Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 13 resultaten gevonden.

CINNARIZINE PCH TABLET 25MG

CINNARIZINE PCH TABLET 25MG

16 April 2015

Soms heb ik last van draaierigheid, neem dan 2 cinnarizine in en na een paar uur is de draaierigheid grotendeels verdwenen. Fantastisch medicijn. Ook bij wagenziekte is het een probaat middel. Uurtje van tevoren innemen en ik heb nog nooit last van bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CINNARIZINE ACTAVIS TABLET 25MG

6 October 2014

Hallo, Ik denk dat ik menièere heb en ook naar de kno arts, toen ik dit voor t eerst kreeg wist ik niet wat mij overkwam toen mijn vriend dit in de gaten kreeg de zelfde symptomen wat ik allemaal had. Maar goed ik heb eerst andere tabletten gehad hielpen niet, toen kreeg ik deze, moet zeggen dat het wel even duurt voordat het gelijk werkt. Wat ik zo raar vind mensen die hier last van hebben dat er geen medicijn is op de markt dat gelijk werking heeft, want ik kan je wel vertellen mensen zoals ik en misschien wel honderden andere mensen dat dit geen pretje is. Je bent doodsbenauwd wanneer er weer een optreedt, ik voel het aankomen, dan begint mijn rechteroor heel erg te dreunen. Mensen die er last van hebben, ik ga liggen slapen, zijn er mensen die andere medicijnen gebruiken waar het wel bij werkt, en wat doen jullie als jullie een goeie aanval krijgen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CINNARIZINE SANDOZ TABLET 25MG

21 August 2014

2x 25 mg voorgeschreven in te nemen voor het slapen gaan, ter bestrijding van rommelende ingewanden/buikkrampen na voedselvergiftiging. Voordeel: ik heb na vijf onrustige nachten weer goed en zonder krampende ingewanden geslapen. Nadeel: extreem moe, duf, hoofdpijn, trillende armen, depressief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CINNARIZINE PCH TABLET 25MG

12 April 2014

Ik gebruik het bij draaiduizeligheid. Ik begin direct bij de eerste verschijnselen en bij mij werkt het uitstekend .. het gaat niet volledig weg maar het hindert me dan niet meer bij de dagelijkse dingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CINNARIZINE ACTAVIS TABLET 25MG

8 January 2014

<p> Gebruik het bij draaiduizeligheid of misselijk. Tegen misselijkheid helpt het goed. De draaiduizeligheid neemt de ene keer wel af en de andere keer niet. Bijwerkingen: moeheid, slecht op benen kunnen staan, wazig voelen. Zelf maak ik elke keer de afweging of de bijwerkingen opwegen tegen de klachten.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CINNARIZINE TABLET 25MG

26 February 2011

iedere week heb ik een afspraak waar voor ik 45min (en ook 45min terug) in de auto moet. erg veel last van reisziekte. neem twee tabletten van te voren. werkt prima. geprobeerd met 1 tablet, maar werd erg misselijk, dus neem er voortaan weer twee. geen last van bijwerkingen. alleen jamer dat ik het zelf moet betalen.

CINNARIZINE REISTABLET 25MG

17 April 2010

kreeg ernstige tremoren en parkinsonisme

CINNARIZINE TABLET 25MG

13 September 2009

Ik heb deze medicijn gekregen tegen misselijkheid en duizeligheid. De misselijkheid is minder geworden, maar de duizeligheid veel erger en ik ga steeds slechter zien!

CINNARIZINE TABLET 25MG

13 September 2009

slecht zien en heel erg duizelig, kan niet goed meer functioneren door slecht zien, horen en duizeligheid. Misselijkheid is wel minder, maar dan toch maar liever misselijk dan dit!

CINNARIZINE TABLET 25MG

4 July 2004

vanaf 1 jan. 2004 niet meer in ziekenfondspakket

CINNARIZINE TABLET 25MG

15 June 2004

per 1 jan 2004 uit ziekenfondspakket gehaald

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel