Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AZITROMYCINE TABLET 500MG

21 February 2021

Na gebruik gelijk aan de diarree. Hield gelukkig na een uurtje weer op. Na gebruik de 2de dag mega erge gespannen borsten.

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 250MG

2 February 2020

10 dagen gebruikt, bijwerkingen: benauwd, JEUK, pijn in maag, diarree. De benauwdheid van de antibiotica als je COPD hebt is een zeer onplezierige bijwerking, het duurde ongeveer 1 week voordat de benauwdheid weg was, de jeuk duurde bijna 2 maanden! De diarree en buikpijn waren weg na 2 dagen

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

17 January 2020

Voor ontsteking aan de amandelen. Kuur van 3 dagen. Na de 2e dag koortsvrij en amandelen weer normaal formaat (ontsteking weg). Huig op de 2e dag flink gezwollen. Enkele uren na inname 1e tablet diarree. Op de 3e dag lijkt haaruitval een ding te zijn. Niet zeker of het door de antibiotica komt.

AZITROMYCINE CF POEDER VOOR SUSPENSIE 200MG/ 5ML

10 January 2020

Paar uur na innemen enorme buikkrampen en een algeheel naar gevoel. De dag erna enorm duizelig en onrustig gevoel. De ontsteking in me keel word wel minder maar dit medicijn is geen pretje..

AZITROMYCINE AUROBINDO TABLET OMHULD 500MG

5 January 2020

Werkt prima, derde dag wel wat diaree, maar keelontsteking is zo goed als over.

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

4 January 2020

Voorgeschreven gekregen ivm heftige amandelontsteking aan beide kanten van de keel. Ongelooflijk ziek was ik. Dag na start kuur van 3 dagen helaas wel diarree en buikkrampen maar pijn in de keel en zwelling begon af te nemen. Na 3 dagen was ik klaar met de antibiotica maar deze werkt mij 4 dagen door in het lichaam en ben nu ik dit schrijf herstellende. Hoop dat het goed blijft gaan! Helaas nog wel diarree. Bijwerkingen die ik ervaar zijn: - buikkrampen en diarree - zere tong en wat opgezet plus smaakverandering - weinig tot geen eetlust (mede door smaakverandering en de buikkrampen) - Veel zweten ( schijnt erbij te horen vertelde de assistente van de huisarts mij) Niet super prettig dus maar belangrijkste is dat ik na meer dan een week goed ziek te zijn geweest eens opknap. Al blijf ik erbij dat je beter niet zomaar naar een antibiotica moet grijpen of gebruiken. Alleen als het lichaam zelf de ziektekiemen/bacterie niet kan opruimen.

AZITROMYCINE AUROBINDO TABLET OMHULD 250MG

3 January 2020

Werkt super de eerste dag van inname werd de acute keelontsteking die ik heb gelijk al minder. Als bijwerking was ik even een klein beetje misselijk en moe. Voor de rest geen bijwerkingen, voor mij werkt het perfect.

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 250MG

AZITROMYCINE CF TABLET OMHULD 250MG

17 November 2019

Werkte niet voor de longontsteking en kreeg er op de 2e dag een heftig allergische reactie van.

AZITROMYCINE CF TABLET OMHULD 250MG

20 October 2019

Veel bijwerking,-pijnlijke gewrichten , oorsuizen , maagklachten

AZITROMYCINE ACTAVIS TABLET OMHULD 500MG

21 September 2019

Prima middel. Bij misselijkheid een maagbeschermer nemen.

Azitromycine

29 June 2019

Ongeveer vier uur na inname last van rommelige darmen, onrustig gevoel in maag en diarree.

AZITROMYCINE TEVA TABLET OMHULD 500MG

20 June 2019

Na 1,5 uur bij de eerste inname werd ik oprecht zieker. Heb het voor keelpijn/ontsteking gehad. Begon met erge pijn in onderrug (ben 35 en nooit last van rug gehad). Werd daarna suffer en vermoeider, met daarbij tintelende benen alsof ik elk moment door mijn benen kon zakken. Gelijk naar bed gegaan en ca. 2 uur geslapen. Na het wakker worden zie mijn vrouw dat ik er grauw/grijs uit zag. Op advies van de HAP gestopt met het medicijn. Nu dag erna nog steeds lamlendig gevoel met tintelende benen.

AZITROMYCINE TEVA TABLET OMHULD 500MG

30 May 2019

Opgezwollen hand warm dik pijnlijk rood

azitromycine

10 May 2019

Ik voelde werkelijk niks.Tot ik opstond en naar de WC moest.Wat daar gebeurde hou je niet voor mogelijk. Dit was geen gewone diarree meer.Ik heb hier kamp opgezet voor de komende nacht. Ik hou jullie op de hoogte.

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

12 April 2019

Na ongeveer 3 uur bij inname eerste tablet, diarree en dat ik minder hoorde[wat op de bijsluiter ook vermeld wordt] later wat last van mijn maag, dit was een kuur van 3 dagen op de tweede dag was de diarree weg wel nog wat minder horen. De klacht waarvoor ik dit medicijn kreeg was luchtweg infectie, die minder werd niet dat hinderlijke hoesten maar werd ook minder later.

AZITROMYCINE TEVA TABLET OMHULD 500MG

12 April 2019

Na alles gekneusd te hebben van het hoesten, kreeg ik deze tabletten die ik samen gebruik met codeïne en prednison. Gelijk nadat ik het eerste tablet had ingenomen, werd mijn hoest minder. Ik ben er zeer over te spreken!!

AZITROMYCINE JUBILANT TABLET OMHULD 500MG

23 August 2018

Ik merk met dit medicijn dat ik nu weer af en toe moet puffen, terwijl ik dat met het ander merk zeker driekwart jaar niet heb hoeven doen...

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

26 July 2018

Netelroos gekregen van dit medicijn!!!

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

11 July 2018

genomen als onderhoud kuur bij astmatische aanvallen die niet te controleren waren. Nu na een week bijna klachten vrij. Zeer tevreden tot dusver

AZITROMYCINE ACTAVIS TABLET OMHULD 250MGmo

8 June 2018

Moeilijk plassen ietwat verkrampt direct vanaf het begin van de kuur

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

10 May 2018

Netelroos na een week gekregen!!! hetzelfde dus als na een kuur Amoxiline Kijken bij een volgende antibiotica..... nu prednison en antihistamine

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

10 May 2018

heb netelroos hierdoor gekregen na een week

AZITROMYCINE JUBILANT TABLET OMHULD 500MG

1 May 2018

Hoge koorts daalde snel. Wel last van hele heftige maagkrampen.

AZITROMYCINE ACTAVIS TABLET OMHULD 500MG

20 April 2018

Al heel veel antibiotica gehad. Deze werkt vrij snel, helaas nu mijn 4e pil genomen en morgen wordt mijn laatste van de maximum kuur, maar ik heb hoewel de kuur snel werkte niet het gevoel dat het over is. Heb nog veel pijn en mijn stem klinkt nog steeds raar, maar er kwamen dan ook zwarte en donkergroene pitten uit mijn keel gepulseerd dat was echt viesssss en flink ontstoken dus.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel