Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

25 October 2022

Het is, in mijn geval tenminste, niet verslavend en heb het ook bijna een jaar niet meer gebruikt. Nu heb ik het weer nodig, ik gebruik het hoofdzakelijk voor het slapen gaan , brengt rust in mijn hoofd en zorgt voor een goede nachtrust.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

17 August 2022

Bromazepam is gewoon weer leverbaar. Het niet leverbare is opgelost.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

1 August 2022

Gebruik het al 30 jaar .nu weer niet verkrijgbaar. Mijn apotheek had het uit Duitsland 2x gehad nu is het er weer niet .volgens de gegevens week 31 dat is nu .had de apotheek gebeld maar ze hadden het nu niet .nou woensdag bestellen .Ben benieuwd. Dit is toch niet normaal. Maar mensen pas op met kopen via een site .dacht he bingo .nou betaald en kreeg n app dat het niet op voorraad is zal mijn geld terug krijgen binnen 5 dagen .is nu ruim 2 maanden maar kan fluiten naar mijn 178 euro ( oeps) zo vreselijk dom.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

26 July 2022

Ze zijn nog steeds niet aanwezig. Eerst week 44 toen week 30 toen weer week 44 en nu week 31. Hopelijk blijft het zo. Waarom Necderland steeds zo weinig voor de grondstoffen betaald is mij een raadsel In de rest van Europa zijn ze wel verkrijgbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

25 July 2022

Na heel veel andere medicijnen geprobeerd te hebben, bleek dit eindelijk te helpen om een serieus probleem in mijn zenuwstelsel enigszins in balans te houden. Zonder dat ik duf van werd, in tegendeel. Zo kon ik weer zo goed als mogelijk functioneren in combinatie met fysiotherapie. Tot mijn verbijstering is het bij vlagen gewoon niet leverbaar, wel in andere landen maar niet hier. Ook op dit moment weer niet. De apotheek heeft het korte tijd in Duitsland besteld, maar wil dat nu niet meer doen omdat het te duur is. Alternatief gezocht i.o.m. huisarts. Werkt helaas niet echt goed. Mijn aandoening is het resultaat van een medische fout, gebrek aan adequate behandeling. Cynisch als je nu zelfs niet meer het medicijn dat helpt kunt krijgen. Waarom kan de vergoeding niet omhoog gaan als de goedkopere variant tijdelijk niet beschikbaar is?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

21 July 2022

Bromazepam is weer verkrijgbaar vanaf week 31 lees ik zojuist. Hooelijk blijft deze verwachting zo??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

21 July 2022

Via deze link kan de verwachting voor het weer beschikbaar komen van medicijnen ( in dit geval bromazepam) worden bekeken. farmanco.knmp.nl

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

19 July 2022

hoe is het mogelijk wel leverbaar in Spanje en andere landen ,maar niet in Nederland , En als je ze probeert online te kopen zonder recept pas op mensen ,mijn ouders zijn ook opgelicht is er iemand die nu echt duidelijk kan zeggen welke week het weer leverbaar is ,lees week 44 ,33 ,30 .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

15 July 2022

De waanzin ten top. Eerst aangeven dat het product weer leverbaar is in week 30 en een paar dagen later weer week 44. Waarom wordt men zelfs in de gezindheidszorg op deze manier besodemieterd??? Welke instantie kan hier nu eens iets aan doen. Ik heb contact gezocht met het minusterie van volksgezondheid maar zij antwoorden tot op heden niet??????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

15 July 2022

In aansluiting op mijn vorige meldingen vraag ik mij af waarom bij het niet leverbaar zijn van bromazepam het alternatief lexonanyl van Roche niet beschikbaar is. Lexotanyl heeft dezelfde werkzame stof als bromazepam en is gewoon in het buitenland verkrijgbaar (evenals trouwens bromazepam). Ik heb een doosje lexotonyl kunnen krijgen in Griekenland. Kosten……1,68 euro!!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

14 July 2022

Wat is dit voor belachelijke shit! Je stelt je in op week 44. Ik kon wel door het dak van blijdschap dat ik zondag las dat het plots week 30 werd verwacht. Check ik het net weer is het weer week 44. Wat is dit voor waanzin!? Ik zit al vanaf half mei in een staat van paniek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

10 July 2022

Ik lees zojuist dat Bromazepam 3 en 6 mg weer wordt verwacht in week 30. Dus niet meer week 44! Zeer goed bericht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

4 July 2022

In aansluiting op mijn ervaring van 14 juni over het niet leverbaar zijn van bromazepam tot iig week 44 het volgende. Ik ben zojuist teruggekeerd van een vakantie in Griekenland. Ik had mijn arts gevraagd om een recept te gebruiken in Griekenland. Dit gekregen en toen nog even langs een arts aldaar geweest. Consult was 50 euro maar wordt wss vergoed . Toen baar apotheek geweest en bromazepam was gewoon veekrijgbaar voor …….1,68 per 30 stuks. Was niet van Sandoz maar van Roche die om economische redenen niet meer in Nederland verkrijgbaar is. Je vraagt je nu toch af wat er in Nederland aan de hand is met de levering van Bromazepam. Los van het vorenstaande heb ik het 2 a 3 jaar geleden op dezelfde manier gedaan in Spanje. Overall kan gezegd worden dat Bromazepam overal is te verkrijgen behalve in Nederland. SCHANDALIG!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

25 June 2022

Bromazepam al 26 jaar voor neurologische klachten. Prima ging het nu oxazepam werking heel anders. Heel jammer voel me niet prettig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

14 June 2022

Het medicijn is het enige medicijn waarmee ik mij erg op mijn gemak voel. In het verleden temesta, serresta ed gebruikt maar de werking was veel minder dan de bromazepam. Nu ineens niet meer te leveren tot week 44. Dit is al de tweede keer in 2 jaar tijd. Uit contact met Sandos ( de leverancier) begrepen dat het ligt aan het ontbreken van grondstoffen. Heel erg vervelend en zou niet voor moeten kunnen komen. Naar mijn nening een zeer slechte zaak en een ramp voor veel gebruikers want er is eigenlijk geen enkel alternatief. Ik heb nu oxazepam maar dit werkt veel en veel minder. Ik hoop dat bromazepam eerder dan in week 44 weer te verkrijgen is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Bromazepam

13 June 2022

Gebruik bromazepam al jaren helpt goed maar niet verkrijgbaar bij apotheek nu weer in november heb van de huisarts oxenpam gekregen ik ben benieuwd waarom zijn ze in belgie en duitsland wel verkrijgbaar ik moet ze hier ook zelf betalen

Bromazepam

10 June 2022

Weer niet leverbaar. Dat dit mogelijk is in een land als Nederland. Een goede vervanger is er ook niet. Veel mensen waaronder ikzelf in de problemen. Duizelig, terugvallen. Schandalig gedoe. Enige wat Sandoz meldt als je ze belt is dat ze het nu niet hebben. Is het in Duitsland en België nog leverbaar? Waar kun je terecht voor klachten omtrent dit?

Bromazepam

9 June 2022

Weer niet leverbaar tot het najaar. Hoe kan dit in een land als Nederland mogelijk zijn. Veel mensen in de problemen. Welke instantie is de juiste om dit bij aan te kaarten?

Bromazepam

6 June 2022

Niet leverbaar tot week 44. Wel in Belgie maar is te ver voor mij! Echt een probleem voor mij nu

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

3 June 2022

Wegens voorlopig niet meer leverbaar over moeten stappen naar diazepam na 35 jaar gebruik van bromazepam heb ik behoorlijk last van afkickverschijselen, angst en spanning door mijn hele lichaam, na lopen en sportschool geen echte verbetering. Onvoorstelbaar dat zo veel mensen hier zwaar de dupe van zijn. Nu al een week last hiervan. Ik ben boos, verdrietig en probeer de dag door te komen..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

2 June 2022

Een top medicijn dat nu ineens niet geleverd kan worden?? Moet het uit Oekraïne komen of zo? Heb nu al 2 slapeloze nachten achter de rug,want zo wordt je ineens op nul gezet en kun je niet eens afbouwen,wat ook weer grote problemen geeft! Vervangend middel lorazepam werkt veel minder...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 3MG

2 June 2022

ik gebruik de 6mmg was niet leverbaar heb nu de 3 mg gekregen apotheek heeft ze uit duitsland laten komen naam is bromazanil van hexal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.