Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

BETAHISTINE DIHCL TEVA TABLET 24MG

15 October 2020

Gebruik het al jaren, 2 per dag van 24mg. Heb geen last van het medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL AUROBINDO TABLET 24MG

BETAHISTINE DIHCL TEVA TABLET 24MG

20 March 2019

Moest eerst 3 x per dag 16 mg nemen, maar kreeg weer een aanval dus verhoogd naar 3 x 24 mg. Maar ik vol me hier niet goed bij, raar in mijn hoofd en doodmoe, zodat ik niet meer normaal functioneer. Volgens alles wat ik lees is dit een vrij hoge dosis. Zo gaat het dus ook niet. Met 3 x 16 had ik geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE 2HCL ACCORD TABLET 8MG

17 March 2019

Heel raar in hoofd bij inname pil . Verder helpt het goed heb er baat bij moet 2 keer op een dag maar stap over op 1 keer anders te zwaar.Lijkt wel of ik drugs heb gebruikt ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE TABLET 16MG

10 April 2018

Superblij mee, de aanvallen zijn vrijwel weg en het werkte al na 2 dagen. Ik kreeg 3 per dag geadviseerd en na een half jaar gebruik ik nu standaard 1 per dag en meer als nodig.

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

6 July 2017

Eerst had ik een lage dosering maar sinds ik 4 maal daags 1,5 tabl neem gaat het goed. Ala ik het vergeet merk ik het gelijk aan mijn oorpiep! Dan krijg ik een hoge piep erbij en krijg problemen met het zien. Alles gaat dan wiebelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Betahistine 2 HCI 8 PCH

9 October 2015

Ik heb eens in de zoveel tijd aanvallen, hoef het dus niet dagelijks in te nemen. Al na één tablet gaat het beter, voel ik mij minder duizelig. Het duurt ca. 4 dagen en dan ben ik er weer een tijd vanaf. Mij helpt het fantastisch.

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

8 August 2015

Ik ben veranderd van producent, nu Actavis 2 x daags 16 mg, gebruik dit sinds 18 dagen en barst sinds begin van de jeuk. Ik heb allemaal kleine bultjes in groepjes van 1-2-3, net vlooienprikken en wordt later een etterbultje. Ik heb al 2 tubes nestocyl gesmeerd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

28 January 2015

Zonder betahistine zou ik me ongelukkig voelen, omdat ik een grote schrik heb om een meniereaanval te krijgen, bij mij helpt het voor 95 procent, soms voel ik het aankomen door eenverhoogde tinnitus, dan neem ik veel rust, dat helpt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL TEVA TABLET 8MG

23 January 2015

De eerste dagen waren niet fijn nog steeds erg duizelig, hoofdpijn en misselijk, maar nu helpt het goed tegen de duizeligheid en ben ook minder misselijk. Wel zijn de oorsuizen nog een groot probleem. Toch ben ik blij dat die nare duizeligheid en misselijkheid af ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

21 January 2015

Voor mij helpt Betahistine, als ik de medicijnen een paar dagen niet neem voel ik me weer duizelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

16 January 2015

Ben nu onder behandeling bij fysiotherapeut maar gebruik nog wel de tabletten, maar ik heb het idee wanneer ik ze inneem ik duizeliger word, dus ik wacht nu af hoe het gaat bij de therapeut.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE 2HCL ACCORD TABLET 16MG

20 December 2014

Gebruik 3 keer daags 16 Mg betahistine. Kan hierdoor en mijn prismabril weer redelijk normaal functioneren. Heb nu 1 jaar Meniere. Vergeet ik 1 dosering dan heb ik de volgende dag meteen minder evenwicht en zere nekspieren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 16MG

BETAHISTINE 2HCL ACCORD TABLET 8MG

13 July 2014

Was vreselijk duizelig en misselijk. Mijn evenwichtsorgaan was ontstoken. Woensdag begonnen met de tabletten, donderdag al verbetering. Geweldig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE DIHCL ACTAVIS TABLET 8MG

BETAHISTINE DIHCL APOTEX TABLET 16MG

26 May 2014

3x daags 3 tabletten van 16mg, kon niet meer eten, misselijk en buikpijn. Heb er nu een maagbeschermer bij en hopelijk gaat t beter nu.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE 2HCL ACCORD TABLET 16MG

29 April 2014

Bij aanval van draaiduizeligheid direct ingenomen. Volgens arts zou pas na dagen iets te merken zijn, maar al na enkele uren merk ik dat de duizeligheid afneemt. Nog wel licht in het hoofd. Op tijd beginnen met betahistine helpt in ieder geval de erge misselijkheid voorkomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE 2HCL ACCORD TABLET 8MG

4 March 2014

Veel minder duizelig, had geen last van bijwerkingen, nog wel oorsuizen, maar dit zakte al snel weer af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BETAHISTINE TABLET 16MG

24 January 2011

Ondanks de twijfel van de huisarts aan het nut heeft het gebruik de evenwichtsstoornis van mijn moeder met wel 80 % doen verminderen. Duurde wel een paar weken voor het resultaat merkbaar werd!

BETAHISTINE TABLET 16MG

20 October 2009

De betahistine werkt mij de vele aanvallen te remmen.

BETAHISTINE TABLET 16MG

20 October 2009

kleine tabletten waardoor het makkelijk is om in te nemen

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel