Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

BISOPROLOLFUMARAAT SANDOZ TABLET 5MG

29 November 2020

nam emconcor mitis 5,neem nu bisoprolol mylan 5 ter vervanging,ben nu terug buiten adem en mijn libido heeft een deuk gekregen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT TEVA TABLET 1,25MG

22 October 2020

Bisoprolol 2,5 mg. Gebruik 1x per dag. Kreeg midden in de nacht licht krampachtige pijn midden op de borst en kramp in kaken. Kan ik dan een tweede tablet 2,5 mg binnen 24 uur innemen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT DECO AUROB TABL FILMOMH 2,5MG

BISOPROLOLFUMARAAT SANDOZ TABLET 1,25MG

13 August 2020

tabletten zijn zeer lastig uit stripje te drukken. Mijn bloeddruk daalt naar 101/65, waardoor ik erg duizelig ben en zeer vermoeid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT CF TABLET 2,5MG

14 June 2020

Heel moe, hoofdpijn, wazig zicht, koude handen en voeten. Gebruik dit middel omdat ik het lange qt syndroom heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT DECO AUROB TABL FILMOMH 2,5MG

18 March 2020

ik heb geen Parkinson en ben nog geen 80 maar de mini-tabletten zijn bijna niet uit de verpakking te wurmen!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT PCH TABLET 10MG

10 March 2020

Ik lees alleen maar negatieve berichten!waar zijn die enorme aantallen tevreden gebruikers? Ben zelf nog aan het uitproberen heb, nl wel last van darmklachten.Verder testen: avonds bij warm eten innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT SANDOZ TABLET 2,5MG

3 December 2019

5 jaar heb ik dit gebruikt. Mijn hartslag ging omlaag. Heerlijk maar ik ben inmiddels 25 kg aangekomen, heb al jaren nachtmerries. Krampen in mijn kuiten en mijn conditie is dramatisch achteruit gegaan. 5 jaar lang heb ik gezweten als een otter. Ik had geen idee dat dit alles werd veroorzaakt door dit medicijn. Ik ben nu nog maar 1 week gestopt. Geen nachtmerries meer en al 1.6 kg afgevallen zonder dieet. Begin er nooit aan mensen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT SANDOZ TABLET 5MG

26 November 2019

Mijn cardioloog schreef mij dit medicijn 16 jaar geleden voor. Het afgelopen jaar had ik steeds meer vermoeidheidsverschijnselen. Ik stopte op aanraden van een bevriend specialist en de vermoeidheid verdween. De bedoeling was dat ik dit medicijn tot het eind van mijn leven moest slikken. Mijn cardioloog liet mij vervolgens weten dat er inmiddels andere studies zijn die zeggen dat 2 tot 5 jaar gebruik van dit middel voldoende is. Als ik er niet over was begonnen dan had ik dit medicijn gewoon door moeten slikken. Bizar!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT SANDOZ TABLET 2,5MG

4 October 2019

Ik gebruik nu 4 jaar dit medicijn, eerst had ik er weinig last van, maar de laatste tijd slaap ik heel slecht. Elke week 2 nachten NIET. De andere nachten weinig, soms 1 nacht redelijk en inslapen is echt lastig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT AUROBINDO TABLET FILMOMH 5MG

6 September 2019

Slik deze tablet al twee jaar (na mijn vorige cardioversie) en sinds ik weer een attriumflutter heb en 1 tablet van 5 mg eea niet verhielp is de dosis verhoogd naar 2 x 5 mg per dag. Moet erbij zeggen dat ik zwaar ben, dus een hogere dosis nodig heb. Ook de hogere dosis helpt niet. Voel mij heel snel moe en kortademig. Sinds vandaag ook klachten van koud hebben, dovig zijn, maar dat kan ook een beginnend griepje zijn. Sta op de wachtlijst voor een cardioversie. Maar ook dat duurt langer vanwege mijn gewicht (extra risico).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT PCH TABLET 10MG

17 August 2019

Het gaat om terug kerende hartritme stoornissen. Onderzoek cardioloog kevert

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT APOTEX TABLET 5MG

28 June 2019

Voorgeschreven voor extrasystolen.Werkt niet (meer), word moe en duizelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT MYLAN TABLET 1,25MG

14 September 2018

visusstoornissen, haaruitval, toename in gewicht, droge ogen, benauwdheid bij inspanningen (fietsen, wandelen, huishouden etc.) doordat het hart niet boven de 100 slagen kan komen, hese stem, stem valt weg bij lang of hard praten (in een cafe bijv.)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT MYLAN TABLET 2,5MG

20 June 2018

Na wat gewenningsproblemen (vooral vermoeidheid) geeft het middel het gewenste resultaat. Tussentijdsen verplichte overschakelig naar een ander merk gaf wel (vermoeidheids) problemen, dus na aandringen weer over op deze tabletten. Ikan ervaar geen noemenswaardige klachten .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Grepid acethylsalicylzuur pantoprazol perindopril bisoprolol

26 May 2018

Geen bijwerkingen, behalve snel blauwe plekken.

BISOPROLOLFUMARAAT MYLAN TABLET 1,25MG

18 April 2018

Een jaar super, geen last van bijwerkingen en sprong weer over stoelen en banken. Daarna gezichtsoedeem (opzwelling), rode vlekken, schilferige huid, brandende ogen. Helaas met 2 andere calciumblokkers hetzelfde...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

BISOPROLOLFUMARAAT TEVA TABLET 1,25MG

BISOPROLOLFUMARAAT ACTAVIS TABLET 2,5MG

17 September 2017

Slik dit medicijn al ruim 20 jaar. Volgens mij veroorzaakt dit grote vermoeidheid en als ik een stukje wil lopen, krijg ik haast geen lucht en loop te puffen als een aftandse locomotief. Bovendien vertelde mijn apotheek dat hij van Actavis uit de handel is en bezorgde mij een andere van het merk Teva.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISOPROLOLFUMARAAT MYLAN TABLET 5MG

29 August 2017

Ik slikte dit al 22 jaar en dacht, dat het goed was. De cardioloog merkte nooit iets bijzonders op. Toen begon ik hartritmestoornissen te krijgen en vervolgens 's nachts een gigantische lage hartslag, waardoor ik geregeld 15 seconden zonder hartslag zat. Dat werd ontdekt , doordat ik 3 dagen met een kastje moest lopen. Toen was het ineens groot alarm. met spoed naar het ziekenhuis en gelijk stoppen met de Bisoprolol. Later vroeg ik de cardioloog: Kan dat zomaar? En ze zei: nieuwe inzichten!!! Sinds dat gebeurd is voel mij veel beter. Het is net of mijn hart uit een kooitje is gesprongen en vrijheid heeft gekregen. Was altijd onderdrukt door die betablokker. Hier zou beter op moeten worden gelet!!! Zeker bij vrouwen. En mijn bloeddruk is nu beter zonder, dan met die betablokker. Ra ra, hoe kan dat?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Bisoprololfumaraat 2,5

23 July 2017

Ik gebruik dit middel al vele jaren en had heel veel klachten van vermoeidheid en was ook benauwd. Ik kreeg boezemfibrilleren. Ik lag regelmatig in het ziekenhuis.de bloeddruk viel zowat helemaal weg.3 cardiologen hebben zich over mijn medicijnen gebogen en zeiden dat ik dit nooit meer mag gebruiken. Mijn vraag is hoelang duurt het dat ik weer opknap. want ik heb me jaren flink beroerd gevoeld

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel