Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 32 resultaten gevonden.

ATORVASTATINE XIROMED TABLET FILMOMHULD 40MG

25 December 2022

Sinds een paar maanden gebruik ik deze cholesterol medicijnen. Heb sinds 2013 weer last van huiduitslag en de antibiotica slaat helaas niet aan. Mijn hele gezicht zit onder de bulten en roodheid en het jeukt als de pest. Ook moet ik zeggen sinds ik cholesterol tabletten gebruik mijn seksleven op een laag pitje is komen te staan. Ik vind dat de verzekeraar niet mag bepalen welke medicijnen ik mag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE PFIZER TABLET FILMOMHULD 10MG

2 December 2022

Nergens geen last van. Maar deze is niet meer te verkrijgen heb nu atorvastatine van mylan en het is een hel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 80MG

ATORVASTATINE XIROMED TABLET FILMOMHULD 40MG

13 October 2021

Na 6 maanden gebruik mijn LDL op 1.8 maar kreeg plotseling enorme spierpijn. In verloop vaan 1 week kwam ik bijna niet meer uit mijn stoel van de spierpijn. Een rondje fietsen lukte niet meer dus sporten was hierdoor ook gestopt. Na het stoppen was ik met 3 dagen de oude.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE PFIZER TABLET FILMOMHULD 40MG

24 September 2021

Bij het innemen van tablet vreselijke bittere nasmaak. Ik heb ook het idee dat deze bittere smaak mijn smaak beïnvloed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ARISTO TABLET FILMOMHULD 10MG

31 August 2021

Elke dag hoofdpijn, geen zware maar wel een vreemde pijn. De pijn verplaatst zich voor, achter,links, rechts. Ook last van irritatie aan de ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

8 July 2021

Eerste dagen dacht ik :dit zou een statine zijn zonder gekke bijwerkingen, maar na een week lig ik al smorgens om 10 uur op de bank hijgend uit te puffen. Bah .......Stop nu ook direct.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

7 June 2021

Slechts 10 dagen gebruikt, maar al snel krachtverlies in benen en spierpijn in armen. Hele snelle verzuring van spieren. Kortademigheid en vermoeidheid. Kan nog maar slecht lopen. Intussen 5 dagen gestopt, maar geen verbetering. Ademhaling lijkt zelfs moeilijker te gaan en nu ook pijn bij tussenribspieren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE XIROMED TABLET FILMOMHULD 10MG

1 June 2021

Keelpijn, niet productieve hoest, dyspneu (kenmerken interstiele longziekte), hartklachten. . Met als gevolg ziekenhuisopname (hartinfarct of longonsteking). De statine is in het ziekenhuis direct gestopt (was pas een paar dagen hiermee gestart) behandeld arts had zo'n ernstige bijwerking nog nooit meegemaakt (wel spierpijn, duizeligheid). Na het stoppen geen klachten meer gehad zoals hierboven beschreven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE XIROMED TABLET FILMOMHULD 40MG

31 May 2021

Ernstige pijn op de borst en keel. Hoofdpijn om niet te harden. Bij inademen verergerde de pijn ernstig ( bij controle in het ziekenhuis geen hartinfarct of longontsteking)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

26 February 2021

Jeukende kuiten en scheenbeen al enige maanden. Restless leg syndroom , al enige dagen. Gebruik 80 mg is nu verlaagd naar 20 mg. Slikte bij een eerder infarct rode rijst tabletten en Q10 geen klachten bij gehad. Nu door cardioloog de hoogste dosering gegeven met de nodige ernstige bijwerkingen. Ga wellicht weer terug naar rode rijst tabletten hoewel die wel wat minder effectief zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

21 October 2020

Heel veel speerpijn op mijn armen en daarna op de benen. De pijn is niet verdwenen ik gebruik het medicatie nu al 6 manden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE XIROMED TABLET FILMOMHULD 20MG

10 October 2020

Erge spierpijn in mij hele lijf, met accenten in rug, heup en been. Zo erg, dat 50 meter lopen onmogelijk is, ook niet met een wandelstok. Eerst had ik 10 mg. Toen ging het cholesterol niet genoeg omlaag. Nu met 20 mg is het cholesterol wel iets beter, maar nog onvoldoende. Ik ben er mee gestopt in overleg met de huisarts. De pijn is te erg en belemmert mij in al mijn dagelijkse activiteiten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ARISTO TABLET FILMOMHULD 10MG

13 September 2020

De eerste tijd rare hoofdpijnen (op wisselende plekken, heftig maar kortdurend), misselijk, duizelig, maar na 6 weken plotseling wondjes in mijn mond (binnenkant lippen), pijnlijk en steeds lastiger eten en drinken. En nu dus weekend...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

1 September 2020

Doel is op zich behaald, binnen enkele weken een lager cholesterol gehalte maar na een paar maanden kwam de spierpijn en de kramp.Nu over op Simvastatine 20mg in de hoop dat ik daar minder last van krijg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE XIROMED TABLET FILMOMHULD 20MG

20 August 2020

Ik voelde me zo ziek dat ik op het punt stond op in het weekend 112 te bellen, spierpijn in de beken en heup, buikpijn, winderig, opgezette harde buik en heel veel kramp. Voor mij nooit weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

30 July 2020

Eerst dacht ik eindelijk een cholesterol medicijn dat geen klachten zoals spierpijn geeft. Maar na 3 a 4 maand kreeg ik klachten die ik relateert aan mijn leeftijd, overgang, 40 jaar diabetes . Enz enz, omdat de klachten anders aanvoelde als bij mijn andere cholesterol tabletten. De klachten die ik na verloop van tijd kreeg en steeds wat erger werden waren. Pijn in mijn gewrichten, temperatuur schommelingen zweten, spierkracht verlies, oor en hoofdsuizen, bijna niet meer kunnen lopen ivm pijn in liezen heupen, pijn in polsen bij elke beweging, moe zo moe, niet kunnen slapen en depressief ik, de eeuwige optimist, was zo down en niet te harden voor haar omgeving vol met depressieve gevoelens. Dit slik ik nooit weer en hoop vurig dat mijn spier kracht wel weer terug komt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

24 June 2020

"Geneesmiddel" dat me ziek laat voelen,.. op eigen risico er mee gestopt. : Spier en gewricht pijn en het gevoel met de handrem aan te leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Atorvastatine 10 mg omhuld

15 May 2020

Lipitor is beter dan Atorvastatine. Echter niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Kwestie van centen zeker...

ATORVASTATINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 40MG

31 March 2020

Wordt dagelijks wakker met een bloedneus, die moelijk te stelpen is. Pijnlijke tintelingen in linker arm en hand. 's Nachts meerdere keren kuitkramp in beide benen. Spierpijn in rug en nek. Spontane blauwe plekken. Klamme huid, koud zweet. Slaperigheid overdag. Vandaag consult met mijn neuroloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

9 March 2020

Vanwege bijwerkingen diverse statines gebruikt i.v.m. te hoog cholesterol gehalte. Op advies van de Arts toch maar weer geprobeerd, maar dit medicijn is eerder een gif, na ca. 30 dagen gebruik heb ik hevige spierpijn gekregen in nek en schouder. i.v.m. deze pijn niet kunnen bewegen, twee dagen zonder te bewegen op bed gelegen alvorens het minder werd en dat in gestopt was met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.