Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

CLARITROMYCINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

1 January 2020

Vieze ijzer smaak in de mond en sinds gebruik dikke koorts. Ik blijf 39,4 ondanks paracetamol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE SANDOZ TABLET 250MG

14 June 2019

Werking: pas op de lange termijn (vele weken na de kuur)Bijwerking: diarree, gedurende de hele kuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE CF RETARD TABLET MVA 500MG

8 May 2019

Behandeling ernstige bijholten ontsteking. Binnen 3 dagen duidelijk beginnend merkbaar resultaat.Geen bijwerkingen ervaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE CF RETARD TABLET MVA 500MG

CLARITROMYCINE SANDOZ TABLET 500MG

14 April 2019

Bijwerking: droge mond (alsof er peper in je mond zit),jeuk op de plek waar de bacteriële infectie zat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE SANDOZ TABLET 250MG

29 May 2018

Donderdag opgehaald, vrijdag ochtend voor het eerst gebruikt. Had heftige keel ontsteking en mogelijk pfeiffer. Na de tweede pil en een nachtrust was mijn angina en pijn zo goed als weg. Prima te combineren met ibu 400mg. Geen klachten en persoonlijk niets gemerkt van de bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE SANDOZ TABLET 500MG

14 April 2018

Kuur gevolgd ivm luchtwegen infectie. Al na de eerste 24 uur was de verbetering merkbaar. Uit voorzorg samen met Losecosan maagbeschermer gebruikt. Ook Ik heb erg vies smak in de mond van ervaren. Vooral in de ochtend. Na een paar dagen zeer droge mond, droge keel en nu soort zweertjes in de mond gekregen. De luchtwegen infectie is echter zo goed als weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE TEVA RETARD TABLET MGA 500MG

19 March 2018

Zeer slecht gevoel na eerste inname, zeer slechte smaak , na tweede pil veel ergere slechte smaak. Heel de nacht braakneigingen , terug naar HA , moeten stoppen met medicament. Na drie dagen te stoppen nog steeds onpasselijk gevoel ! Vreselijke ervaring! Nu na vierde dag eindelijk een minder onpasselijk gevoel maar nog niet helemaal gedaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE TEVA RETARD TABLET MGA 500MG

15 March 2018

Slechte medicijn . Werd enorm misselijk vieze smaak in mijn mond . Jeuk aan mijn geslachtsdeel en afscheiding. Kuur afgemaakt .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE TEVA RETARD TABLET MGA 500MG

CLARITROMYCINE TEVA RETARD TABLET MGA 500MG

18 February 2018

Handen zwollen op, ik kreeg het steeds benauwder door dat mijn luchtwegen steeds dichter gingen zitten. Huisartsenpost gebeld en direct moeten stoppen met deze medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

6 June 2017

Misselijk Buikpijn Moe Krampen Diarree Onrustig Kort lontje Hoofdpijn Verminderde reuk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE CF RETARD TABLET MVA 500MG

3 May 2017

Jammer dat je hier leest dat het geen. Kwaad kan als je zwanger bent. Maar echter in de gebruiksaanwijzing staat dat je het niet mag gebruik bij zwanger zijn zwanger worden en borst voeding geven!!! Heel erg verward hier door.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE AUROBINDO SR TABLET MVA 500MG

3 March 2017

Werkt niet. Voorheen had ik dezelfde naam antibiotica voor onderhuidse ontsteking, ook 500 mg en 3x daags, grotere tabletten. Deze zijn 2 x daags. Na het gebruik van deze antibiotica ging de ontsteking opeens veel harder en binnen drie dagen knapte de huid los.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Claritromycine retard 500 mg

7 February 2017

Heb dit medicijn gekregen voor een luchtweginfectie, keelontsteking en daar overheen heb ik een bacteriële infectie opgelopen. Heb deze kuur voor 7 dagen gehad. Geen echte bijwerkingen eerste dagen. Ik begon mij beter te voelen na de 1e 3 dagen. Vanaf de 4e dag echter weer heel erg hoesten, keelpijn, steken in mijn rechterlong en een brandend gevoel in mijn gezicht, ook last van bultjes in mijn gezicht.

CLARITROMYCINE SANDOZ TABLET 500MG

CLARITROMYCINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

4 November 2016

Ik moet een kuur volgen van twee weken en tweemaal daags 1 tablet innemen. Ik ben nu 5 dagen verder maar heb de hele tijd een hele vieze bittere smaak in mijn mond die je niet weg krijgt. Ik vraag mij af of dit nodig is, of dat hier iets aan te doen is. Ik heb dit nl. al in veel reacties zien staan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE RANBAXY TABLET 250MG

CLARITROMYCINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

24 June 2016

Na het stoppen met de pil, enorme last van hormonale acne en onderhuidse onstekingen. Sinds 2 weken gebruik ik 2 maal daags de claritromycine tabletten. Klachten zijn zichtbaar verminderd. Bijwerkingen: in de eerste week dunne ontlasting, dagelijks ijzersmaak in mond. Gezien het voorlopige resultaat, neem ik de bijwerkingen voor lief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE SANDOZ GRAN V SUSPENSIE 125MG/ 5ML

19 March 2016

Nu derde pil al binnen. Alleen een beetje last van diarree en ik wil steeds slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE TABLET 500MG

9 March 2016

Eerste dag al niet lekker. Mijn maag deed zeer en werd misselijk, als ik dan niet meteen wat eten nam werd ik onpasselijk en begon ik te zweten en me licht in mijn hoofd te voelen. Mijn darmen slaan ook nog eens op hol. Wat een rommel.

CLARITROMYCINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 250MG

24 January 2016

Eerste dag begon gelijk met kramp in mijn darmen. Tweede dag begon ik een rare smaak te krijgen, namelijk metaalachtig. Kon niet goed meer slapen, na nog geen 3 uur van weinig tot geen slaap en moeheid, daarna midden in de nacht helemaal helder. Verder voortdurend hevige steken in mijn darmen, waar je ook niet van kan slapen en zelfs wakker van wordt. Enige voordeel is dat de atheroomcyste een klein beetje kleiner is geworden. Maar de nadelen van dit medicijn zijn tot nog toe groter dan de voordelen ervan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE ACTAVIS SR TABLET MVA 500MG

21 December 2015

Ik gebruik seretide. Een combinatie van claritromycine/salmeterol is niet aan te bevelen, volgens de check op interactions Amerikaanse sites. Ik vind daarover niets in de bijsluiter van Claritromycine. http://www.webmd.com/drugs/2/drug-20538/advair-diskus-inhalation/details/list-interaction-details/dmid-1973/dmtitle-salmeterol-clarithromycin-telithromycin/intrtype-drug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE ACTAVIS SR TABLET MVA 500MG

11 December 2015

Het onderdrukt de koorts maar reukvermogen neemt wat af en misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLARITROMYCINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel