Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AZATHIOPRINE MYLAN TABLET 50MG

AZATHIOPRINE CF TABLET 25MG

17 July 2019

Dit medicijn heeft veel bijwerkingen. Is het ontstekkingsremmend? Ja. Maar het helpt zeker niet heel effectief tegen durige onsteking. Als je dit medicijn neemt zou ik even naar de bijwerkingen kijken. Bereid je voor op mogelijke abcessen. You are going to hate this shit believe me.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE TEVA TABLET 50MG

28 March 2019

De nieuwe verpakkingen zijn aan beide zijde dicht geplakt met tape. Dit is niet met de hand te verwijderen waardoor je met een mes de verpakking open moet maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE ACTAVIS TABLET 50MG

20 February 2018

In combinatie met humira, voel me stuk beter! Ligt per persoon anders. Op papier inmiddels ook weer goede uitslagen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 25MG

27 November 2017

3 weken azathioprine gebruikt 150 mg per dag hevige koorts 40,8 gr.hevige rillingen en huid uitslag ,een week in,t ziekenhuis gelegen,gestopt met azathioprine klachten en koorts zijn over maar na een week nog geen cent waard.of ik zware griep gehad heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 50MG

5 November 2017

Heel erg ziek van geweest 4 dagen lang koorts en rillingen gehad voor mijn nooit meer vind het de grooste rotzooi dat er is

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 25MG

3 December 2016

Gebruik het nu ruim een jaar tegen colitis. Bevalt me vooralsnog prima. Geen bijwerkingen. Af en toe wel eens vermoeid maar dat zijn mensen zonder deze ziekte ook wel eens. Moest stoppen met salofalk korrels omdat de alvleesklieswaarden te hoog waren. Op aanraden van mijn arts neem ik azathioprine 's ochtends tijdens of na het eten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE CF TABLET 25MG

23 July 2016

Ik gebruik dit medicijn inmiddels 2 jaar met een tussenpauze van 3 maanden. Dit vanwege korte heftige griepaanvallen door een lage weerstand. Mijn constitutioneel eczeem was dermate erg dat zowel ik als mijn gezin hier erg onder leden. Azathioprine heeft ervoor gezorgd dat ik dagelijks weer normaal kan functioneren zonder jeuk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 50MG

20 June 2016

Ik heb deze medicatie gebruikt voor de ziekte van Crohn. Helaas kreeg ik een heftige reactie op dit medicijn. Ik ben erdoor in het ziekenhuis beland. Later bleek, dat ik een ontstoken alvleesklier had door dit medicijn. Voor mij nooit meer, maar voor anderen misschien een top middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE PCH TABLET 50MG

17 January 2016

Ik heb het 3 1/2 jaar gebruikt voor een zeer ernstige ziekte van crohn. De ziekte was die periode helemaal onder controle maar gedurende het gebruik slopen er vervelende bijwerkingen in. Ik moest steeds vaker naar het toilet om te plassen en moest op een gegeven moment gaan rennen om het toilet te halen omdat ik meteen erg nodig moest. Mijn ogen werden steeds slechter en ik moest een leesbril gebruiken. Ik had een wortelontsteking die de tandarts maar niet weg kreeg. Als ik 's morgens opstond was ik zo stijf als een plank en moest de trap af strompelen. Mijn haar werd erg dun. De laatste maanden tijdens het gebruik kreeg ik als ik 's avonds in bed lag een prik in mijn been en daarop volgde een hevige spiertrekking. Het was net of iemand mij met een naald in een zenuw prikte. De bloedwaardes waren steeds goed volgens de controles. Toen mijn urine ook nog eens bruin van kleur werd ben ik gestopt met dit medicijn hoewel de arts zei dat dit geen bijwerkingen van de azathioprine waren. Na het stoppen waren alle klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik kan zelfs weer kleine lettertjes lezen zonder leesbril en spring 's morgens lenig mijn bed uit. Ik ben nu 1 1/2 maand zonder dit medicijn en de crohn is nog altijd rustig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 25MG

13 June 2015

Sandoz azathioprine werkt goed, kreeg ander merk, en daar kreeg ik bloedneus van. Apotheker heeft het teruggedraaid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE CF TABLET 50MG

7 May 2015

Nu bijna 8 maanden azathioprine op 175mg. Last van ernstige vermoeidheid, futloosheid en duizeligheid. Ik heb het gevoel dat mijn hele lichaam uitgeput wordt maar volgens de artsen is hier geen rede toe. Ik heb geen keuze en moet het maar blijven slikken...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 50MG

6 October 2014

Ernstige vermoeidheid, blauwe plekken op de huid en hele hoge koorts met ziekenhuisopname als gevolg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

azathioprine 3maals 50mg

15 August 2014

Bijwerkingen veel jeuk aan handen schilfers depressief ontzettend vermoeid niet lekker in meer in vel zitten ik krijg dit geneesmiddel i.v.m. ziekte lupes wie heeft nog zo een ervaring.

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 50MG

4 May 2014

Na 8 jaar gebruik wegens Vasculitis (!!) lympfklierkanker of mogeljk non-Hodgkin ontstaan in alle lympfen. Constatering na CT-scans, Röntgen en Pet-can.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE PCH TABLET 50MG

23 April 2014

Slaat niet aan bij mij bij de ziekte van Crohn, terwijl de bloedspiegel nog getest is, deze was goed. Nu over op Infliximab.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE CF TABLET 50MG

12 January 2014

Door het langdurig gebruik van azathioprine leeft bij mij het idee dat ik niet van een opgelopen hardnekkige verkoudheid afkom. Ben al 3 weken aan het hoesten en heb via de huisarts een antibiotica kuur gehad in combinatie met prednisolon. Mijn vraag is of dit een bekende bijwerking is bij azathioprine.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE SANDOZ TABLET 50MG

20 December 2013

Ik heb de ziekte van crohn en na veel medcijnen uitgeprobeerd te hebben slaat de azathioprine tot nu toe goed aan. Ik slik 3 tabletjes per dag, ik heb geen bijverschijnselen. Ik had voor het gebruik van dit medicijn ook al last van bloedneuzen en dat is niet erger geworden. Ik moet wel veel bloedprikken om te kijken naar mijn waardes en dat vind ik niet zo fijn. Ik ben nu 19 jaar en mijn mdl arts zegt wel dat ik het niet mijn leven lang mag slikken ivm de bijwerkingen op de langere duur!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZATHIOPRINE TABLET 50MG

19 March 2013

Ik gebruik langdurig azathioprine, heb doordat dit medicijn het imuunsysteem Aantast Actinische Keratosen gekregen, voorstadium huidkanker. Een zeer onprettige behandeling volgde. Met azathioprine mag je niet in de zon en zeker niet onbeschermd naar buiten gaan. Wanneer men dit medicijn voorgeschreven krijgt zou een bezoek aan dermatoloog automatisch moeten volgen om de huid te controleren

AZATHIOPRINE TABLET 50MG

5 November 2012

Dit is een helse medicijn geweest voor mij, per dosis van 50 mg (Imuran). Tijdens de behandeling heb ik heel veel pijn gehad in mijn buikstreek. Nadat ik was gestopt met de behandeling (zo'n 2 weken na aanvang wegens teveel bijwerkingen) heb ik de volgende problemen gehad: -Moeite met balans (in een rechte lijn lopen ging niet voor zo'n 6 weken) - Linkerarm is definitief zwakker geworden (voorheen kon ik gemakkelijk een bicep-oefening herhalen, nu kan ik het niet zo vaak)

AZATHIOPRINE TABLET 25MG

14 June 2011

Ik maak bezwaar tegen het voortdurend wisselen van medicijnen. Onveilig, ik heb me al eens vergist. Kan niet voor de prijs zijn. Volgens de website van Mediq is de prijs van 45 st. azathioprine € 5,22 zowel voor het merk Sandoz als voor Mylan. Toch krijg ik drie maanden Sandoz en nu weer drie maanden Mylan.

AZATHIOPRINE TABLET 50MG

12 May 2010

Na twee weken hoge koorts, ziekenhuisopname. In ziekenhuis ontsteking pancreas. Na stoppen meteen van alle klachten af.

AZATHIOPRINE TABLET 50MG

23 January 2010

Ik heb deze Azathioprine in een potje met 90stk. Dus geen gedoe met uitdrukken van strips. Belangrijk is de tijd van iname, probeer deze elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen tijdens het eten. Zo wordt het medicijn beter opgenomen en is de werking beter omdat het met het eten wordt vermengd.Geen last van bijwerkingen.

AZATHIOPRINE TABLET 50MG

21 April 2009

na 1 a 2 uur na inname wordt ik misselijk en moet braken tot maag leeg is en heftige diarree erbij, voel me dan een paar uur ziek er van.

AZATHIOPRINE TABLET 50MG

8 September 2008

Het brengt mijn ziekte tot rust, veel minder last

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel