Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

Cannabis flos Bedrocan

25 November 2019

Perfect medicijn.Gebruik het al 6 jaar.Nu t enige medicijn dat ik gebruik. Aanrader.Heel Europa mee door geweest, blij dat ik nu op vakantie kan. Zelf betalen: 69eu per 10gr /2019

Medische Cannabis flos Bediol korrels

16 August 2014

Door 's avonds een kopje thee te drinken van de Cannabis, een uurtje voor het slapen gaan, slaap ik zoveel beter dat ik me overdag fitter voel... Ik raak niet zo snel totaal uitgeput en heb minder pijn... Ik heb Fibromyalgie, in een zware vorm, Artrose en RLS+ PLMD.... Daarbij de ziekte van Ménière, Tinnitus, hartritmestoornis en een geschiedenis van galsteenproblemen... ook ná het verwijderen van mijn galblaas. Ik ben 71.

medicinale cannabis

6 February 2014

In alle opzichten geweldig medicijn... inname zou in de vorm van olie beter zijn.. maar sinds paar jaar eindelijk vergoed door verzekeraar en gekweekt door de overheid. Nu graag wat meer mogelijkheden tot inname. Maar via olie, verdund of vaporisator mijn fantoompijnen beheersbaar en levenskwaliteit verbeterd daardoor. Bijwerkingen... bewustzijnsverhogend.

CANNABIS

10 June 2011

Niet alle tandartsen weten dat recent gebruik van cannabis de verdoving ernstig vertraagt. Dit heeft tot gevolg dat de tandarts blijft bij-spuiten om toch te kunnen boren. In de praktijk betekent dit een ongezonde dosis verdovingsmiddel en dan toch (onverdoofd) boren. Een uur of wat later werkt de (te zware ) verdoving toch waardoor de patiënt heel lang een gevoelloos gelaat heeft. Absurd dat sommige tandartsen dit wel weten en andere niet terwijl cannabis toch op doktersrecept kan.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel