosering atenolol gekregen. Weg duizeligheid en het niet welbevinden. Nu kreeg ik Atenolol Aurobindo mee ipv Teva. Apotheek zei mij dit niet. Bemerkte direct dat duizeligheid en aritme terug was. Apotheek gaat hier niet in mee! Verzekering wil dit medicijn en niet Teva. Een teleurgestelde patiënt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL AUROBINDO TABLET 25MG

ATENOLOL ACCORD TABLET 25MG

ATENOLOL AUROBINDO TABLET 25MG

31 August 2020

Hel medicijn moet je je beter laten voelen maar brengt je zowat van narigheid in afgrond en bij klachten roepen medici tja u moet deze slikken geld kwestie?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL/ CHLOORTALIDON APOTEX TABLET 100/ 25MG

11 June 2020

Erg vermoeid , spierpijn ,, wankelig in armen en benen , vocht afvoeren , waar ik het o.a voor moet gebruiken ,[ Ik ben nu nog erger opgeblazen door het vocht..] weinig tot geen effect,bloeddruk daling ook niet, ik ga snel met mijn arts overleggen of er wat anders ingezet kan worden

ATENOLOL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

24 February 2020

vreselijk, dromen, spierpijn, wazig zijn en kortademig, zeker in de bergen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL/ CHLOORTALIDON APOTEX TABLET 50/ 12,5MG

27 January 2020

Bloedruk blijft redelijk op pijl.Wel spierpijn in hele lijf door vermoedelijk kaiumgebrek.Ook relgelmatig wazig zien.Ik neem wat extra magnesium en sindsdien gaat het beter.Al met al niet ontevreden over chloortalidon.Al helemaal niet omdat ik hiervoor ong 10 andere soorten geprobeert heb met de meest vreselijke bijwerkingen.

ATENOLOL TEVA TABLET 25MG

16 December 2019

Gebruik door medicijn-intoleranties 12.5 mg per dag. Lage hartslag < 50 p.m. maar bloeddruk is aanzienlijk verbeterd. Aanvallen van bloeddruk > 200 met gigantische hartkloppingen zijn over. Daardoor tevreden met Atenolol. Nadeel: irritaties hoofdhuid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

27 October 2019

In plaats van 5x10 minuten hartkloppingen op één dag, nu 24 uur rep dag en ook oppervlakkig adem. Komt bij dat ik meteen diarree heb en daarnaast knallende koppijn. De accord hielp wel goed dus nu misschien teva?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

ATENOLOL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

18 February 2019

gebruik t al jaren en nu kom ik er achter dat de jeuk als bijwerking van dit middel is. terwijl het mij helpt mijn bloeddruk te verlagen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL/ CHLOORTALIDON APOTEX TABLET 50/ 12,5MG

8 January 2019

Kwam okt. 2018 met spoed in het ziekenhuis. Veel te laag kalium en magnesiumgehalte. 2 dagen infuus en daarna nog 2 flessen kaliumdrank.

Atenolol

ATENOLOL ACTAVIS TABLET 50MG

ATENOLOL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

ATENOLOL ACTAVIS TABLET 50MG

ATENOLOL ACTAVIS TABLET 25MG

29 November 2016

Het werkte helemaal niet. Ik kreeg weer dezelfde klachten van voor ik dit medicijn gebruikte. Daarvoor gebruikte ik ditzelfde middel van het merk accord. Dit werkte prima. Maar dit merk krijg ik niet meer want het is € 0,02 duurder per 3 maanden dan de actavis. Dat het niet werkt, maakt ze niet uit. Dus voor 8 cent verschil per jaar mag ik het nu zelf betalen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATENOLOL ACTAVIS TABLET 50MG

ATENOLOL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 100MG

23 September 2016

Ik heb last van vocht ophoping in heel mijn lichaam, met ratiopharm cardio 100, niet, dat werkt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel