Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

BUPRENORFINE CF PLEISTER TRANSDERM 5MCG/ UUR

4 July 2019

Ik gebruikte dit medicijn tegen mijn chronische pijn en werkte UITSTEKEND! Ik ben recent naar een minder sterk opiaat gegaan omdat mijn arts het in de vakantie niet nodig vond om op een zwaar opiaat te zitten. Ik gebruikte het net geen jaar en had naast een klein beetje constipatie de gewone opiaatbijwerkingen die na 2 weken weg waren. Ik ben zonder afkickverschijnselen op een minder sterk alternatief gegaan. De grootste reden waarom ik met mijn pijnarts heb beslist dit te gebruiken is omdat de kans ENORM laag is dat je er verslaafd aan raakt. Indien andere opiaten en etc. geen oplossing bieden raad ik dit ten zeerste aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Buprenorfine pleister 20 van sandoz

22 April 2019

De pleister laat heel snel los als eerste en dus vier in een dag is niet vreemd en daardoor geen werking voldoende dus andere pijnstilling veel tabletten bij slikken om enigszins mijn weekend door te komen en dus niet uitgerust maar gekweld weer aan 't werk te gaan morgen? baal enorm dat ik verplicht ben door mijn nieuwe apotheker in prinsenland om het merk Sandoz te gebruiken en niet goed verzekerd volgens haar bij het zilveren kruis drie sterren om het merk mundipharma te krijgen waar ik al jaren mee kan functioneren redelijke wijze dan om te werken en leven al met al het merk sandoz pleister butrans werk niet voor mij. En dus weer op zoek naar hulp ... een verdrietig pijnlijke patiënt opnieuw op zoek hulp...

BUPRENORFINE CF PLEISTER TRANSDERM 20MCG/ UUR

4 April 2019

Het met sandoz ,Blijft ook na ruime tyd loslaten en jeuken ook blijf je duizelig , en ik gebruik het al heel lang van het merk mundipharma en dat ging prima en kan ik goed mee functioneren en ook mee werken erg jammer en triest dat mijn verzekering deze niet vergoed ook met een medische advies van de arts.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BUPRENORFINE SANDOZ PLEISTER TRANSDERM 52,5MCG/ UUR

19 May 2018

Helpt een klein beetje tegen de pijn die ik heb door ME, bijwerkingen zijn nu na bijna een jaar al gebruiken zo goed als weg alleen obsepatie maar hier heb ik medicatie voor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BUPRENORFINE GLENMARK PLEISTER TRANSDERM 5MCG/ UUR

7 November 2017

Ik heb tot voor kort de butrans 10 mg gebruikt enkele jaren zonder bijwerkingen. Nu kreeg ik als vervanger (voorgeschreven door VGZ) het merk glenmark, nu sinds enkele weken voel ik mij gewoon ziek grieperig en trillerig. Wat is het verschil tussen deze medicijnen.

BUPRENORFINE GLENMARK PLEISTER TRANSDERM 5MCG/ UUR

22 October 2017

ik gebruik dit middel tegen de pijn ,ik vind de pijn onderdrukking niet geweldig.Heb wel last van diare en buikpijn.Maar aller vervelendste dat coordinatie problemen bij het lopen.Over 2 dagen moet ik overgaan van 5MCG naar 10MCG,ik zal het een paar dagen proberen.Als ik nog zieker wordt is het stoppen geblazen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BUPRENORFINE SANDOZ PLEISTER TRANSDERM 5MCG/ UUR

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel